Искам да кажа ... (87)

• 75 312
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Euskal Herria
Яна, ако ми кажеш че готвиш с готварска престилка със закачливи къдрички, значи реалния образ се препокрива с този в моите представи. Heart Eyes
Хах, нямам никаква престилка...  Хм... ама само по престилка ли?  Joy

Жега е при нас. Пуснала съм щорите навсякъде, кучето скимти да излизаме на разходка. Е, не е топло колкото при Тарталета, това ми е успокоението  Grinning.

# 631
Момичета имах разкошен следобед.. Heart Eyes
Видяхме се с една приятелка от младежките години..и после се бяхме загубили - тя в чужбина, аз по света. Повече от 20 г. не се бяхме виждали. А все едно пак бяхме на 20. Heart Eyes Тя си е същата.
Пихме вино цял следобед и си разказвахме. Ужасно мъчно ми стана - загубила е детенце от рак на 11 г..
Не знам как човек се събира след такова нещо, но тя е успяла..а все едно времето не я докоснало..

Даун, чуден младеж. Hug

# 632
  • Пловдив
Янтра, изтървала съм новата кола. Честито. Каква е?
Citroën Grand C4 Picasso

# 633
  • София
Янтре, честита кола! Да си я караш със здраве и безаварийно.  Hug

Захир, теб за малко да те ожалим, че си без мъжка компания, а то фул с мъжко. Много интересно ми се струва това пътешествие с яхта, бих се прежалила за нещо подобно, въпреки че ме е страх от морска болест.

Днес ходих до мола за есенни обувки. Освен есенни, си харесах много и зимни, та се сдобих с 2 чифта. Изключително доволна съм от покупките.

Мариат, какво да го гледам този ремонт, има си хора за тази работа. Аз все пак трябва да съм в час с клюките и новостите тук.  Grinning

# 634
Аз за това не чета хороскопи! По- добре да не знам и да не се филмирам допълнително.

# 635
  • В Космоса
mariat, много мило ми стана, че си се сещала за мен! Hug

raja_nikol, в черна серийка си.  Hug Много ги мразя тези моменти. Якото е, че после идва хубавото.

Понеже стана въпрос за как си представяме съфорумките, а вас не съм ви виждала двете - mariat я виждам с тъмна коса до раменето на едри къдрици, миньонче, а raja_nikol ми прилича на висока, не много слаба, но в никакъв случай пълна, с дълга светлокестенява коса на руси кичури.

# 636
ЕЕЕ, Яна, само по престилка си те представям, когато е много, много горещо. Naughty Иначе през другото време- върху дрешки, естествено.
Тонка, аз ти бера грижа, да наглеждаш бригадите, да им подаваш я кафенца, а бирички, че да се не си губят времето и бързо, бързо да ви изненадат с финализиране.
Екс, и аз съм като приятелката ти- с подобна съдба. Измъкнахме се и продължихме напред. Уви, вече не се същите, но се измъкнахме.
Акаша, преди една седмица бяхме на сватба- със същите къдрици! Иначе в делник косата ми е по- права от листата на праз. Миньонското си е и е делник и в празник! Силно се надявам щерката да порасне малко повечко.

# 637

raja_nikol, в черна серийка си.  Hug Много ги мразя тези моменти. Якото е, че после идва хубавото.

Понеже стана въпрос за как си представяме съфорумките raja_nikol ми прилича на висока, не много слаба, но в никакъв случай пълна, с дълга светлокестенява коса на руси кичури.

Ох, развесели ме  Laughing Висока 165, хич не съм много слаба  Mr. Green, на кичури бях до пред година  Laughing Направо си право в десятката. Сега очаквам да се сбъдне прогнозата ти с хубавото, дето идвало после  Praynig

Аз да си кажа за Янтра пък каква я мислех: Слаба, строга, с къса момчешка прическа. А тя се оказа съвсем добродушна като я видях  Wink Не била страшна  Heart Eyes

Мариат, натъжи ме мила, не знаех.... Cry

# 638
  • В Космоса
Имам някакви врачески проблясъци аз, знам си го. Grinning

# 639
  • Пловдив
Аз да си кажа за Янтра пък каква я мислех: Слаба, строга, с къса момчешка прическа. А тя се оказа съвсем добродушна като я видях  Wink Не била страшна  Heart Eyes
В грешка си за добродушното Simple Smile И за размера, аз съм гледана жена.

# 640
  • Варна
Excuse me, готини са такива срещи, зареждат.

mariat ,  Hug загубих бебе в 7-ми месец още го мисля, а минаха почти 19 г.

Пускам ,пускам вежда  Laughing
Скрит текст:
reverance

В къщи ме приеха, сиреч не ме изгониха.  Mr. Green
Любопитно ми е как ще изглеждат е след 10 на дни.
Надявам се да си спестя време от рисуването сутрин.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 22:30 от evil

# 641
Ох, какви драми сте преживели....Какво съм се заоплаквала аз   Embarassed    Евил, супер са се получили  Peace Вие и концерта  на Нова ме разсеяхте малко  Heart Eyes

# 642
evil, страхотно изглеждат.
Аз съм с много светли вежди, от средата нататък почти не се забелязват. Доста се чудя за тази процедура.

Днес реших да правя сладкиша с майонеза. Пресях си брашното, сложих захар и се започна...
Нямам какао (пляснах едно пакетче горещ шоколад), нямам майонеза (изяли я, останала 1лъжица). Викам си, карай, ще го направя с яйца и олио.
Останали ми 2яйца само. Simple Smile
Накрая го забърках с 2те яйца и извара и олио, вместо майонеза. Стана дори още по-вкусен.

# 643
  • До морето
Мчи супер си бе, Евилче! Твоите маймуни ясно от кого са взели хубостта!

Мариат  Hug не знаех  Hug

Сесили, какъв е тоя сладкиш?

# 644
Евил, дано имаш повече късмет от мен с перманентния

Общи условия

Активация на акаунт