Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 52

• 88 163
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!  Hug Hug Hug

ФенчеHug мерси за кафето. bouquet И аз чакам някакви новини днес. Wink Praynig

Хубав ден! bouquet

# 646
Привет Hug

Фенче Heart Eyes Hug
Скрит текст:
]Видя ли в темата на Вътре вече събраха Чачо и Бенсу в реала Simple Smile Колкото до Озан май наистина съм забравила, но и в двата случая беше егоистично. Не исках чак да го самоубиват/убиват, но няма да ми липсва Peace Simple Smile Забравих да кажа за Емир, аз не мисля, че обича Нихан, по-скоро не може да се примири, че не може да има нещо, както е свикнал да получава всичко, което иска Peace

Киво ми е хубав, но явно не само на мен ми изглежда малко страшен Peace Simple Smile Какъв викинг щеше да бъде точно в този си вид, чуден Heart Eyes

Айра Heart Eyes Hug

Снежка Hug

Светле wavey

Така ми е перфектен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден Hug

# 647
Привет вии  Hug Hug

Снеже Hug, Фенче Heart Eyes
Светле Hug ееее чак пък свиреп, за нашия лъчезарко Whistling
малко страховито изглежда, ама то е от брадата Mr. Green

Миси Heart Eyes, пиши му в ТТ, че така го искаш в новия сериал Laughing

чакаме си новинки Peace

хубав ден bouquet

# 648
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, ми не е от брадата, аз от бради не се плаша, че имам вкъщи Joy. От погледа е, много заканително гледа.
Страхотни групови снимки на двете семейства плюс не знам кой. Браво на фотографа!

И на мен ми се изчаква вече чакалото. Но си мисля, че това може и да е плюс - засилва напрежението и поне първоначалният интерес ще е голям. Но може и да е минус - когат много чакаш нещо и се навиваш, после по-лесно се разочароваш.

# 649
Айрич, ми не е от брадата, аз от бради не се плаша, че имам вкъщи Joy. От погледа е, много заканително гледа.
Страхотни групови снимки на двете семейства плюс не знам кой. Браво на фотографа!

И на мен ми се изчаква вече чакалото. Но си мисля, че това може и да е плюс - засилва напрежението и поне първоначалният интерес ще е голям. Но може и да е минус - когат много чакаш нещо и се навиваш, после по-лесно се разочароваш.

добре де, съгласих се, от погледа е Laughing

за чакането си много права-като нож с две остриета си е, ако не започнат с много силен старт, ще има и много разочаровани. Искам да е силен като първия епизод на КГ Peace Praynig
затова си чакам с леко притеснение Whistling

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ашка-бг суб Peace

https://www.youtube.com/watch?v=w2dhh-c_-1c&feature=youtu.be

Serkan Altunorak

http://www.ucankus.com/detay/250451/ucankus-tan-al-haberi-tuba-b … -kadrosu-netlesti

Цитат
Новости от "Летящей птички": известен весь кадровый состав сериала "Смелый и Красивая"!
Начались съемки сериала СиК, в котором встретятся Туба Бюйкюстюн и Кыванч Татлытуг. Стал ясен кадровый состав сериала, который будут пытаться успеть запустить в октябре. Режиссером сериала выступает Али Бильгин, сценарий пишет известный сценарист Эдже Йоренч, музыку к сериалу готовит Тойгар Ишикли.
В жизнь семьи богатых землевладельцев входит для мести молодой человек по имени Джесур. В сериале будет рассказываться его огромная история любви с Сюхан.
Для съемок набрали огромное количество народа. Помимо Кыванча Татлытуга и Тубы Бюйюкюстюн, которые встретятся на экране второй раз (первый раз снимались в рекламе духов для арабских стран), роли получили Тамер Левент, Деврим Якут, Эркан Авджи, Сезин Акбашаогуллары, Нихан Бюйюкагач и Серкан Алтунорак.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 14:35 от Airra

# 650
Привет, милички!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug Светле  Hug Миси  Heart Eyes Айре  Heart Eyes wavey
Гледам, отново е минавала през темата ни ... на Гости  Hug поста не се е харесал на някого  Thinking
Айренце  Heart Eyes благодаря! Очаквах повече инфо, но и това, че каста вече е определен е нещо  Peace Тепърва ни чакат новини  Party Някой знае ли нещо за последния присъединил се актьор към каста ? Дали няма да е брат на Джес  newsm78 Или пък той ще играе Корай  newsm78 Не видях да има актьор, който да играе бащата на Джесур ... освен, ако няма да има такъв, да е починал и затова Джес да тръгне да си отмъщава  newsm78

Миси  Heart Eyes Светле  Hug ма много плашливи сте били  Laughing За мен лично погледът му е много секси, а не плашещ  Laughing
Миси  Heart Eyes
Скрит текст:
За мен Емир действително много обича Нихан ... факта, че не можа да позволи да я наранят, като и направят аборт, много ми говори. За разлика от мръсната си сестричка, която няма никакви скрупули  Sick Той, че е свикнал да получава всичко е така, но Нихан я обича с някаква шизофренична страст. Това, че никога насила не я направи наистина своя жена, също дава да се разбере колко му е скъпа. Но, това си е моето мнение разбира се, ти може и да не си съгласна Peace
Аз пък, след анкетата, която ви постнах снощи, все по-малко се притеснявам ... много хора ги чакат с нетърпение и ще ги гледат. Нашите водят с 42% пред Чаги и Бенсу с едва 18 %, а още не са ги видели заедно наистина  hahaha Не се съмнявам, че ще са хубава двойка, само се надявам и на мен, като на Киво да ми хареса сценария на Еджето  Praynig
Много искам Туба да изглежда така, супер е!

Айре  Heart Eyes благодаря за Ашка!  bouquet
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 15:52 от queen_fenka

# 651
  • Плевен / София
Привет, милички!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug Светле  Hug Миси  Heart Eyes Айре  Heart Eyes wavey
Гледам, отново е минавала през темата ни ... на Гости  Hug поста не се е харесал на някого  Thinking
Айренце  Heart Eyes благодаря! Очаквах повече инфо, но и това, че каста вече е определен е нещо  Peace Тепърва ни чакат новини  Party Някой знае ли нещо за последния присъединил се актьор към каста ? Дали няма да е брат на Джес  newsm78 Или пък той ще играе Корай  newsm78 Не видях да има актьор, който да играе бащата на Джесур ... освен, ако няма да има такъв, да е починал и затова Джес да тръгне да си отмъщава  newsm78

Миси  Heart Eyes Светле  Hug ма много плашливи сте били  Laughing За мен лично погледът му е много секси, а не плашещ  Laughing
Миси  Heart Eyes
Скрит текст:
За мен Емир действително много обича Нихан ... факта, че не можа да позволи да я наранят, като и направят аборт, много ми говори. За разлика от мръсната си сестричка, която няма никакви скрупули  Sick Той, че е свикнал да получава всичко е така, но Нихан я обича с някаква шизофренична страст. Това, че никога насила не я направи наистина своя жена, също дава да се разбере колко му е скъпа. Но, това си е моето мнение разбира се, ти може и да не си съгласна Peace
Аз пък, след анкетата, която ви постнах снощи, все по-малко се притеснявам ... много хора ги чакат с нетърпение и ще ги гледат. Нашите водят с 42% пред Чаги и Бенсу с едва 18 %, а още не са ги видели заедно наистина  hahaha Не се съмнявам, че ще са хубава двойка, само се надявам и на мен, като на Киво да ми хареса сценария на Еджето  Praynig
Много искам Туба да изглежда така, супер е!

Айре  Heart Eyes благодаря за Ашка!  bouquet
Скрит текст:

аз понеже много често пиша Wink здраве да е .....
като почне сериала ще съм по активна.....

# 652
Айра Heart Eyes Hug, той Киво мен ще пита как го харесвам Joy Joy Joy Аз по-скоро на Едже или на режисьора трябва да пиша Wink Този последния актьор ми изглежда симпатяга Wink

Фенче Heart Eyes Hug, така е, страшен и секси, взироопасна комбинация Simple Smile Heart Eyes
Скрит текст:
Сега като се замисля, може и да си права за Емир, че обича Нихан и затова не може физически да я нарани, но психически я съсипва, ама явно той това не го брои Peace Simple Smile И разбира се, за мен този тип любов не мога да я нарека любов, а мания, обсебване и т.н Peace

И така го харесвам Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 653
  • ... да усещаш мириса на море ...

Някой знае ли нещо за последния присъединил се актьор към каста?

Във Великолепния век играеше Ташлъджалъ - приятел на принц Мустафа и влюбен в Михримах ...

# 654
Гости  Hug сьоз! Обещаваш, нали ?  Peace
Миси  Heart Eyes Hug направо е взривоопасна комбинация момчето ни  thumbsup
Скрит текст:
Да, това, което изпитва Емир към Нихан си е точно мания, обсебване, някаква вманиачена нужда да е с нея, въпреки, че тя не го диша ... Не знам дали наистина е редно да се нарече любов. Ама не зная и аз как точно да го назова това чувство ooooh! Тежко и горко на този, към когото е насочена  ooooh! Ама тя и сестра му е същото психо  Mr. Green как може да се натрапва на човек, за когото знае , че обича друга  newsm78 Същата откачалка - цялото им семейство е такова, начело с Галип ... кой знае и той какво е причинил на жена си  ooooh! И е не по-малко жестока, даже и повече ...
Този актьор Серкан Алтунорак бил играл във ВВ. Дано е добър!

Симпатяга е, да.

Тара  Hug благодаря, мила! bouquet  Няма да трия  Laughing
https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_42207
Цитат
Талантливая команда актёров подобрана для нового сериала "Смелый и Красивая" пишет портал ucankus.com.
Новый сериал — сёмки уже начались. На экран, чтоб успеть выйти в октябре. Реж. Али Бильгин, сценарий Эдже Йоренч и композитор
Тойгар Ишикли. В сериал подобрано много талантливых актёров :
Тамер Левент, Эркан Авджи, Сезин Акбашаогуллари,Деврин Якут,
Нихат Буюкагач, Серкан Алтунорак и 14 — летний Альп Озер.
А также подобрано очень много шикарного гардероба для актёров.
Зрители в ожидании...(пишет журналист)

Перевод : David Vilia
Айре  Heart Eyes вчера съм те заблудила, без да искам  Embarassed Но, не бяха превели всичко. Ето какво е имал предвид Киво
Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku
Кыванч: Спасибо, хорошо, ты как?
Репортёр: Сериал начинается... Хорошо, слава Всевышнему.
Кыванч: Да...
Репортёр: Когда начнутся съёмки?
Кыванч: Друг, через два дня... Господи, осторожней. Начнутся через два дня.
Репортёр: А как вам сериал Чагатая?
Кыванч: Очень понравился! Очень, на самом деле. Отличный... Сериал и так получает заслуженные рейтинги. Удачи всем сериалам, Инш Аллах!
Репортёр: Аминь, аминь. Кстати, взломали вашу страничку в социальных сетях.
Кыванч: Да, взломали. На данный момент наши сотрудники в сфере социальных сетей работают над этим. Через несколько дней мы вернём страничку себе, ИншАллах. Хорошего вечера.
Репортёр: Спасибо большое.
Кыванч: Пока.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 18:42 от queen_fenka

# 655
Миси Heart Eyes Wink
Фенче Heart Eyes
знаех си, че оня превод не е много точен Peace
Киво скоро имаше пост в ТТ си, че му е хакнат ИГ Whistling

и мен тоя новия Серкан ми харесва, интересно за какъв що го играе? Simple Smile
може да мине за брат на Джес Peace
аз в тая анкета нещо не можах да гласувам newsm78

Party
Цитат
ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ:
Итак, съемки сериала уже идут полным ходом. По последним данным, первый тизер собираются выпустить на экраны к концу этой недели, а первую серию 27 октября

Киво може да изглежда и по страшно Naughty Wink

и да е като ангел

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 19:57 от Airra

# 656
Айре  Heart Eyes гласува се в дясно, малко надолу скролваш с мишката, където са изброени двойките Peace
Киво може да изглежда всякак  thumbsup
Оф бее ... до сега им четох тъпите коментари на рускините за снощните снимки на Киво ... бил пиян, представете си и когато говорел за Чаги бил зъл, защото младите го настигали  ooooh! ooooh! ooooh!
Цитат
оказывается он разозлился, у него спросили насчет успеха нового сериала Чаги, он начал отвечать хорошие слова, что рейтинг 1 место заслужили, но вот с таким лицом😒
И естествено, за всичко е виновна Баша - този енергиен вампир  Joy Joy Joy Тия са по-зле и от нашите хейтърки  Mr. Green Много луд народ има по света  ooooh!
Айре  Heart Eyes а, дано наистина ни пуснат първия тийзър до края на седмицата  Praynig

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 20:34 от queen_fenka

# 657
Оф, не мога, като видя чалми и ме избива на национализъм Peace Simple Smile Как се променят хората с една прическа, брада, чалма....Simple Smile Този актьор, ако го бях видяла с чалмата нямаше да ми направи впечатление, а в същност е симпатичен Peace

Фенче Heart Eyes Hug, нямам време да ги чета рускините, но големи биреси ръсят Joy Joy Joy Понякога си мисля, че е така заради майтапа, дано де, иначе, лошо Joy Joy Joy Киво толкова го е яд на Чаги, че го вика с него да го разсейва и да го провали и него Joy Joy Joy Joy Може да го съберат със сестрата на Башак за да го провалят съвсем и да няма конкуренция Joy Joy Joy Joy После е на ред следвашия млад успешен актьор Joy Joy Joy Joy Оф, прихващам от тях, заразно е... hahaha hahaha hahaha hahaha

Айра Heart Eyes Hug, мен от този Киво повече ме е страх отколкото от Секиз Heart Eyes Simple Smile

# 658
Миси  Heart Eyes Hug не е майтап, мила, искрено го ожалват Киво hahaha- как след като се е хванал с Башак всичко му върви наопаки, че след като се е оженил за нея / насилствено  Mr. Green / е изгубил стотици фенове, че бил вечно мрачен и ядосан на себе си, щото от скорпионския си инат си провалил живота и т.н и т.н ... просто без думи  ooooh! ooooh! ooooh! Сега щяла да му провали и този сериал  Joy Joy Joy Аз викам, направо да се гръмне Киво, да се не мъчи  Mr. Green
 Joy Joy Joy Joy да бе, какъв е завистливко само ... само затова се е хванал с Чачо, да  провали и него, няма само той да го прави  Mr. Green Дето викаше едно време Славенка  Hug тия пак са на по няколко водки и не знаят какво пишат  Joy Joy Joy

# 659
оххх уморихте ма от смях hahaha hahaha hahaha
Миси Heart Eyes влизаш във форма Laughing
аз па мисля, че Киво е решил да подхвърли дрога на Чачко Mr. Green

и според мен рускините са напълно сериозни и искрено го съжаляват Кивушка!! Mr. Green
ама аз не обичам много да им чета тъпотиите, въпреки, че има и някои , които мислят като нас Peace

а нали обичам да скиторя по чужди теми тук, днес чета, че фирмата на Башак щяла да отговаря за ДГ, това със сигурност не съм го срещала newsm78
и от както е жена на Киво, работела за Япъма, че тя си работи за тях и преди да е Кивовица Mr. Green

Фенче Heart Eyes, Ашка е много добър Peace
а в събота и Статуса Party

едно интервю с Туба, харесва ми, но няма превод все още

http://www.mbc.net/ar/programs/et-bel-arabi/articles/%D8%AA%D9%8 … D9%87%D8%A7-.html

от Лина Hug

Цитат
Туба Буюкустун в Адане Арабской телекомпании дала небольшое интервью.
Тубе задали вопрос о Киванче, как о будущим партнёре.
Туба : Я думаю, что у нас выйдет хорошая совместная работа с Киванчем.
Мы много лет назад снялись в небольшом рекламном ролике
А сейчас нас ждёт более долгий путь...Думаю всё закончится красиво.

Перевод : David Vilia

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 22:09 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт