Искам да кажа ... (87)

• 75 313
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро, мацки!
Янтра, на мен не ме стряска. То, като човек ти опознае битието и после вече нищо не го стряска! Майка героиня си! Наистина се замислих само как се маневрира, за да не се ударите. А и се замисли, като излезете с колелата, коридора си придобива предишния вид и няма да те притеснява гледката.  Mr. Green

Ванини, като имаш сили се наслаждавай на моментите с децата си! Я, разкажи как си комуникират двамката. Имат ли си свои език? Закачат ли се?

Не мога да помогна с машината за хляб.

# 556
Ох, писна ми, не в дупка, в трап съм. Дребната се оправи, снощи аз бях зле, днес ми светна, тя си изтърва телефона и го напука  Sad Със стъклен  протектор, 100 пъти е падал без, сега с протектор се натроши.Егати, и за кво служат тогава, иначе протектора е здрав  #2gunfire Край няма тази гадна серия  Cry

# 557
Сигурна ли си, че е дисплея, а не самият протектор? Махна ли го да го видиш?

# 558
Сигурна ли си, че е дисплея, а не самият протектор? Махна ли го да го видиш?

Да, махнахме го веднага, бях сигурна, че е протектора, но не....

А телефона е падал сто пъти без него и нищо му нямаше  newsm78

# 559
И при мен се е случвало без протектор да падне хиляди пъти и драскотина да няма и с протектор веднъж го сложих по-грубо на масата и стана на сол.
Но е нормално, при всяко падане дисплея поддава, поддава и накрая се троши. Особено новите телефони вече са с толкова калпави и хилави дисплеи, че и да го духнеш все нещо ще му стане.

# 560
Ето го и нашето колело зад вратата в спалнята.  Laughing
Ние ползвахме подобни "закачалки" за таван, но ги купихме от Практикер. Аз исках да се сложи в коридора, но в крайна сметка решихме в спалнята.
Преди време в Лидл имаше едни други закачалки, повече ми харесват, но не знам дали са по-практични,

# 561
      Много благодаря за рецептите за хляб bouquet
Аз не съм от най-добрите готвачки, а сега и с тази машина, надявам се и в бъдеще да ме консултирате! Hug

Ще се похваля, когато опека първия хляб!

# 562
Alina, з точно такива като от Лидл исках..сега ни стоят отпред пред къщата, но после трябва да ги вкараме в гаража някак си.

П.С - някой знае ли къде в Сф има сервиза за велосипеди?
Синковеца иска да ходи с колело до у-ще и искам да му направя една хубава профилактика на колелото за всеки случай.

# 563
Ванини,  честити първи стъпки на Алина  Heart Eyes

Рая, не се ядосвай. Протектора ме е спасявал, но скоро котката ми ухапа телефона и пукна дисплея през протектора  Mr. Green Какво да правиш, вещи, чупят се...

# 564
Намерих в ОЛХ, че и дори и от нашия град. 80 лв  Sad
Нищо, здрава да е, ще го сменим.

Наистина ми писна обаче, какво да направя за да спра тази черна серия - писах ви вече: гръмналата кафеварка, лежане в болница, излязохме, аз се тръшнах, днес телефона.....
Изцедена съм, така ги чаках тия почивни дни  Cry

# 565
  • Ямбол
Рая, спри да мислиш колко ти е черна серията. Неприятности се случват постоянно, понякога са рядко, друг път - често, няма зависимост и серии, всичко е случайно.

# 566
Рая просто не се ядосвай за вещи. Те са просто вещи, предназначени са да ни служат. И се чупят. Най-често в най-неудобния момент, но каквото  - такова. Няма да се събори света ако си без кафеварка или детето със смотан телефон. Не си го слагай Wink
 Виж, здравето е по-важно. Малката вече е здрава, логично, макар и неприятно   е и теб да те тръшне, но ще се оправиш  Hug

Много съм дзен напоследък, чак се чудя на себе си... Обаче ме боли кръст. Защото се похвалих, че херниите в дясно никога не са ми правили проблем, за това сега ме боли  Rage Ще е голям цирк ако се склещя точно тази седмица....  Laughing Довечера яко упражнения, за да се разгъна.

# 567
Екскюзми, в Младост, магазина на Крос. Ние там карахме нашите колела. Между блоковете е. По Йерусалим на последния светофар преди Цариградско и навътре, на края пътя завива на дясно, магазина е в ляво. Светофара е третия на Йерусалим идвайки от пазара на Младост. От телефона ми е много трудно да сравня, че и нета ми вече е бавен, но мисля, че е това: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/commercial/3419-commercial-2015-cross-scott

# 568
Мерси, ще се обадя да питам - дано не е само за фирмени колелета. Peace

# 569
Янтра, много ми хареса идеята. Аз съм виждала в коридор и на стената стойки за повече колелета, но отнемат метър поне.

Рая, има такива периоди през които се натрупват сто неща, но минава, а и най-важното е, че детето е добре.

Екс, във всеки специализиран магазин за колелета могат да го прегледат.

Общи условия

Активация на акаунт