Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 52

• 88 112
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Дива  Hug Гости  Hug Иншалах, наистина може да се каже, че започна  Praynig
Айре  Heart Eyes гледа ли Статуса ? Така съм се смяла с Джан ... май само той ме изкефи, с глас съм се смяла на моменти/ особено как внесе куфарите вкъщи от зор hahaha. Все такива сладури са с Айш, ама се чудя цял сезон ли ще се гонят из къщата заради Медиха ? Тя вече неистово ме дразни, не ми е смешна хич. Деде и неговата също. Най-готин е Джан Текин  Laughing
Ех, как го чаках това момче да се завърне на екран ... най- на края скоро ще го видим  Peace А някои не могат да схванат, че не може да се рекламира нещо, което в момента започва да се снима  ooooh!

Лека!  Hug

Скрит текст:
пак са объркали апчетата Mr. Green

гледах Статуса, ама не много задълбочено, абе готин беше, дано има превод!
а Берк е страхотен комедиант!!

# 706
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Приятен ден! bouquet

# 707
Добро утро!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug благодаря! bouquet
Днес бил международния ден на усмивката  Laughing

Да видим дали ще ни донесе още усмивки, свързани с нашето сериалче  newsm78

Хубав ден! bouquet

# 708
Привет Hug
Фенче Heart Eyes, Снеже Hug

да сложа пак преведеното видео, че вчера май не го видяхте...

https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_456239203%2F6606 … pl_wall_-42273871

чаровник Heart Eyes Crazy

и Ойкю със семейство Simple Smile

на второ място сме Mr. Green

http://www.gecce.com/anket/yeni-sezona-hangi-dizi-damga-vuracak

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 10:59 от Airra

# 709
Айре  Heart Eyes благодаря за видеото!  bouquet Мнооого готин! Вчера не ми се отвори и за това не го отразих  Laughing
Лелее, колко си приличат Йойкю и сестра и ... хубаво семейство  Peace
Е, като за двойка, която още не са видели заедно, направо сме си на 1 място  Mr. Green

Доглеждам Номера, после ме чакат 2 серии Ашк  ooooh! Добре, че вчера си свърших всичко , та днес ще се отдам на гледане на сериали  hahaha

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 11:31 от queen_fenka

# 710
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Снимките започват ... Да пожелаем успех на любимците си..
Опитах се да обобщя известното около сериала, с уговорката, че голяма част от инфото е плод на слухове в мрежата. Нито Ай Япъм, нито Стар са направили секция за сериала в страниците си. Сериала няма нито лого, нито официален афиш, за разлика от други 2, които евентуално ще тръгнат п/з октомври.  Датата 27.10 е по-скоро мерак на феновете, за да отбележат РД на Къванч. Разбира се няма лошо, ако се сбъдне  Wink

Cesur ve Güzel

сценарий: Едже Йоренч
режисьор: Али Билгин
продуцент: Керем Чатай
оператор: Вейсел Tекшахин
продуцентска къща: Ай Япъм
телевизия:  Star tv

Къванч Татлъту (Джесур)
Туба Бююкюстюн (Сюпхан)

Тамер Левент (Тахсин Кьороулу, баща на Сюпхан)
Еркан Авджъ (Корхан, брат на Сюпхан)
Сезин Акбашоулу (съпруга на Корхан)
Серкан Алтунорак (годеник на Сюпхан)
Алп Йозер (Джесур в детството)
Деврим Якут
Фърат Алтунмеше
Гьозде Тюркпенче
Нихан Бююкаач  

пп. сега погледнах, Нихан също е играла във ВВ - ролята на Гюлшах

ппп А-бе какво точно е хакнато в профила на Къванч в Инстаграм, като той го изтри преди време и каза, че няма да пише, освен ако е искал да постне нещо  Wink и да е открил, че му е сменена паролата  newsm78 ...

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 14:26 от tara_lezhka

# 711
Тара, не знам какво е хакнато, но е факт, че писа за това в ТТ си, значи го е притеснило нещо, евентуално да не постват други лица от негово име newsm78

мерси за резюмето, което си направила за ДГ!
според мен всичко ще си дойде на мястото, няма нужда да го мислим толкова Peace
слуховете в мрежата, ако са от Ранини или Бирсен, почти е сигурно, че са верни Simple Smile

Фенче Heart Eyes приятно  thumbsup

фраг на Статуса с руски суб Laughing

https://vk.com/dizimaniaide?z=video-95375723_456239392%2F0e3a5b5 … pl_wall_-95375723

# 712
Малко клюки от фенове
Цитат
Так... из рассказов очевидцев-счастливцев, побывавших вчера на съемках😁 Сообщается, что у актеров было прекрасное настроение, многое снимали и при этом много шутили. Отметили, что Кивушка был в повседневной одежде в джинсульках каких-то.. 👖👕Туба была в длинном синем платье и в сапожках, но с каблуком😷☝Волосы короткие (все-таки не закупила "Лошадиную силу"😭😡). Еще ходят слухи, что тизер будет готов к пятнице (ключевое здесь "слухи").

Материал подготовлен Викторией Коломиец
⛔⛔⛔

https://vk.com/kurtseyt_official⛔

И още
Цитат
Знакомство и первые сцены с актерами происходили вчера в деревне Полонезкёй. В переводе - польская деревня. Поселение выходцев из Польши на окраине Стамбула. На азиатской стороне пролива Босфор. До 1960 года обычная сельскохозяйственная деревня, в которой использовался, наряду с турецким, польский язык, и поддерживались польские традиции. Сегодня (по состоянию на 2010 год) поляки составляют треть жителей деревни, хотя традиционно на должность мухтара (войта) деревни избирается поляк.
Польский язык в быту сохранился только у пожилых жителей деревни. В деревне работает польская школа (преподавание ведётся на турецком языке) и музыкальные коллективы польской песни и польского танца.
Каждое лето проходит фестиваль польской культуры.

От Линка  Hug някаква статия за нашите и не само, но нищо не разбрах Mr. Green
http://www.hurriyet.com.tr/dizi-dizi-entrika-kumpas-ve-sizinti-e … amp;utm_term=post
Това щяла да е къщата на Сю

Тара  Hug благодаря! Айре  Heart Eyes и на теб! bouquet
За Миси  Heart Eyes Hug

Тара  Hug ето отговор на въпроса ти за ИГ на Киво  Laughing явно е , както предполагаш
Цитат
Сериал Чатая Улусоя "Внутри" очень понравился Кыванчу.
На днях Кыванч Татлытуг с женой и супруги Касабалы отдыхали в Сохо. На выходе их встретили журналисты. На вопросы о нашумевшем "Внутри" с Чагатаем Улусоем в главной роли, Кыванч ответил, "Чагатай отлично поработал. Мне очень понравилось"

Кыванч сообщил, что через пару дней начинаются съемки его нового сериала. Также актер пошутил, что таким поздним началом они дают фору другим сериалам. Еще Кыванч сообщил, что в скором времени восстановит свои страницы в соцсетях.

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 17:41 от queen_fenka

# 713
Привет Hug

Благодаря за всичко, което сте публикували bouquet bouquet bouquet bouquet

Радвам се, че снимките са започнали. Малко се притеснявам от инфото, че филма не се рекламирал на страниците нито на телевизията, нито на продуцентите, но дано да  е някаква тактика. Също така с тези гори и поля тематиката май няма да е мой тип, но да не избързвам Peace И последно, липсата на снимки на някой от актьорите. И изобщо тези снимки от къде се появяват, от фенове или от някой от екипа newsm78

Айра Heart Eyes Hug, тенкю за Берк bouquet Мацката съм я проучила вече. Дъщеря е на някакъв бизнесмен, била е женена, има едно дете. Добра партия си е избрал Берк, може да снима повече Simple Smile

Фенче Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Гледах Кара севда...Много добре играят актьорите, спор няма. Малко започва да ми прилича на Езел, но сигурно заради отмъщението. В предния епизод ме дразнеше Нихан, сега Кемал си го върна Sad Ще съжалява после като разбере за какво е искала да й помогне, но мисля, че този път Нихан няма да му прости. Как мислиш ще ги съберат ли накрая, или някой ще умре newsm78 За мен след такива гадости каквито си причиняват не може да бъдат щастливи, но много често сценаристите ме изненадват Wink
Зейнеп много нагла, иска брат й да й прости, а отново се натиска на Емир Rolling Eyes Отвратителна ми е, намразих и актрисата Simple Smile Помня, че така мразех Ейшан в Езел  Simple Smile
Много тъжно ми беше за Нихан този път Sad Ако бях на нея бих убила Емир, но ще свърши филма #2gunfire Simple Smile Идеята, че справедливостта побеждава накрая, май все по-често  отстъпва на парите побеждават. В случая Кемал лежа абсолютно невинен в изолатор през цялото време благодарение парите на Емир. Не знам какъв човек трябва да си да продължиш да вярваш в честността, но и Кемал се пречупи след като  тръгна с оръжие срещу Емир. Много ми хареса какво каза на тъпата си сестра, че не му трябвали врагове като имал тях,а и много време му трябваше да осъзнае, че срещу Емир трябва да се бори с неговите методи. Изненадана съм, че ми харесва филм без моите любимци, но ми харесват Кемал и Нихан заедно, сигурно затова...

Хубав вечер Hug

# 714
Фенче Heart Eyes, мерси bouquet
кво успя да изгледаш?
знам, че нямаш време, ама да ти кажа , че и трети сезон на КД е страхотен!!
АЯ са направили един невероятен сериал!!( според моя вкус Wink)

Миси Heart Eyes, мацката на Берг е готина Peace
на мен обстановката ми е романтична и по-различна от масовото, което се снима в момента
със сигурност ще живеят обаче модерно и цивилизовано Peace
също така като гледам снимките и си представям кон и Киво на него Wink
Според мен няма необходимата реклама, защото няма тийзър, тогава АЯ ще започне да слага инфо на ФБ страницата си Peace
Стар тв ги рекламираха като за начало, но поради липса на видео, няма какво да сложат на сайта си Peace
това, че 27 октомври, въобще не  е сигурна дата е ясно, но пък на промото на Стар, все пак написаха Еким(октомври).....е може да е и в началото на ноември Simple Smile

според теб , дали Башак и Дениз ще обличат дизито? Wink

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 20:16 от Airra

# 715
  • София
Момичета Hug,благодаря за новините с които сте напълнили темата
Айре,КД и за мен е страхотен,казвала съм го и преди,гледах го на един дъх,а сега просто зяпам сериали от скука,надявам се и нашия да ми хареса така.
Мисля,че тези гори и поля ще са само въвеждащи в началото,за да разкажат историята от самото и начало,когато се заражда и конфликта между двете фамилии.Нали Джес ще бъде дете и ще ни върнат назад във времето.А сюжета в наши дни предполагам, а и ми се иска да е по модерен.

# 716
Айре  Heart Eyes КД ще трябва да почака ... наистина нямам време и за него ... Изгледах Номера, супер е, сега доглеждам 53 серия на Ашка, харесва ми. Дори Баръш ми се струва красавец, в сравнение с този Сечкин  Laughing главата му като топлийка на този, едни очи има хубави само. А Нера е просто за убиване, надявам се, че ще си го получи на края.
Миси  Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Не съм гледала още последната серия на Севдата ... като я изгледам ще споделя с теб. Обаче се чудя кое по-напред да гледам - Ичардето ли, Севдата ли  newsm78 Нещо много се надцених, докато бях отпуска, а нито един не ми се зарязва  ooooh!
Фей  Hug аз съм сигурна, че ще е модерен сериала.
Айре  Heart Eyes рускините бяха писали, че Башак ще облича Джесур и се притесняваха, че няма да видим целувки Laughing Ама тия за много задръстен май го имат Киво  newsm78 Или те са такива  Mr. Green
Естествено, че ще започнат да рекламират нещо, когато има какво. Като пуснат 1 тийзър, ще се рекламира навсякъде, за ужас на някои неверници  hahaha
Аз продължавам с маратона  Peace
Хайде, чакаме ...

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 21:09 от queen_fenka

# 717
Фей Hug
КД е професионализъм на ен-та степен Peace
Фенче Heart Eyes ами чакаме си Laughing

ето в Гечето пише, че Башак ще облича Джес Wink Crazy

http://www.gecce.com/haber-kivanc-tatlitugun-sart-kostu

лека Hug

# 718

Добро утро, момичета!

Много ви благодаря за новините, с които ни информирвате тук! Айри, Фнче, Тара, Миси, Снежето - а, бе, всички убавици!И снимките, които слагате. Харесва ми къщата на Сю. Няма да има само колхозна действителност!  Laughing

Айре, и аз едва от втория път видях видеото. От толкова много интервюта на Къванч не си спомням точно за това. Под много интервюта имам пред вид и такива, които са поне по две от едно и също място или повод. Сетих се тези дни за аксесоарите, които носеше Киво - гривни, колиета. Отиваха му. Спомних си, дори, как в едно интервю  пак отговаряше на подобен въпрос. Та може да е и това интервю, може и в друго да е.

Мисля си и друго. Че липсата на реклама, може също да е рекламен трик.  Обратно на голямата реклама, която беше преди началната прожекция на КСШ.

Момичета, предлагаме среща утре, вторник,  в 15 часа. Мястото още го уточняваме, заради промяната на времето към дъжд и пушачките. Изкажете си съгласието и ще ви пратим на лични и мястото на срещата. Малко със закачка ще ви кажа, че гост ще ни бъде Дива, която е за броени дни тук!

Хубав ден!   

# 719
Добро утро! Hug Hug

Скрит текст:

Мерси за всичко споделено, момичета! bouquet

Орси, bouquet

Приятна нова седмица! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт