Звездни компромати - 297 част

• 120 836
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Меркантилница толкова хора я обичаме, че не е лошо да проучи как стои въпроса с регистрацията за президентските избори.
То и без това кандидати няма, Шиши ще удари там едно рамо ли, коляно ли.. абе каквото трябва да удря, че да е сигурна работата.
Кандидат на форума:
меркантилница Президент newsm18

# 631
На Николета много й пада нивото, започна да рекламира дрехи на АлиЕкспрес, а от днес и на някои си "Лалето":
https://www.facebook.com/laleto.bg/

# 632
Късно живееш... Laughing

# 633
  • Пловдив
Аз оня ден попаднах на бутика на Мегз в Пловдив, случайно. Влязох, ама бях по джапанки и тениска и продавакчите не ме оцениха. НИЩО мой размер нямаше Laughing Laughing Laughing Laughing

# 634
  • Вестерос
Дрехите й повечето са от гаден дебел плат, спарващ за лятото, които са  Rolling Eyes

# 635
  • Пловдив
Няма нищо 44 номер Simple Smile От мен да го знаете, всички пищни дами решили да атакуват Simple Smile

# 636
44 ако е пищно, 48 кво ще е... Joy

# 637
  • Пловдив
Ми аз съм 44 и да ти кажа не съм никак слаба. Гледана жена съм, стабилна Simple Smile

# 638
Глиган в анцуг! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 639
  • София
Кардашианско Simple Smile

# 640
Те и 36 евр. номер нямат свестен Янтре.Аз не съм била пищна,твърде висока съм.Тия парцали ако не са от Алиекспреса пък на!Големи боклучки.Роклите късите са,за да ми се види най-милото,дългите са ми на средата на прасеца,бе все едно съм ги открала от червения кръст.Материите са кат за кардио тренировки,от някви гумени ликри или подобно.Гаранция час с такова и ще засмърдиш на пор-парясник.Мани,бегай!

# 641
Янтре, уточни, че си 44 по EU номерация, щото иначе верно ще се завреш при гърчавите! Laughing А пък ние с 48EU сме за Фермата... Mr. Green Ама не за участници, грух-грух Animal Pig
Дам, ето, Рибозом е права, не съм дебела - твърде ниска съм! Ако бях три метра, щях да съм и-де-ал-на!

# 642
  • Пловдив
Янтре, уточни, че си 44 по EU номерация, щото иначе верно ще се завреш при гърчавите! Laughing А пък ние с 48EU сме за Фермата... Mr. Green Ама не за участници, грух-грух Animal Pig
Дам, ето, Рибозом е права, не съм дебела - твърде ниска съм! Ако бях три метра, щях да съм и-де-ал-на!
Ами да, в НМ съм 44.

Обаче съм сигурно единствената зашляпала с джапанки от декатлона (4,50лв) в тоз бутик.

# 643
Напрао си погнусила продавачиците,изобщо как смеиш да влизаш с джапанки в Бутик!Селянка такава!

# 644
Напрао си погнусила продавачиците,изобщо как смеиш да влизаш с джапанки в Бутик!Селянка такава!

То пък един бутик, дето само претенциите на MegZ  Mr. Green са и в повече  Stop

Общи условия

Активация на акаунт