Звездни компромати - 297 част

• 121 042
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Прекалено смугла е за мен Емили Р. и не ми харесва особено в лице, но тялото й е секси. Предполагам, че мъжете си падат много по нея.
Със сигурност си падат, във всеки Хъстлър/Пентхаус  има такива ...

# 196
  • Mediterraneo
Емили Ратайковски, гола голеничка :

...1 ...2   ...3   ...4
Супер е мацката ! Мисля ,че това е идеала на повечето мъже-слабо фино тяло,голям бюст... Laughing

Тъкмо ММ изрази мнение колко зле й стоят циците на кльощавото тяло  Tired

# 197
# 198
На Стоичков не му е за първи път. Преди години беше нападнал фотограф. Да им се чуди човек защо го дебнат. Мика сама ще задръсти Фейсбук със снимки.

# 199
Мика май нямаше да присъства, защото е много бременна за да лети със самолет

# 200
  • Бургас
Емили Ратайковски, гола голеничка :

...1 ...2  ...3  ...4
Супер е мацката ! Мисля ,че това е идеала на повечето мъже-слабо фино тяло,голям бюст... Laughing

Тъкмо ММ изрази мнение колко зле й стоят циците на кльощавото тяло  Tired
ММ каза, че изглежда "болнаво слаба" и че щеше да е добре ако беше по-стегната и оформена. Съгласна съм донякъде с мнението по-назад, че ако качи някое и друго кило, ще е по-добре. Така ще се сдобие с по - женствени извивки докато сега е просто едно слабо тяло. Реално гърдите й са тези, които правят впечатление като контрастират на кльощавото й тяло.

П.П. В какви филми се е снимала Емили. Освен в клипа на онзи мазния Робин Тик, никъде другаде не съм я гледала. Реално с какво се занимава.....освен с есхибиционизъм  newsm78

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 21:08 от miss july

# 201
  • На топло
Има хубаво тяло и няма нужда да си показва п... за да бъде забелязана.
Всички, които вървят по пътя на Ким К са ми противни и вулгарни.
жалко, че гето поведението привлича все повече фенове в Интернет.

# 202
  • Rock & Roll feeling ...
Започна щедро да демонстрира един наркоманско-лесбо-гръндж имидж, който обаче не успява да поднесе ефектно

Таквоз нещо,както и да е поднесено, няма как да ми хареса  Crazy

На Емили Ратайковски  не харесвам лицето и краката /формата,дължината и луфта помежду им/. Дупето й ми е що годе, големината на гърдите ми допада и кръглата форма на повечето снимки. На други снимки обаче гърдите и са тип   " лисича муцунка " , който грам не ми харесва ( независимо големината ) .
Като цяло не я намирам за нищо особено.

# 203
Емили, за мен лично, е доста грозновата - прилича на костенурка в главата. Добре че е бюстът й, та човек да си отвлича вниманието от неприятната й физиономия.
Скрит текст:

Аз и друг път съм казвала, че ми прилича на циганка.
А, гърдите и са увиснали.
Бедрата пък точно над коленете са без никакъв мускул, да не говорим за дупката горе, че като я гледаш в анфас и и се вижда висящият задник... Sick

# 204
  • Berlin
Пляяс, Том Харди и дубльор, от Лудия Макс.
Скрит текст:
Дано не се повтарям, че ще умра. Laughing

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 22:39 от abs

# 205
  • Варна
Не се повтаряш, истинския в ляво ли е Shocked

# 206

abs , а този дубльор име има ли си ?  Crazy 

# 207
И аз се интересувам от дубльора  Crazy Crazy Heart Eyes

# 208
  • Rock & Roll feeling ...
С този дубльор може да се пренареди опашката за Харди.  Laughing

Нищо моделско не виждам в тялото / пропорциите/ на Кара.
...1  ....2
Съвсем нормално немоделско тяло , но поне не е пълен потрес, като Алесандра  Crazy

# 209
Да де, ама как правят от такива световно известни модели и даже фактори в модата?! Света на младите(пък и не до там млади) полудява по тях и ги издига в култ, те диктуват ритъма на времето, в което са така озвездени. Аз съм стара вече, та сигурно затова не разбирам как от нищо се прави нещо, че и зорлем му се бутат купища пари в ръцете и то вземе, че се помисли за много нещо, при това с добро заплащане. Ми не, не мога да приема, че е редно така! Не че нещо ще се промени, защото аз съм възмутена, ама да си кажа мнението.

Общи условия

Активация на акаунт