Голямата разлика във възрастта и проблемите които идват с нея

• 28 651
  • 229
  •   1
Отговори
# 165
Нямам сила да тегля чертата,опитвала съм толкова пъти...

Като нямаш сила, търпи! И всеки ден си повтаряй, че си глупачка, защото наистина си такава.
Имам приятел, който ей така няма сили да прекъсне една ужасна връзка с отвратителна жена,но не си дава сметка, че по този начин се обрича на вечна агоноя и ще живее живот,изпъленен със скандали и обвинения. В крайна сметка всеки е точно с този, с когото заслужава да бъде. И ти си заслужаваш партньора и отношението. Докато нямаш сили да кажеш "не", няма да се оплакваш.

# 166
Не завися финансово от него. При евентуална бременност ще съм щастлива,ако успее да ми осигури здравословна среда, с два миседа съм.

# 167
  • София
Не завися финансово от него. При евентуална бременност ще съм щастлива,ако успее да ми осигури здравословна среда, с два миседа съм.
На 20 години си и вече с два загинали плода!
И пак си му се подложила, и търпиш да те обвинява, че не можеш да забременееш!?
Ти майко и баща нямаш ли, че да ти метнат един бой, да те заведат на лекар, който да ти обясни, че трябва да изчакаш с опитите?
Каква здравословна среда чакаш да ти осигури, като се все виновна и най- главното е неговото здраве?

# 168
  • София - Рим и обратно
Тия два миседа на 20 годишно момиче - не мислиш ли, че има господ дето те пази от тоя малоумник? Ама верно си ужасно глупава.

# 169
  • София
Мдаа, те и насилниците бият и после те обвиняват, че ги предизвикваш и току-виж нещо им стане.
Човек сам ако не се пази - и Господ не може да му помогне

# 170
  • София
Не се ли научихте да ги разпознавате пързалките?
Под формата на тема или пост.

# 171
Моите постове ли са пързалка? И по какво съдиш? Според теб не е възможно 20 годишно момиче да забременее и пометне ли ? Обвинява мен защото смята,че не се пазя достатачно,аз го отдавам на напрежението и стреса.Според докторката - естествен подбор . Тя всъщност е запозната само с първия в 11г.с. След втория дори не отидох -започна като нормален МЦ с почти никакво закъснение,разбрах когато изхвърлих плодния сак.

# 172
  • София - Рим и обратно
Е, това нищо ли не ти подсказва?
Поне останалите ви неща да бяха наред. А то - ти на 20 още неориентирана, той - преждевременно одъртял, сприхав тип, чието основно оръжие е да те манипулира. НЕма що. Дерзай, може би накрая ще успееш да му родиш още едно оръжие, с което да те тормози психически. Дано поне е здраво.

# 173
  • София
Мило момиче, спасявай се докато е време... Много си млада още, искрено се надявам да ти дойде акъла в главата, само че не му раждай на този индивид дете, защото още повече ще си патиш. Тези миседи, може да са причинени от проблеми при него, както ти е казала докторката - естествен подбор... Не е задължително причината да е в тебе.

# 174
Моите постове ли са пързалка? И по какво съдиш? Според теб не е възможно 20 годишно момиче да забременее и пометне ли ? Обвинява мен защото смята,че не се пазя достатачно,аз го отдавам на напрежението и стреса.Според докторката - естествен подбор . Тя всъщност е запозната само с първия в 11г.с. След втория дори не отидох -започна като нормален МЦ с почти никакво закъснение,разбрах когато изхвърлих плодния сак.
На 20 години и аз имах кофти връзка и много глупости сътворих, но през ума не ми мина да забременявам. Ти не учиш ли, не работиш ли? Нямаш ли други интереси, как ти се иска да раждаш деца толкова млада? Той е явно този, който настоява и ти го смяташ раждането на дете като доказване на любовта ти към него.
А този мъж се държи зле с теб. Като е толкова стар, че ще получава инсулт на 35! от много емоции, да си намери някоя връстничка и да си живее спокойно с нея. Толкова ме е яд млади момичета да бъдат манипулирани и да не могат да прогледнат. Усети се, бе, момиче, този не е за теб. Първият ти мъж е, ама никак не е специален. Защо не се хване с някоя 30-годишна жена, уверявам те, много красиви жени има на 30 и могат да раждат деца. Защото явно няма да намери такава, дето ще го търпи.
Ще му родиш едно дете и после след години, като пораснеш и съзрееш, и да ти писне, ще търпиш пък заради детето. Така се разбива живот на 20.

# 175
На 20 години и аз имах кофти връзка и много глупости сътворих, но през ума не ми мина да забременявам. Ти не учиш ли, не работиш ли? Нямаш ли други интереси, как ти се иска да раждаш деца толкова млада? Той е явно този, който настоява и ти го смяташ раждането на дете като доказване на любовта ти към него.
А този мъж се държи зле с теб. Като е толкова стар, че ще получава инсулт на 35! от много емоции, да си намери някоя връстничка и да си живее спокойно с нея. Толкова ме е яд млади момичета да бъдат манипулирани и да не могат да прогледнат. Усети се, бе, момиче, този не е за теб. Първият ти мъж е, ама никак не е специален. Защо не се хване с някоя 30-годишна жена, уверявам те, много красиви жени има на 30 и могат да раждат деца. Защото явно няма да намери такава, дето ще го търпи.
Ще му родиш едно дете и после след години, като пораснеш и съзрееш, и да ти писне, ще търпиш пък заради детето. Така се разбива живот на 20.

Работя . Издържам се сама.
Проблема в 30 годишните е ,че надали ще си хване някоя с малко, да не кажа с николко бивши преди него. Поне това е изтъквал като причина. В случая съм удобна.Не знам,момичета, не знам... Не знам ,дали  си струва да жертвам младостта си ,за да отгледам децата му... Заслужава ли си ?
Какво получавам насреща? Празни думи и обещания,че когато станем родители ще секнат излишните ни дразги. Объркана съм. Не се пазим . Вероятно скоро пак ще забременея и сърце не би ми дало да го махна,ако не пометна пак разбира се,със сринато самочувстие съм,страх ме е ,че няма да мога да износя до край.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 17:35 от tanya27

# 176
  • София
Според мен не си заслужава.

# 177
С това средновековно мислене хич не бих обвързала.. #2gunfire

Като са му толкова претенциите за бройките - ти ли си му първата? Или поне 5-тата?

# 178
  • София

Работя . Издържам се сама.
Проблема в 30 годишните е ,че надали ще си хване някоя с малко да не кажа с николко бивши преди него. Поне това е изтъквал като причина. В случая съм удобна.Не знам,момичета не знам... Не знам дали  си струва да жертвам младостта си ,за да отгледам децата му... Заслужава ли си ?
Какво получавам насреща? Празни думи и обещания,как когато станем родители ще секнат излишните ни дразги.
Разбери, че този човек има проблем с доверието и самочувствието- неща, които са вътре в него и ти не можеш да промениш по никакъв начин.
Той сам ти казва, че не може да има връзка със зрели жени и с такива, на които не е първия мъж в живота, но не ти казва, че  е защото го е страх от сравнението, което те биха направили и което няма да е в негова полза.
Не си била, явно, с други мъже, идея нямаш какви други отношения може да съществуват, колко повече нежност и удоволствие, дори чисто физическо, можеш да получиш.
Защо не искаш да си изживееш живота, а се обричаш на съществувание, което нищо добро от сега не ти носи, че си готова и бъдещите си деца да обречеш на баща- комплексар и егоист? newsm78

# 179
И защо това злато муньовско се засяга толкоз много от бройката на жената? Мда, Абсурт вече го каза- заради сравнението.

Общи условия

Активация на акаунт