Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя спирала бихте препоръчали за голям обем и лесно отстраняване с вода?
Какви са наблюденията за руската марка Planeta Organica?
Кой шампоан бихте препоръчали за боядисана коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя спирала бихте препоръчали за голям обем и лесно отстраняване с вода?
-
Какви са наблюденията за руската марка Planeta Organica?
-
Кой шампоан бихте препоръчали за боядисана коса?
Шампоанът L'Oreal Paris с лимон е подходящ за нормална до мазна коса, докато шампоаните на Natura Siberica са отлични по отношение на състав, цена, дизайн на опаковката и количество. За боядисана коса L'Oreal предлага подходящи продукти, като е важно да изберете специализиран шампоан за запазване на цвета и подхранване на косата.
-
Кой крем за много сухи крака бихте препоръчали?
-
Кой шампоан бихте препоръчали за суха коса?
. Добре ми понасят и не ми е вече толкова суха кожата. (От ежедневната грижа ми отпадна например серума и бб-крема - нямам ги тия лющения в сухите участъци и зачервявания в останалите, та да не мога да се покажа пред света без грим).
, обаче леееко опъва кожата ако не се нанесе веднага тоник или крем. Аз това усещане си го имам почти след всеки продукт, така че не чакам да пресъхна, веднага мажа нещо. По-интересно ми е как ще се отрази на младежките пъпки на сина ми, маслото от нийм му помага при възпаления, но не е добре да се ползва продължително в концентрирана форма, така че надявам се и като растителен екстракт да е добро за него. Та ако почне да ми суши - ще го ползва той, а в най-краен случай - мъжът ми, той е с мазна кожа