Весели, засмяни, събрахме се АПРИЛски мами! - Тема 2

• 39 593
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
9с и 2дни. Докторката каза, че си отговаря размерът на седмиците. Може би трябва да уточня - ехографът й, доколкото знам, е доста добър.
сигурно чувството е страхотно,нямам търпение и аз да го видя човечето ама има още 20 дена... Иначе да ви кажа аз от днес изпаднах в някаква дупка,депресия някаква и ми е доста кофти,чувствам се доста подпухнала и грозновата,добре че сте вие да ви чета та ми идва малко настроение 😘

# 496
  • София
Manhamanha, да работи със здравна каса. Медицинския център се казва ГинАрт и е в поликлиниката на ВМА.
Млада е и беше мила, изглеждаше компетентна.

# 497
  • Вестерос
На мен ми казаха за но шпато , ако ме заболи да го пия тогава, да си го нося в чантата постоянно.

# 498
Primera, с теб сме заедно горе-долу. Много е вълнуващо наистина Simple Smile

Ирайн, интересува ме за Люлин, относително близо ми е.

# 499
Момичета аз се оттеглям,желая ви леко бременеене,до сега колкото поста съм постнала,никога никой не е казал нищо,не ми е отговорил... Все едно ме няма е отношението.за това по-добре да ме няма наистина поне да не се ядосвам.

# 500
  • София
Във Люлин също си приема по здравна каса, преглежда там в понеделник и четвъртък.

# 501
  • Вестерос
Момичета аз се оттеглям,желая ви леко бременеене,до сега колкото поста съм постнала,никога никой не е казал нищо,не ми е отговорил... Все едно ме няма е отношението.за това по-добре да ме няма наистина поне да не се ядосвам.
Недей така де, понякога се пропускат постове, не е нарочно  Hug

# 502
Недей така де, понякога се пропускат постове, не е нарочно  Hug
мило мамче,моите постове са 47 и до сега имам отговор на 2(включително сега с твоя) аз не казвам че е нарочно,просто дори и случайно да е аз нямам място тук след като за 47 поста имам 2 отговора,ако не съм права ме поправи,постави се на мое място...

# 503
  • Вестерос
Според мен така се е случило, не е било целенасочено. Ако знаеш за моите 12 000 + постове колко не са ми отговаряли ехее . Но все пак ти си преценяваш. Сигурна съм, че и другите момичета ще искат да останеш. Колкото повече, толкова повече Simple Smile

# 504
  • София
Недей така, в темата пишат поне 50 мами, на толкова различни теми. Няма как на всеки да се отговори. Не се цупи, не е лично Simple Smile
Стягай се и дано скоро се почустваш по-добре
Primera къде ходи на преглед? Търся си лекар с хубав ехограф и кадърен де Simple Smile
И аз като ходих на преглед се видя как бебчо как се движи, направо се изумих. В 9 г.с. Съм Simple Smile

# 505
Според мен така се е случило, не е било целенасочено. Ако знаеш за моите 12 000 + постове колко не са ми отговаряли ехее . Но все пак ти си преценяваш. Сигурна съм, че и другите момичета ще искат да останеш. Колкото повече, толкова повече Simple Smile
🙏🏻 благодаря ти,желая на всички всичко добро и пухкави резултати на края

# 506

Горе главата. Какви са тези сръдни? Със сигурност не е нарочно. Колкото повече - толкова по добре.

# 507
Надявам се, че говорят хормоните и ще размислиш. Всички четем и пишем, но не винаги сме на една вълна. Обикновено отговаря човек, който е притеснен/зарадван от същото в момента. И на мои постове много пъти нямаше отговор, но пък аз съм споделила и се чувствам по-добре. Като нашравим ФБ група ще има възможност за по-конкретни отговори на отделните постове, тук е по-различно все пак. Мисля, че ще ти липсва възможността да споделяш и общуваш с хора, които се интересуват от същото Simple Smile

# 508
  • Пловдив
Ееей, Бадемкооо  Hug Без никакви напускания на групичката ни. Я ела насам за едно гуш  Hug Хормони разни, всеки си е в своята глава и своя филм. Не си дебела и подпухнала, а си бременна. Няма да си мислиш лоши неща  Mr. Green

# 509
  • Бургас
Денкобадемко, в каква депресия си като живееш в Истанбул Wink. Ееех да можех да съм на Босфора, да ям кюнефе и да обикалям за буюк индирим  Grinning
Не приемай лично това с постовете. Всеки си пише нещо и е нормално да не бъде отразен понякога. Виж ако не ти харесва атмосферата и хората в темата е друго нещо.

Общи условия

Активация на акаунт