Искам да кажа ... (87)

• 75 420
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
  • Телиш/Плевен
Аз пък как се радвам на шарени тефтерчета. Не че ги ползвам, но се е случвало да се купя, защото ми харесва шарката.
И аз съм същата. И тетрадки купувам по същата причина. Blush

Мъжът ми носи „диагоналка“. Удобство си е.

Болните да оздравяват бързо! Praynig Hug

# 421
Лиляна, и на мен  Confused С тази разлика, че моята отпуска беше доста дълга. Чувствам се все едно нова работа започвам. А и всички се надпреварват да ме плашат, че сегашните ученици нямали нищо общо с тези от преди 6 години. Ще видим другата седмица.

# 422
Благодаря за съветите, момичета  Heart Eyes Вирус е, гледаха я на видеозон, кръв и взеха, още не е излязла тя. Но сега сякаш е мъничко по- добре, през нощта беше ужасно. Изписаха ни прахчета, по половин Деган, можело да вдигне темп. и да се появи разтройство. Дано поне тях пропуснем. Сега се успокои и най- после заспа. Обаче се присвива и насън. Мариат, прати ми снимка  Heart Eyes

# 423
Светалчо, да ви е живо и здраво момчето! Много да му се радвате, а и той на вас!

Рая, ако се появи и разстройство- аз винаги освен с лекарства помагам и с мая за сирене. От хранителните магазини е. А и може от сега да почнеш да даваш лактофлори. Има едни, които се смучат. Имат много приятен вкус. Та поне малко да натегнеш положението.

# 424
Адирекс е изписала, сега го четох, добре звучи. Дано поспи малко, не сме мигнали през нощта  Praynig

# 425
Рая..  Hug Дано се оправи бързо мъничето!!!

Аз снощи оправях багаж, пусках перални, мих пинии, гладих дрехи.. до около 1 през нощта.  Tired Днес съм под пара от сутринта и чакам да мине този ден.

Сигурно не ви е до мен, с тия болни дечица, ама да си покажа новата прическа набързо. Не умея много да се снимам така, а и на изкуствената светлина в офиса не личи, но цвета е супер топъл, меден и ми харесва.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 11:57 от Захир

# 426
  • София
Рая Никол, този вирус е еднодневка. Всички го изкарахме, само аз най-тежко, понеже бях на морето и лежах в стаята, докато моите хора щастливо се плицикаха.

Ако бях учителка, надали щях да се оплаквам от липса на отпуска.  Crazy

Захир, чудна си! И прическата, и останалото.  Hug

# 427
Захир, супер си, и цвета,и прическата  Heart Eyes Тонка, дано. Предупреди строга диета, днес дори нищо ако може, че можело да се удължи

# 428
  • Ямбол
...
Ако бях учителка, надали щях да се оплаквам от липса на отпуска.  Crazy
...
Така си мислиш, защото не си учител. Всеки път ми се вижда кратка.

Захир, добре си, ще ги разбиеш.

# 429
Много хубав цвят! Естествен и блестящ, явно боите за коса стават все по-добри. И прическата ми харесва.
Захир, ти защо се боядисваш, изглеждаш ми млада и едва ли имаш бели коси? От любопитство питам, не е упрек в никакъв случай.

# 430
Захир, страхотна прическа и много ти отива  Heart Eyes

# 431
Ау, Захир, приядоха ми се кифли!
Фризьора се е справил перфектно!
 newsm78 Ама нали от морската вода пада боята? Кажи колко ти взеха, че нали и това се обсъждаше тук!
 Весело да си изкарате! И после, нали си знаеш- отчет, снимки, разказ как сте си изкарали и преразказ как си е изкарал твоя никаквец!

# 432
Каква е боята, Захир? Много хубав блясък наистина

# 433
 Hug Благодаря, прекрасни!

На слънце е още по-хубав цвета, така наистина не си личи, но е много блестящ и красив!!Не знам каква беше, те казаха ама...трябва да поровя в нета, за да си спомня  Heart Eyes На 29 съм, но имам кичури бели коси, много се виждат, защото са отпред и като се връзвам лъсват. Няма начин, освен да боядисвам. Няколко цвята са, преливащи и много ми хареса как ме направи мацката. 80 лв ми излезе, като към 36-40 е боята, има подстригване и сешоар. Ок съм с тази цена, основно защото ми хареса как стана. 3 часа си игра с мен, ако беше казала по-малко щеше да ми неудобно.

Светалчо, да ви е живо и здраво момчето!  Heart Eyes Толкова сладка история е тази с подаръка, няма по-доляма радост, вероятно от това да видиш детето си да грее от щастие!!

Охххх сърцето ми е вече при скаридите, октоподите и изстуденото бяло вино!  Heart Eyes Моя никаквец, да ми е жив и здрав, че ми е добричък. Той е човек, който изключително цени личната свобода. Не ме притиска, не ми държи сметка..аз досега не съм срещала такъв човек. Знам, че държи на мен, но без да ме оковава.  Сега милия е решил обаче, че аз отивам напук на него на тая яхта  Mr. Green Да съм си върнела за мъжкото море. А аз, първо го върнах веднъж със сестра ми  и приятелка, и второ.. най-голямата ми страст е пътуването. За нищо на света не бих се лишила.  Сладур е той, ще му донеса нещо от там.

# 434
Захир, много си хубава, харесва ми цвета.

Аз все не мога да уцеля цвят, уж гледам да е като моя естествения (тъмно кестеняв), а все става по-тъмно, почти черно.  

Моят четвъртокласник днес тръгна на училище, да му върви по пода учебната година.

На Рая Никол да оздравява детето, че много неприятно звучи.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 19:29 от Флорче

Общи условия

Активация на акаунт