Весели, засмяни, събрахме се АПРИЛски мами! - Тема 2

• 39 384
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Не, дори една нейна приятелка вдигна ръце от нея. Майка ми ( разведени бяха с баща ми ) води дело с нея, за къщата, която трябваше да бъде на мое име.. много е кофти цялото семейно положение в момента. Няма кой друг да е до нея. Надявам се да се вземе в ръце, да приключат делата, и да се реши да си отиде да живее в нейната си къща. Знам че не и е леко, но и на мен не ми е леко, не съм седнала като нея, без да си мръдна пръста за нищо по цели дни. Не ми трябват допълнителни тежести сега и в близките 3 г. (Надявам се). Стига за моите проблеми, много ми помагате, просто ми олеква като споделя. Добре, че ви има  Hug

# 586
Dimitrinaи аз съжалявам за реакцията на семейството ти, но се присъединявам  към мненията, че ще отмине тази първоначална вълна и ще се стоплят отношенията по между ви. Прегръщам те. Hug
Джуджа,да наистина цял Благоевград ражда тук, в частната болница, а и отделението е хубаво доколкото знам, ново. Но аз се следя в друга и при друг доктор.
Val27 , да има добри отзиви за д-р Динов в Лефтеровата частна болница тук.  А ти от къде си?Просто както казах аз се следя при друг, в друга болница,за който от познати също лошо не съм чула. Града ни е малък, е не от най- малките , но все пак не е една София, моята кума мин.година също ражда при моя лекар, всъщност започнах да ходя при него от година точно по нейна препоръка и така- доволна съм.
Дори миналата зима доки дойде при нас в магазина и търсеше радиатори (стенни панели за отопление) за отделението, ами малко встрани е от темата , но му направихме изгодни цени, кажи речи един и без пари, той доволен от нас, кумата все го препоръчва от там той все ми благодари и ми вика " вие с вашата кума... Едикакво си" все се бъзика, приятелски много се държи. Аа иначе и аз при него съм родена 😀
Е, там отделението е мизерия, хора, ако обикновени пациенти не помагат- е затънало, сигурно трябва да го закрият, самият др. Говори с любов за него и е много грижовен.
Отплеснах се. Исках да кажа, че в разговор дори като приятел го чувствам, кумата ми казва" 100 пъти да родя, все там ще е" Flutter
 Иначе хубавото отделение,в което масово идват да раждат благоевградчанки е друго, както казах.

И все пак, все си мисля, макар че е рано, ами ако недай си боже нещо имам проблем, все пак нямат тези екипи и апаратура като в МД. Ето раждането(секцио) на кумата мина и замина, но тя постъпи с температура, на смяна била друга лекарка и по нейни думи са искали да я пращат за София, единствено тя самата  настояла първо нейния лекар ( моят)да дойде, та той е отсекъл" Никаква София, влизаш за секцио, поемам си те аз", доколкото разбрах имало е проблем ,нещо от сорта, че беба е щяла да се нагълта с някаква течност(дали даже не говореха че била оцветена зеленикаво Shocked) абе браха страх семейството..
Та мина де. Ама едно наум Confused

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 23:48 от Carrie br

# 587
Аз поради тази причина раждах в МД. Бих сменила само с Токуда. Просто всяка друга болница при сериозен проблем или преждевременно раждане (не дай си Боже) пращат там. А и не на последно място многото опит на персонала в големите болници. Но пък ако е спешно раждане как ще стигнеш до София? Не знам честно казано. Не ми отговори секциото с каква упойка е, според мен е важно.

# 588
Не, дори една нейна приятелка вдигна ръце от нея. Майка ми ( разведени бяха с баща ми ) води дело с нея, за къщата, която трябваше да бъде на мое име.. много е кофти цялото семейно положение в момента. Няма кой друг да е до нея. Надявам се да се вземе в ръце, да приключат делата, и да се реши да си отиде да живее в нейната си къща. Знам че не и е леко, но и на мен не ми е леко, не съм седнала като нея, без да си мръдна пръста за нищо по цели дни. Не ми трябват допълнителни тежести сега и в близките 3 г. (Надявам се). Стига за моите проблеми, много ми помагате, просто ми олеква като споделя. Добре, че ви има  Hug
Тедублу, гушкам те. Hug опитай се да не  ги мислиш тези неща сега, съжалявам за всичко около теб и най- искрено ти желая само хубави моменти Heart Eyes

# 589
Carrie br в Дупница имате частна болница. Добри ли са отзивите за нея. Голяма част от бременните от Благоевград идват в Дупница да раждат. Аз също се чудя за там или за София, но май клоня към София. Ще следя за препоръки за доктори и болница. Гледам че има доста секцио. Аз също ще съм секцио. Първото го раждах нормално, но толкова трудно, че ми остана голяма травма. Не можах да стана 2 дни изобщо, а 8 дни ме държаха в болница. Секциото тичаха по коридора и ги изписаха, а аз не можех да мръдна. Та аз не съм за нормално на всяка цена. Та съм много наплашена и ще следя много за добри доктори.
Гледам, че има мама от Истанбул. Разкошен град. Много паркове за разходка с бебето след това. Като си припомням ми се иска пак да си направя една екскурзия. Да се поразходя по уличките и да усетя ритъма на града и мириса на морето.
елате на гости  Hug

# 590
Милинки мои, да ви попитам ,ние утре отиваме за 2 дни във Велинград, ама чета ,че е много противопоказно минералните басейни с топлите води да ползваме? Flutter
Да гледкам ли само? Grinning
забравих да питам доки

# 591
По-добре само гледай. Не толкова заради друго, но сме предразположени към гъбички.

# 592
  • Бургас
Милинки мои, да ви попитам ,ние утре отиваме за 2 дни във Велинград, ама чета ,че е много противопоказно минералните басейни с топлите води да ползваме? Flutter
Да гледкам ли само? Grinning
Гледкай само. Топлата вода е противопоказна, включително и при взимане на душ. За съжаление от тук нататък ни чакат доста ограничения. За момента ще съм благодарна ако успея да поспя нормално. Тоя стомах ме измъчи доста.

# 593
И аз така си мислех . Grinning  Rolling Eyes
Ама да ви питам.... Ще си гледкам Stop
Мерси Манха и miss july Heart Eyes целувки,лека и спокойна нощ,мамчета Crazy

# 594
  • София
Във Велинград почти не съм била в хотел, където водата да е превишавала 30 градуса, така че аз бих се къпала Peace Гъби от минерален басейн също не съм хващала, а не е като да не съм предразположена. Като съм бременна само сауна не правя. Е, и разни топила, вани и джакузита с горещи термални води, но това е очевидно.

Днес изработих света Crazy После направихме една разходка за по питие в центъра и сега се трупясвам за заслужена почивка!

# 595
Манха ,сега погледнах преди поста ми за басейна Shocked Абе,сигурна съм че ти пидах нещо от сорта" вярно,че не отговорих за секциото,но пък и не знсм каква е упойката ,ще разпитам" #Crazy да не съм цопнала словоизлиянието в друга тема... Joy
Ох,лека.... Заспивам Tired

# 596
  • София
Ами във вода с температура по-ниска от тази на тялото ти няма опасност да се претоплиш, както и обратното. Ти си прецени Peace

# 597
От няколко дни не бях влизала и имах доста да наваксвам. Браво дами, активност трябва  thumbsup Аз тъкмо започнах да се радвам да почивните дни и ме хвана безсънието  Laughing После като тръгна на работа, сигурно пак ще клюмам пред компютъра по цял ден Laughing Искам да ви питам - има ли някоя от вас, която е със засилено слюноотделяне. Вечер става кошмар просто, толкова е силно, сякаш друго освен лимони не ям. Пробвах с различна храна - месо, постно, печени филии, кисело, плодове и... никакъв резултат... Предполагам, че е от хормоните, но все пак някой знае ли дали има някакъв лек, който поне маалко да успокоя това  Cry На това отгоре често съм ужасно жадна, а като пия вода ми става лошо на стомаха и започва да ми се гади #Crazy Не ми се иска да пробвам как ще е с купешките сокчета, защото гледам да ограничавам химиите  Tired

# 598
Момичета, много ви благодаря за подкрепата. Много ми помагате. Извинявайте, че ви занимавам с моите семейни драми, ама имах нужда да споделя с някой.
Аз да ви попитам, четох, че не може да се яде сурово месо, тук влизат ли и пастърма и филе Елена, че си хапнах няколко пъти щото много ми се прияде.

# 599
christal11, сега надникнах, мдаааа познаваме се доста добре  Heart Eyes !
Като заговорихте за лекарства - някой беше споменал, че е пил аналгин, а той е абсолютно забранен.
За секциото да ви кажа, че аз бях също много наплашена, още повече, че съм доста пълничка. Но при мен мина много добре, на третия ден вече летях по коридора с ревящо бебе на ръце. Белег почти нямам, почти не ме е боляло (а аз съм голяма лигла .....), абе дано и този път мине така леко.
Теди, поне баща ти е разбрал, че ще става дядо. Моите родители дори не ме видяха омъжена, много е гадно, разбирам те напълно. Ще ни пазят дечицата от горе!
Да си кажа и аз моите притеснения - в петък бях в 6 г.с. и ходих съответно на преглед. Сакчето веднага се показа, доктора каза, че всичко е ок за г.с.-то, но сега гледам на снимката, че сакчето е празно вътре. А като потърся в нета снимки на сакчета в 6 гс все имат нещо вътре!!! Много се притесних. Вярвам на моят лекар, води се един от най-добрите във Варна и ако имаше нещо нередно щеше да ми каже сигурно,  ама все пак ми е тегаво. Защо ми трябваше да гледам из нета?!?!?! Кажете вашите сакчета в 6 гс пълни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт