Весели, засмяни, събрахме се АПРИЛски мами! - Тема 2

• 39 402
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте,момичета  bouquet
Не съм писала от известно време,че се чувствах много зле-по цял ден лежа,вие ми се свят,обща отпадналост,слабост,диария,даже ми се стори,че съм прежълтяла по едно време.Обадих се на доктора ми и му казах,че май от дуфастона не се чувствам добре.Той каза,че не било възможно,но ми даде разрешение да го спра.Сега съм по-добре.Някой друг с такива странични ефекти  newsm78
За фейсбук групичката да кажа-ще се включа сигурно,но ще остана и тук.Сякаш начина на общуване тук повече ми допада-всеки си излива каквото му е на душата,а пък във фейса е по-конкретно някак въпрос-отговор.
Денкобадемко,горе главата  Hug А,няма ли други българи там,с които да се събирате?

# 526
Здравейте,момичета  bouquet
Не съм писала от известно време,че се чувствах много зле-по цял ден лежа,вие ми се свят,обща отпадналост,слабост,диария,даже ми се стори,че съм прежълтяла по едно време.Обадих се на доктора ми и му казах,че май от дуфастона не се чувствам добре.Той каза,че не било възможно,но ми даде разрешение да го спра.Сега съм по-добре.Някой друг с такива странични ефекти  newsm78
За фейсбук групичката да кажа-ще се включа сигурно,но ще остана и тук.Сякаш начина на общуване тук повече ми допада-всеки си излива каквото му е на душата,а пък във фейса е по-конкретно някак въпрос-отговор.
Денкобадемко,горе главата  Hug А,няма ли други българи там,с които да се събирате?

и ти горе главата,всичко ще мине и замине,това са тежестите на бременноста,аз не съм като теб и не ми е зле физически ама виждаш че хормона яко ме тресе и си мрънкам и се карам с хората,всяка си има по нещичко лудо от бременноста... Аз не съм много за фейсбук ама ако направите група и аз съм там,но задължително и тук ще си остана,на мен също тук ми е по-комфортно сякаш  bouquet

# 527
  • Пловдив
Аз също предпочитам форума пред ФБ.
Толкова ми се спи и ми е отпаднало, а имам още седем часа на работа. Не знам днес как ще издържа без да полегна на бюрото.

# 528
Брей не разбрах кога темата се е разделила на две  Grinning Няма лошо нека се увеличаваме все така Simple Smile И аз не бях влизала отдавна, но тази сутрин си ви изчетох. Виждам, че и други като мен са хормонално нестабилни, сърдити и каращи се с всички  Hug Това което ме радва е че никой не ми се връзва и хората около мен обръщат нещата на майтап, което от една страна ми оправя настроението.
Гаденето си е непрекъснато при мен, даже вече май свикнах с него. Старая се да не оставам гладна, но и да не преяждам. Установих, че това е тайната  Mr. Green
Кафе пия малко, цигарите още миналия април ги спрях, когато реших че искам бебе.
Взех си  Maternea против стрии, не мирише натрапчиво и прави кожата много, много мека. Не знам за по-нататък дали ще има ефект, някой ако е ползвал продукти на тази фирма, може да се изкаже.
Спрях се на много добра гинеколожка, която да ми следи бременността, но още не съм решила къде да родя. Вие къде планирате раждането? То има доста време, но все пак е хубаво човек да събере така повече мнения, особено от хора с опит  Heart Eyes

# 529
  • София
Ама как ще сте самотни, бе момичета, ние нали сме тук Hug

Отделно, ей ги де са Пловдив и Истанбул, а аз обичам да пътувам. Само да се родят бебетата и тръгвам по гости Flutter Виж, Германия малко по - у лево ми идва, ама пък не съм ходила, тъй че , Диди, прави списък какво да нося - чубрица, кори за баница hahaha

Момичета, развеселете се. Животът е предимно какъвто си го направим, тъй че дайте доколкото е възможно да си ги правим хубав bouquet

Аз днес ще трябва да работя. Както и през останалите почивни дни. Обещах си да не го правя вече, но имам едно тежко нещо за свършване, свършвам го и после, вече наистина обещавам, спирам да работя извънредно. Ще се пазя и ще си почивам, както ми се полага.

Приложението рече, че на бебчо днес започвали да му растат ръчички, ооооо Heart Eyes

# 530
Момичета, на мен до скоро ми се гадеше постоянно почти и повръщах даже , имах дни няколко подред все повръщах.
Сега вече не ми се гади почти хич, най-много да ми се догади за момент и то не мога да повърна. Малко се притесних като чета, че било добър знак гаденето Confused
Иначе на мен много ми се спи. Имаме си наш бизнес , та не ми се налага да се чудя как ще отсъствам , ако се наложи , но сега с това приспиване, ами  следобед се мушвам в склада и заспивам на стола Tired Тоя номер вече три дни подред го правя, колежката от съседния магазин( ние дори отзад сме свързани магазините, нищо че сме си отделни, така сме ди го направили) все ми се подиграва, че съм заспала. Не знам колко време й трябва да се усети... Blush

# 531
Успокоихте ме малко  Hug

Бадемко, никъде няма да ходиш! Нормално е така да се получава, всеки влиза да си излее мъката и болката Simple Smile Във ФБ ще е по-различно и лично Simple Smile Съчувствам ти, че си в такава ситуация, аз не знам как бих се справила без приятели, макар и все по-рядко да ги виждам, съм спокойна, че са ми наоколо.

Хора аз вчера много се ядосах с тая докторка и като ме зацепи главата, цял ден ме боля и като легнах пак, не мога да заспя, спя и ме боли, накрая пих един аналгин. Изпуках си коза, скоро не трябва да пия, а глава ме боли в седмицата по веднъж-дваж. Имам ошипяване на шийните прешлени и за съжаление много често страдам от главоболие.

# 532
ShawTy, всички сме нервни и заядливи май Simple Smile))
Аз още не съм решила за раждането, искам доктор, който да ми направи по-красив шев Simple Smile

# 533
Аз още не съм решила за раждането, искам доктор, който да ми направи по-красив шев Simple Smile
Секцио ли ще раждаш? Извини ме , ако вече си споменала.
Аз задължително ,имам висок диоптър. Сигурно от 10 години си нося лещите, а пък вечер като си легна си направих едни очилца- така и не свикнах с тях за постоянно, но нямам проблем с лещи аз. Flutter
При моя лекар тук. миналата година секцио роди моята кума, на третия ден беше пъргава като сърна  Party ама иначе съм чела, че др. Дяволов,МД правил шевовете толкова красиви , че колегите му са ходили при родилките да им се възхищават Laughing

# 534

О, ДАА!  Mr. Green Избива ме яко на скандал. Онзи ден се псувах с един нахален шофьор, даже от колите излезнахме  Laughing  адреналин си беше. Изобщо съм много войнствено настроена  #2gunfire Аз си знам, че е защото не мога да се храня.

# 535
  • Вестерос
На мен пък снощи след вечеря ми стана едно тежко и така докато заспах и спах цели 11 часа  Shocked

Аз преди да разбера , че съм бременна, само ми закъсняваше с 4 дни такъв скандал спретнах на мм, че ужас  Laughing

# 536
Аз с предната бременност бях така. Вечерта преди да си направя теста, мъжът ми си влиза вкъщи и аз от вратата буквално от нищото такъв скандал му спретнах. На другата сутрин още си бяхме леко сърдити като видяхме чертичките, но ми каза че ми е простено  Mr. Green.

# 537
  • Вестерос
Аз пред моя се оправдах с ПМС  Joy И да прочете в нета защо се ядосах толкова.

# 538
  • където мечтите се сбъдват

Хора аз вчера много се ядосах с тая докторка и като ме зацепи главата, цял ден ме боля и като легнах пак, не мога да заспя, спя и ме боли, накрая пих един аналгин. Изпуках си коза, скоро не трябва да пия, а глава ме боли в седмицата по веднъж-дваж. Имам ошипяване на шийните прешлени и за съжаление много често страдам от главоболие.
Доколкото знам парацетамол се пие при бременност,въпреки че и за него съм срещала в нета лоша информация,но това препоръчват лекарите  Peace

# 539
Ама как ще сте самотни, бе момичета, ние нали сме тук Hug

Отделно, ей ги де са Пловдив и Истанбул, а аз обичам да пътувам. Само да се родят бебетата и тръгвам по гости Flutter Виж, Германия малко по - у лево ми идва, ама пък не съм ходила, тъй че , Диди, прави списък какво да нося - чубрица, кори за баница hahaha

Момичета, развеселете се. Животът е предимно какъвто си го направим, тъй че дайте доколкото е възможно да си ги правим хубав bouquet

Аз днес ще трябва да работя. Както и през останалите почивни дни. Обещах си да не го правя вече, но имам едно тежко нещо за свършване, свършвам го и после, вече наистина обещавам, спирам да работя извънредно. Ще се пазя и ще си почивам, както ми се полага.

Приложението рече, че на бебчо днес започвали да му растат ръчички, ооооо Heart Eyes
Айде чакам те в майна таун Wink
Аз се колебая дали да запиша един курс по английски или една магистратура, за да си запълня времето?!?
Относно Дуфастон, аз от както го пия съм плакала много по-малко Grinning Това ме радва много.
Ще се справим някакси със всичко. Аз онзи ден като видях една риба и цял ден бях на легло, а това е пагубно за мен, защото още съм във Франция и вместо да се радвам и обикалям мен ми се гади Sad

Общи условия

Активация на акаунт