ФЕРМАТА 2 - тема 1!

• 137 271
  • 1 477
  •   1
Отговори
# 1 410
Супер много ме е яд, много нечестно !
Трябваше да се вземе резултата на втората бала изобщо, а не на 20-та минута  Crossing Arms
И уж трябваше с краката, а то какво- и с крака, и с ръце, и с колене през цялото време при Ади.

# 1 411
Аз не съм разбрала правилата на тази игра  ooooh! помислих, че ще се взема предвид времето, за което е минала първата бала или максималното място, до което е стигнала втората.
Рекламираха шоуто на Нило за 10.30, но явно не е определящо. Ако сте гледали Къртицата там надвишаваха времето и с час, имаше предавания по над 3 часа и половина  Laughing
Дуелът е оспорван поне, но съм си за Марчето.

# 1 412
  • Великобритания
то изобщо на всички игри правилата са много недоизмислени

# 1 413
Много трудна игра.
Ох, за Ади съм.

# 1 414
  • Вестерос
Aй тя последната не е ли онази игра, в която Митко се контузи?

Доста не бяхте за Мара,дразнела, ала бала, сега изведнъж сте за нея  Grinning

# 1 415
Аз започнах да харесвам Мария откакто миналата неделя подкрепи Гери на дуела.

# 1 416
Те сега са на запис, винаги могат да си го монтират както им е удобно да пасне на програмата, в Къртичока бяха на живо битките, доколкото си спомням.
То тази година Фермата изобщо няма предавания на живо, миналата година имаше някакви студия с коментатори, сега не, не че ми липсват.

# 1 417
Не съм вярвала, че някога ще го кажа, но и аз съм за Мара. Тази Ади ми е много изкуствена още самото начало. Голям рев, голямо чудо. Наскоро установих, че Мара ме дразни единствено с безумните си прическа и грим.

# 1 418
  • София
За мен не беше честна четвъртата игра.  Thinking

# 1 419
  • Вестерос
Мара дразни и с липса на умствени качества понякога

Много се бави сякаш

# 1 420
Оооо, определено не беше честна четвъртата игра.
Нагласена история.

# 1 421
Aй тя последната не е ли онази игра, в която Митко се контузи?

Доста не бяхте за Мара,дразнела, ала бала, сега изведнъж сте за нея  Grinning
А, аз не съм се оплаквала....май  Laughing
В началото мислех за никоя да не съм, но Мара имаше малка подкрепа - един, защото я съжалявал, друг, защото нямало кой да я подкрепя, а аз страдам от някакъв синдром да заставам на страната на по-отхвърлените  Crazy (аз и Антония Петрова съм защитавала  Crazy)
Много тежки игри им дават  Shocked

# 1 422
  • Вестерос
Валия  Grinning Hug

# 1 423
  • София
Ако пуснат такива игри на Калин наистина бих се притеснила сериозно за неговото здраве. При положение съм сигурна, че в договора му пише, че трябва да участва  Whistling

# 1 424
Добре се справя до тук Ади, но и според мен четвъртата игра не беше честно оценена.
Но за мен Мария е по добра.

Общи условия

Активация на акаунт