Звездни компромати - 297 част

• 120 817
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • Оптимист по принуда
Не ми се видя много интернешънъл, баш са си българи.
И аз това отбелязах, представях си нещо друго.

# 496
  • Вестерос
Ауу, Тоцито е вълк!Стреснах се.

Иначе, по въпроса какво прави с живота си - в социалните мрежи гордо е посочила, че е арбитър в Europian Judicial Chamber, оригиналният правопис е запазен.

ooooh! ooooh! божкееее

# 497
  • Вестерос

Иначе, по въпроса какво прави с живота си - в социалните мрежи гордо е посочила, че е арбитър в Europian Judicial Chamber, оригиналният правопис е запазен.

Е какво... Наистина фигурира името й на сайта им:
http://www.ejchamber.eu/en/arbitrators-international.html
За да станеш арбитър или кандидатстваш или имаш връзки, това е.Всеки юрист може да стане при по-стабилни връзки и финанси. Иначе в сайта пише , че работи това Profession: CEO of a company for financial and investment consulting... демек нищо не прави.

Виждам обаче доц.Тасев... страхотен човек и преподавател  Heart Eyes

# 498
За да станеш арбитър или кандидатстваш или имаш връзки, това е.Всеки юрист може да стане при по-стабилни връзки и финанси. Иначе в сайта пише , че работи това Profession: CEO of a company for financial and investment consulting... демек нищо не прави.

За да станеш арбитър, просто завършваш един курс. Който на всичкото отгоре, нито е сложен, нито е скъп. Изобщо не е задължително да си юрист.  Peace

# 499
  • Вестерос
Арбитърът е съответно съдия в арбитражния съд и е препоръчително да си юрист, за какъвто съд явно се представя този в София , от сайта им така излиза. С  курс се става медиатор. Всеки може да си направи арбитражен съд. Повечето арбитри са адвокати или преподаватели.

# 500
  • Луната ни пази

Е какво... Наистина фигурира името й на сайта им:
http://www.ejchamber.eu/en/arbitrators-international.html
Даже и името на мой съученик фигурира там, който си е адвокат у наше село 😀. Много представително, а Тоцито е последна в списъка.

# 501
Името ѝ фигурира, но е написала името на арбитражния съд грешно. Като се зачетох и образователната ѝ степен на сайта е написана грешно, както и на още една нейна колежка, родена през същата година. Освен това, се намират през две преки от нас и вече не ми звучат хич международно.  Laughing
Защо да е грешно? Аз доколкото разбирам, това си е български арбитражен съд, а не наименованието на официална европейска институция. Името си е правилно изписано.
Ааа видях, "европейски" как е изписано, разбрах 😂

# 502
  • Луната ни пази
Скрит текст:
Кадър от сватбата на Миро.

# 503
Прекрасен кадър.

# 504
  • Berlin
Сега това истинска сватба ли е? 😄

# 505
33uu

# 506
  • София
Е, истинска си е, написал е човекът:

Този кадър е за Вас, с Благодарност за добрите думи и пожелания!
Бъдете благословени!
Е&М Костадинови

# 507
  • Луната ни пази
Да, на остров Корфу са сключили брак.

# 508
Бенатова, Цолова и Деси Стоянова  Shocked

Ники Дойнов  hahaha

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 12:43 от Алиска

# 509
Бенатова да си беше купила летен фдт.