Токуда Болница София - тема 23

• 86 507
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
На мен лично нито една акушерка не ми е отказала помощ. Важното е да си кажеш,че имаш нужда от насоки и препоръки относно кърменето.

# 166
И при нас помагаха за кърменето и акушерки и сестри от неонатологията Simple Smile

# 167
Здравейте, май се насочвам към токуда за естествено раждане. Имам няколко въпроса. До колкото разбрах таткото може да идва и седи неограничено, айо си във вип стая? Разрешава ли се пренощуване на таткото? Ако докторът, който си избрал не е на смяна го викат? Д-р Димитров добър избор ли е за естествено раждане? Аз съм вегетарианка, ще имам ли какво да ям Simple Smile Благодаря, предварително!

# 168
За др Димитров имам положителни отзиви от приятелка раждала нормално при него, аз родих секцио. Само ще кажа, че е доктор, който подкрепя нормалното раждане дори и след секцио.

# 169
Относно ВИП стаите имай предвид следните  неща: шансът да са свободни е минимален; има списък за тях сред вече постъпилите родилки; няма второ легло, а диванче, което не става за спане (според мен поне)

# 170
Относно ВИП стаите имай предвид следните  неща: шансът да са свободни е минимален; има списък за тях сред вече постъпилите родилки; няма второ легло, а диванче, което не става за спане (според мен поне)
А как можеш да се запишеш в този списък? Иначе свиждането, ако не си във вип в стаята със слънчигледи, когато и колкото време искаш ли е?

# 171
Димитров винаги е добър избор, за мен най-добрият.

# 172
Свижданията във фоайето със слънчогледите са неограничени и по-всяко време.
Заявяването за ВИП стая става при постъпване в болницата. Имам някакъв спомен, че може да си заявиш и вегетарианско меню, но не съм съвсем сигурна. Вариант е близките ти да носят храна, ако не ти харесва тази от болницата.

# 173
Благодаря, а за д-р Кръстанова, Богданова някакви мнения?

# 174
Участието в списъка става със заявка при постъпване в отделението. На мен лично и Кръстанова, и Богданова много ми харесаха. Но подчертавам, че ги познавам само от престоя си там.

# 175
  • София
За втори път ще раждам при Кръстанова. Не знам какво конкретно искаш да знаеш за нея. Като лекар и човек я харесвам. Привърженик на естественото раждане.

# 176
За втори път ще раждам при Кръстанова. Не знам какво конкретно искаш да знаеш за нея. Като лекар и човек я харесвам. Привърженик на естественото раждане.
Понеже не намерих много в последните публикации за нея, а само от предишни години ( не много-хубави постове), исках да знам дали сте доволни от нея, специално за нормално раждане, да.

# 177
  • София
Когато се налага е умерено директно. За мен не е от докторите,коуто се подмазва на пациентите си. Не хаби излишно време в локуми. За жените,които обичат доктори да ги държи за ръка,говори мило и "влюбено" няма да им допадне. Тя е до мен когато трябва,това ми е важно. Имам само хубави спомени от първото раждане,без колебание отидох при нея за второто. Още преди първото ми раждане имаше лош коментар за нея мисля на Тонка,но за други не съм чела .

# 178
Един истински професионалист притежава освен нужните умения, и едно чисто човешко отношение към пациентите си, което е преди всичко въпрос на възпитание. Има и изнервящи пациенти (като мен, например), които питат, притесняват се повече от необходимото, са предварително информирани (доколкото е възможно от човек с немедицинско образование), и т.н. И това какво значи, че лекаря трябва да лежи само на старите ларви, придобити с опита и да се държи като темерут ? Ами не съм съгласна. Точно заради това при истински добрите лекари часове се записват след 3 месеца.

# 179
Благодаря, а за д-р Кръстанова, Богданова някакви мнения?
Аз ще раждам при доктор Кръстанова (надявам се до една седмица и след това ще мога да споделя мнение), но от около месец тя ме следи и съм много доволна от нея. Обяснява ясно и стегнато не изпада в излишни приказки (аз точно това харесвам). На всеки мой въпрос съм получила отговор (като първескиня вероятно задавам и тук таме някой глупав въпрос). Мила е и любезна.

Общи условия

Активация на акаунт