Искам да кажа ... (87)

• 75 421
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
MM е с диагоналка, когато кара мотор за кеф. Вътре са документите на мотора и вещи- цигари, ключове.
Когато кара мотора по работа е с раница, за да има място и за тефтери, рулетки и т.н.
 ooooh!И като се сетя, че аз му купих диагоналката за една Нова година, като част от подаръка. Следващата Нова година се поправих- купих портмоне. Сега там са му личните документи, но не и парите! Rolling Eyes

# 406
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ая, Яна, благодаря за рецептите.
Тортите ти са много изкусителни, Яна.
И аз не мога да ям затрътващо сладко, а ММ умира за кадаифи, тулумби, баклави и въобще "тежко" сладко. Аз обичам леки и профирни сладкиши, с плодове или с крем. От тежките сладки неща обичам само домашна торта гараш, но мога да изям малко.

Чанти и обувки в еднакъв цвят обичам само на елегантен тоалет. За ежедневието просто гледам да нямам повече от три цвята по себе си и все пак да са съчетани нещата.
Не нося големи чанти, защото не ми отиват. Едната ми приятелка твърди, че ако една чанта не може да побере 2 кила картофи, шише олио и един хляб, никаква чанта не е.  Joy Аз нося само телефон, кърпички, ключове, мъничко портмоненце с лекарства за най-спешни случаи, очила и пари в насипно състояние в джобчето  на чантата - ако имам портмоне или го загубвам, или ми го открадват, затова напоследък не си купувам. Мъжът ми се движи винаги с кола и не носи чанта. В случаите, когато се налага да носи някакви документи или материали, носи много хубава голяма чанта с дръжка, за която му завиждам, защото е много красива и елегантна.
Диагоналки не харесвам никакви, на никого. Майка ми носи, защото й било много удобно, но никак не ми харесва. Обаче си трая, щом е за удобството й...
От показаните от Рая чанти най-много харесах третата.
Раница не съм носила никога. Когато бях малка и млада, раниците се носеха само на екскурзия, но тогава нямах. Сега се носят във всякакви случаи, но пак нямам, някак не си се представям с раница на гърба, не е мой стил. А харесвам младите с ранички.

# 407
  • Варна
Добро утро !
Диагоналки не харесвам, смешни са ми колкото
едновремешните хюмнетки. Ловето не носи, освен
 чанта за лаптоп, която пълни и с документи при
нужда. Иначе задължително му пренасям боклучките,
като се разхождаме заедно. Харесвам големи чанти,
тип "тоте". На дъното им често откривам мида, блестящо
камъче, хотуилс кола, ластик, фиби все неща от първа
необходимост.  Laughing
От показаните чанти, като форма последната ми допадна.
Преди няколко години Зара изкараха този тип на пазара,
мисля да беше по-обемна от тази на raja_nikol.
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=59487816
https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1631725/images/2011/olivia-palermo … a-2_157087212.jpg

# 408
  • Ямбол
Аз не обичам ръцете ми да са заети с нещо, затова и аз в последно време си купувам чанти тип през рамо. Не обичам и твърди чанти, трябва да са мекички и леки.

# 409
Цяла нощ малката повръща и ужасно я боли корем. Такова чудо не е било, пищи, а лекарите са от 9  Sad

# 410
Цяла нощ малката повръща и ужасно я боли корем. Такова чудо не е било, пищи, а лекарите са от 9  Sad

Защо не се обърнеш към спешна помощ? Дали не е проблем с апендикс,  дано да не е, но все пак трябва да се прецени от лекар.

# 411
Добро утро, надявам се да е вирус!
Рая, знам че много помага компот от кайсии. Само сиропа. Има много важни вещества, които дават необходимите електролити за да не се обезводни организма.
И да знаеш- имам чисто нова чанта, която няма да нося. Може да се разделя с нея за минимум парички. Ако искаш- свиркай!

Аз навремето отивах и с войнишка мешка на училище. Естествено беше и нарисувана с химикал.

Сега съм кифла.

# 412
  • София

Преди 2 седмици подобен вирус ни съсипа, направо ни разби - с мъжа ми не можахме 2 дни да станем от леглата, викахме лекари у дома; децата по баби - и те го минаха, но по-леко. Ако е вируса, хубавото е, че минава сравнително бързо тежката част, после възстановяването е бавно, че нямаш сили, но полека става. Много е гаден, дано бързо се оправи детето  Hug

# 413
  • sofia
Здравейте, момичета!

Рая, дано да е някакъв вирус и бързо да мине.

Обсъждате любимата ми тема: чанти  Simple Smile Ако не я пипна няма как да я купя.
Вече избягвам големите, защото предразполагат към пълнене и задължително да може да се слага на рамо. Само в ръка не мога да нося чанта.

Половинката не носи. Все гледа да е с връхна дреха с вътрешни джобове и там тъпче всичко.

# 414
Рая, дай Хидратин Алфа, ако имаш на малки глътки, да не се обезводни, дано и мине бързо Hug
Моят носи чанти, има няколко и спортни и по- големи, кожени и с платнена дръжка и кожени с кожени дръжки.
Харесвам мъжки чанти, тук, като се каже мъжка чанта и предствата е или чичо с корем и потник или батка с чехли и гол от кръста нагоре препасали някакви мушмяни боклуци. А аз често виждам мъже от всякаква възраст с чанти, съчетани с облекото и не ми е изобщо селско.
 Аз също имам диагоналки и като съм спортно облечена съм с такава, кецове и друга дамска чанта не ми се връзва, а аз без чанта не мога, нося един куп неща.

# 415
Изобщо не ми върви с пазаруването последните дни. Сигурно е знак, че трябва да спра да харча пари  Laughing Имам си едно любимо магазинче за дрехи, купих си блуза за 28 лв. и малко след това видях същата за 18  ooooh! Купих една машинка за леля ми от Лидл за 99 лв. и след това я видях в Кауфланд за 85. А сега видях, че часовникът, който си поръчах от китайците, вече е с 10 долара по-евтин. Късмет...

# 416
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Веси, нещо ме гложди, че имах да ти отговарям за нещо, обаче като съм забравила какво... newsm78
Ти помниш ли?

Рая, стискам палци бързо и по-леко да мине, каквото е.

Нашият малкият вчера имаше рожден ден. Бях го питала преди това какъв подарък иска и той ми беше казал каква кола с дистанционно да търся. Отиваме вчера в Хиполенд (оттам трябваше да бъде) и аз разглеждам колите - по 45 лв. са, 5-6 модела. Обаждам му се да питам коя все пак, като казвам "кажи коя избираш, искам да те зарадваме, та ще жертваме изненадата, за да е сигурно, че ще се зарадваш". Той избра някаква полицейска. Обаче на нас много не ни хвана окото, неизпипана работа. И в този момент мъжът ми вижда една доста по-голяма и по-добре направена, която много ни хареса. 70 лв. Почваме да се колебаем дали детето ще разбере, че тази е по-хубава и ще се зарадва или ще е разочаровано, че не е получило очакваното, за което е настроило сърцето си. Решихме да рискуваме и взехме голямата кола. Майка ми казва "хубавото всеки го вижда", та на тоя принцип.
Отиваме на мястото на срещата, малкият пристига с колелото, ние до колата го чакаме. Хвърли се към нас с разперени ръце да се прегръщаме и целуваме, не можем да спрем с прегръдките, толкова развълнуван. Отваряме багажника и ММ изважда кутията и му я подава. Ние замираме. Той поглежда вътре, вдига кутията над главата си и вика: "Зарадван съм! Зарадван съм!." Joy Отдъхнахме щастливо. После, вече в ресторантчето (за негова радост празно), като си я караше по пода, го чух да казва "леле, това бебче е страхотно". (Предполагам, отзвук от картун нетуърк. Joy)
Та така, зарадвахме шестгодишния вече човек и всички бяхме много щастливи.
Колко му е да зарадваш едно дете...
Макар че и това вече става трудна мисия, защото децата вече са доста задоволени и не е много лесно.
Ах, да: майка ми, милата, когато се чудех на глас пред нея какво да му купим, ми дава съвет да му купим боички и цветни моливи. Аз казвам - ама кой ще се радва на боички и моливи бе мамо, нали искаме да го зарадваме, това са консумативи, не подаръци. А тя каза: ти навремето много се радваше като ти подарят боички и моливи...

# 417
Съсипа ни подобен вирус преди около месец, изредихме се цялото семейство през ден. Спасихме се със свещички против повръщане, понеже всичко друго, на секундата биваше върнато, дори само глътка вода. Един ден ме болеше и се уморявах дори само докато мигам Tired, но на следващия ден почти нямаше и следа, толкова зле се чувствах, че не мислех, че в близките седмици ще се събера.
И аз съм от феновете на натъртващите сладкиши, не е ли да ми стане ''байгън'' от сладко, не си е работа, но и на мен ми тече глюкоза във вените, не кръв, така че вкусът ми е малко изопачен в това отношение. Въобще, щом е калорично, питателно и нездравословно - почти без изключение съм му фен Crazy
Чанти и аз и мъжа ми носим тип пощенски, изключително удобни са ми, понякога я нося по диагонал, понякога само на рамо. Сега за есента съм си взела една по големичка, пак е с две къси и една дълга дръжка, такава комбинация предпочитам. Тип испанска натура съм Laughing залагам на това което на мен ми харесва и ми е удобно.
Светълчо Hug честит рожденик и весело изкарване с дружките! Как е малкото Цвете, почнаха ли да се изсипват думичките?

# 418
  • sofia
Светалчо, ти вече ми отговори на въпроса  Joy Колко буркани лютеница излизат от дозата....тия дни ще уточня бройката  Joy
Аз пък как се радвам на шарени тефтерчета. Не че ги ползвам, но се е случвало да се купя, защото ми харесва шарката.

Дейзи, за харченето - направо си е съдбовен знак да се спреш  Wink

# 419
  • Ямбол
Днес ми е последният ден от отпуската. Ех, свърши тая малка ваканция.

Общи условия

Активация на акаунт