Весели, засмяни, събрахме се АПРИЛски мами! - Тема 2

• 39 411
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Всички ми харесвате,размислих,тука съм така или иначе чета 😂😘

# 511
Мама Бадем да не де сърди  Hug Hug Hug
Нормално е наистина да не получаваме отговори понякога( на мен също се е случвало и за момент съм си мислела, че е безсмислено да се включвам), НО не е така, Махатма е права- обикновено всеки се впуска, пишейки на някой със същия вълнуващ го въпрос, случва се и пропуск между коментарите.
Силно се съмнявам да е целенасочено. Naughty
Оставаш, всички сме в кюпа! Grinning

ПП: на мен пък Махатма няколко пъти ми отговаря, намекнах си за годините и моята г.с, в добре не намекнах- казах си ги Joy ама не съм вписана  в купчинката на 1 стр., то жената е написала да драскаме на ЛС, ама не ми е толкова важно и та така, твоето също е излишно, няма място за обида Party

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 23:35 от Carrie br

# 512
Carrie br, обещавам при първа възможност да намеря къде си писала:) А бадемко съм я добавила Simple Smile

# 513
  • София
Тук още е доста разхвърляно и всеки отговаря, на каквото хване.
После във фейсбук ще е някак по-прегледно-питаш и вс енякой отдолу ти отговаря. Но пък това му е чарът на форума-всеки си пише , каквото знае  Laughing
На мен ми стана нещо много зле, чудя се дали не от вечерята.Заболя ме стомаха  Tired

# 514
  • София
Явно повечето нямате търпение да се създаде ФБ-групата Sad Тук ще си остана само аз и Денкобадемко да си водим диалог hahaha

Искам да споделя, че алкохолът ми липсва повече от очакваното Confused Предстои ми излизане и мисълта да седна в бар и да жуля лимонада ми е меко казано странна. Не помня преди да ми е правило впечатление. Явно трябва да си призная, че с годините съм започнала по-редовно да си общувам с огнената вода Embarassed

# 515
  • Бургас
На мен ми стана нещо много зле, чудя се дали не от вечерята.Заболя ме стомаха  Tired
Мен много често започна да ме боли стомах. Четох, че при бременност се обострят колити и гастрити. После като започнат киселините пък не ми се мисли  Confused
Belinda, и на мен ми се посръбва  Blush

# 516
Махатма, спокойно важното е да се отчитаме и да вървим безпроблемно bowuu
Ето, аз от бързане да напиша предния пост към Бадемка се самоцитирах, докато исках да си поправя грешките, че пиша от телефона. Crazy
Ха, аз защо не съм разбрала, че ще имаме и фейсбук група? Ааа и няма да ви оставяме в темата самички ,я Wink Белинда и Бадемка( така ми е по- удобно да те наричам) ,

# 517
Аз никак не бързам за ФБ Simple Smile

Belinda, това Махатма ми харесва Simple Smile))

# 518
Махатма Joy мале аз съм те прекръстила Joy Извинявай Embarassed

# 519
Общо взето тук съм доста самотна,само мъжо си имам,няма мама,тате или приятели,Истанбул е страхотен ама го обиколих за три години ,а и разстоянията са огромни сега не ми се мърда... С доктора едва се разбираме,говоря турски но не много добре общо взето,страх ме е да раждам,страх ме е да стана мама и изобщо съм голяма каша момичета,та избухнах върху вас 🤗Ама ще мине,всичко ще се нареди,знам,за всичко си има време 🙏🏻👏🏻

# 520
Общо взето тук съм доста самотна,само мъжо си имам,няма мама,тате или приятели,Истанбул е страхотен ама го обиколих за три години ,а и разстоянията са огромни сега не ми се мърда... С доктора едва се разбираме,говоря турски но не много добре общо взето,страх ме е да раждам,страх ме е да стана мама и изобщо съм голяма каша момичета,та избухнах върху вас 🤗Ама ще мине,всичко ще се нареди,знам,за всичко си има време 🙏🏻👏🏻
Така казано, звучи лекичко страшно да си сам, особен принос за натъжаването и т.н със сигурност имат и хормоните. Но пък за това си имаме помощ, подкрепа, дори и за приказки- ей така, на мен ми е много разтоварващо, особено сега , когато освен ние с мъжа ми, никой друг не знае и мога да си коментирам ,за момента всички трепети само с вас и ми е много приятно Heart Eyes
Моят мъж казва" Ти с твоята бг мама" хахахах, но той свикна да цъкам на телефона все когато имам време та даже като нещо ме мъчи/ въпрос независимо дали сега за бременноста или друго ми подмята " питай в бг мама", ама да знаете хич не го казва подигравателно, щото разбра , че все що информация съм получила от тук - все е полезна и истинска била. bouquet
Искате ли нещо смешно? За хормоните ни? Хахаха днес докато готвех след работа си пуснах титаник на слушалките, ама много се вживях като ревящ пианист Joy да подчертая, мъжа ми беше излязъл за малко, та никой не ме е видял Joy

# 521
Разбирам те много добре Sad
Аз от година и половина живея в Пловдив, преди това живях в София. Избрах си да последвам приятеля ми и да оставя приятелите си, хубавата си работа и изведнъж се оказах затворена в един апартамент и плюс това в момента работя от вкъщи. Хората с който общуваме в Пловдив са меко казано меркантилни.
Не ми липсва нищо материално, а душевно и това ме убива на моменти. Ако някой ми беше казал, че това ще ми се случи някога просто нямаше да му повярвам.
Понякога се успосоявам, че поне съм щастлива в любовта и ето го резултата к корема ми.

# 522
Разбирам те много добре Sad
Аз от година и половина живея в Пловдив, преди това живях в София. Избрах си да последвам приятеля ми и да оставя приятелите си, хубавата си работа и изведнъж се оказах затворена в един апартамент и плюс това в момента работя от вкъщи. Хората с който общуваме в Пловдив са меко казано меркантилни.
Не ми липсва нищо материално, а душевно и това ме убива на моменти. Ако някой ми беше казал, че това ще ми се случи някога просто нямаше да му повярвам.
Понякога се успосоявам, че поне съм щастлива в любовта и ето го резултата к корема ми.
да ти кажа честно и аз се успокоявам само с това че ММ е много свестен и много се обичаме,иначе не бих стояла и секунда повече тук,самотата е ужасно нещо,семейството му е хубаво на мъжа ми но някак си са много различни от мен и от културата ми,колкото до свекърва ми няма да я коментирам,от тихите но дълбоки води,прави се на много смирена и тиха и наистина изглежда така а въобще не е така,върти всичко и всички на малкия си пръст освен мен

# 523
  • Germany,Bielefeld
Общо взето тук съм доста самотна,само мъжо си имам,няма мама,тате или приятели,Истанбул е страхотен ама го обиколих за три години ,а и разстоянията са огромни сега не ми се мърда... С доктора едва се разбираме,говоря турски но не много добре общо взето,страх ме е да раждам,страх ме е да стана мама и изобщо съм голяма каша момичета,та избухнах върху вас Ама ще мине,всичко ще се нареди,знам,за всичко си има време 🙏🏻👏🏻
Бадемко,напълно те разбирам.И аз съм далеч от близки и роднини и си нямам никой,освен моят мъж.Знам колко тежко е да си далеч от всички особенособенно в този прекрасен момент.И на мен ми е много тежко,от една година съм в Германия и не съм се прибирала,милея за всичко в България.
Горе главата,само напред радвай се на всичко.Целувки

# 524
С belinda и бадемко заедно ще поддържаме страницата жива. hahaha Аз също не съм от тези по фейсбуците. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт