Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 52

• 88 117
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
И рожден ден има Хазал Кая. Hug bouquet Да е жива и здрава! Praynig Hug

Орсиbouquet

# 676
И рожден ден има Хазал Кая. Hug bouquet Да е жива и здрава! Praynig Hug

Орсиbouquet

Сладурана е Хазалчето. Много я харесвам. И характер. Имам пред вид диабетното ѝ заболяване, на което не позволява да ѝ пречи да живее и работи пълноценно!

# 677
Добро утро!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug благодаря за кафенцето!  bouquet ЧРД на Хазал, да е жива и здрава!
Аз разбрах, че Серкан ще играе годеникът

"Роль жениха героини Тубы Бюйюкюстюн Сюхан будет играть Серкан Алтунорак."
Даже вече са им спретнали колаж Laughing

Попаднах на нов превод на думите на Туба

"Я думаю, что работать с Кыванчем будет прекрасно для нас обоих. В прошлом мы уже снимались в маленькой рекламе духов. В этот раз мы выходим в длинный путь. Выйдет нечто прекрасное."

Айре  Heart Eyes как мислиш, тази снимка колаж ли е  newsm78 Нещо по-брадат ми се струва  newsm78

Сравнявам я с тази и не зная какво да мисля  Laughing Ама ако не е , мисля си, че тук освен на слънцето няма на кого другиго да се мръщи  Laughing

Много сладка снимка зад кадър

Орси  Hug  wavey Октомври ще е нашият месец  Laughing
Ох, на какви глупости попаднах ... Киво щял да играе с Чаги в сериал, според наши източници  hahaha
http://bgistinite.com/read/2788-kyvanch_tatlatu_i_bashak_dizer_s … aradi_bebeto.html
Хубава събота!  bouquet

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 10:17 от queen_fenka

# 678
Привет дружки Hug
Пожелавам да ни е успешен и позитивен новия месец bouquet

ЧРД на Хазал, да е жива , здрава и щастлива!!
Снеже Hug, Орси Hug bouquet bouquet
Фенче Heart Eyes, не знам дали е колаж, не ми прилича...newsm78

на мен много ми харесва идеята , че ще има годеник! Crazy
със сигурност историята ще стане по-завъртяна, отколкото да се видят Джес и Сю и да се влубят Wink

Фенче Heart Eyes, по - голяма тъпня от нашите не бях чела hahaha hahaha hahaha

http://bgistinite.com/read/2788-kyvanch_tatlatu_i_bashak_dizer_s … aradi_bebeto.html

то едно изречение няма вярно ooooh!

# 679

Е, що да е тъпня, бе Айри!? Нека да си имат детенце. Нека да живеят в къща с изглед към Босфора. Нека да си партнира с Чаги. С когото си иска да играе, но да заиграе най-сетне!!!

Дано този месец ни донесе истински новини!

# 680
Айре  Heart Eyes благодаря за октомврийския колаж, супер е!  bouquet
Да ви кажа ... щом и Киво много е харесал сценария, и Туба е убедена, че ще се получи нещо прекрасно, вече съм по-спокойна. Разчитам на тяхното мнение, не мисля, че биха се съгласили да играят в някаква тъпня ... Дано, дано всичко е ОК  Praynig
И на мен ми е интересно как заради Джес Сю ще се откаже от годежа  Laughing Това, с влюбването от пръв поглед сме го гледали, но винаги е интересно как именно те двамата ще го изиграят.
Айре, големи глупости, нали ? Имам чувството, че са ни чели от тук, от там и са си съчинили статийка  hahahaОрси, няма лошо в това, което са написали, ама де да беше истина  Mr. Green
Дори не смея да се надявам, че днес или утре ще ни пуснат някоя изненадка, но си мисля, че вече е крайно време, хората се измориха да ги чакат  Laughing Всяко нещо, дори и сюрприза си има граница  Crossing Arms

# 681

Амин! Praynig Praynig Praynig

# 682

Амин! Praynig Praynig Praynig

Joy Joy Joy аз очаквам първия епизод, не само новини  ooooh!

# 683

Е, що да е тъпня, бе Айри!? Нека да си имат детенце. Нека да живеят в къща с изглед към Босфора. Нека да си партнира с Чаги. С когото си иска да играе, но да заиграе най-сетне!!!

ее как да не е тъпня бе мила, първо новия дом отдавна е факт и май е на Босфора (не съм сигурна), второ бебе все още няма(дано да има скороооо Praynig) Киво щял да ремонтира къщата на Башак ooooh! Башак да е купила имение на брега на Черно море ooooh! и последно, щял да играе с Чачко в нов сериал hahaha hahaha
а ние истински новини си имаме Peace

Фенче Heart Eyes, радвам се че ти хареса колажчето, спретнах го набързо, като те прочетох, че октомври е нашия месец Wink Wink

и аз казвам за сценария-дано, дано!! Praynig

не е задължително да има снимки от сета, ако снимат извън Истанбул, на не толкова оживено място и ако ги пазят от случайни снимачи Peace
но тийзър предполагам ще има скоро!!
няма нужда да сме толкова нетърпеливи, всичко ще си дойде с времето си, все пак са професионалисти!

една рожденичка Simple Smile

и една изненада от подружките!! Party

Kivanc Tatlitug in Mavi Conference 17.09.2013

https://vk.com/feed?z=video179104563_456239203%2F6606ee34f218654 … t_-42273871_92579

# 684
Айрре,  Hug ако ние сме нетърпеливи, не знам търпеливите какви са? Mr. Green Мерси за хубавото колажче! bouquet

ФенчеHug хубаво, че го чакаш, дано така и стане.  Praynig Ама ще започват снимки през октомври и епизод през октомври... съмнително ми е нещо, ама ще видим. Peace

# 685
Айрре,  Hug ако ние сме нетърпеливи, не знам търпеливите какви са? Mr. Green Мерси за хубавото колажче! bouquet

Фенче,  Hug хубаво, че го чакаш, дано така и стане.  Praynig Ама ще започват снимки през октомври и епизод през октомври... съмнително ми е нещо, ама ще видим. Peace

имах впредвид това от Фенчето Heart Eyes

Цитат
Дори не смея да се надявам, че днес или утре ще ни пуснат някоя изненадка, но си мисля, че вече е крайно време, хората се измориха да ги чакат  Laughing Всяко нещо, дори и сюрприза си има граница  Crossing Arms

а иначе определено сме много търпеливи Wink Mr. Green
ами тя една серия преспокойно се снима за 10 дена....
нали знаете с какви скорости работят турците!

Simple Smile

# 686
Айре  Heart Eyes аз съм рядко търпелив човек, но вече ми писна, наистина. То бива, бива мистерия около този сериал ... никога до сега не е имало такова нещо за сериал на Киво  Crossing Arms
Снеже  Hugами чакам, нали казаха, че започва края на октомври - дори посочиха дата - 27. 10  Peace А снимките са започнали вчера, поне така се пише, пък да видим ...

# 687
Здравейте!  Hug
Специално за Фенчето  Hug първата клапа на нашето общо дизи! Честито!  Hug

Честит нов месец!  Hug Дано да е успешен и радващ за нас!  Praynig

Хубав ден!  Hug

# 688

това стига ли за сега???? Crazy Mr. Green

Момичета, Снеже Hug, може ли помощ? Praynig
правя новата тема-ще може ли да ми съберете накуп имената на новите актъори, които станаха известни, май на български е по-добре?

Линка, ме изпревари Hug
ама няма да трия Wink

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 15:28 от Airra

# 689

Копирам само снимката, че не мога да ви цитирам и двете сладурани - Айри и Линка, които ни донесохте сефтето едновременно!!! Айде, на хайрлия да е! Това вече не е монтаж!

Общи условия

Активация на акаунт