Отговори
# 15
  • Perla

Искам вече да видя и Баръш на сета! Пък ако и той отиде в махалата да снима, ще си рипна с кеф!

Ха, па мен ме зарязахте тук сама  Sad
И аз идааааа   animal037  Joy  Joy  Joy
Хайде, хайде, идвай бързо!  Hug

Ей ви малко химия. Добре, че ни я пуснаха във фрагмана, че в серията точно в този ѝ вид ни я отрязаха химията! Какво щеше да им стане да я оставят така. Ама не, да не би да ни дойде в повече!

Окастрения вариант на химията:

Ако имаме отново такава химия, ще му простя на Баръш изцепките с аблата. И ще чакам той да я изрита, а не тя него. Mr. Green

# 16
  • По света и в нас.
Да се запиша в новата тема.Хич не ми се коментира Борето, още имам горчив вкус от фотосите.

# 17
За новата тема  bouquet bouquet bouquet

# 18
мерси за темата  bouquet

аз горчив вкус нямам,ама ми втръснаха вече  Joy то па бива,ама па техното вече е извън границата  Crossing Arms през снимка да ги гледам  Sick

# 19
мерси за темата  bouquet

аз горчив вкус нямам,ама ми втръснаха вече  Joy то па бива,ама па техното вече е извън границата  Crossing Arms през снимка да ги гледам  Sick
Верко  Hug и аз..... Тази вечер, а може би и утре ще се постарая да не влизам в инстаграма, че снимките и клипчетата са едно след друго, като че Кюса е била булката и само тя е присъствала на сватбата  ooooh! па недай се боже и това да стане сигурно цяла седмица няма да се отървем от нея  Whistling

# 20
  • Varna
Чакайте бе, за няколко часа изписахте темата и новата подкарахте. Ирка, благодаря за темата bouquet
Иначе по наболелия въпрос с нашия Убавец, аз също смятам, че тази на хорото е майката на Кюса и работата там все повече набира скорост. Иначе макар отчаяно да бленувам Елбар съм наясно, че личния им живот си е техен и те решават как да го живеят.За мен по тревожно е поведението и вида на Борко и отсъствието му от сета. Това са нещата които ме вълнуват. newsm78

# 21

ей така се работи  Joy Joy Joy

още една разплакана от щастие фенка при срещата си със Серкан Laughing

и една стара снимка

# 22
мерси за темата  bouquet

Верко  Hug и аз..... Тази вечер, а може би и утре ще се постарая да не влизам в инстаграма, че снимките и клипчетата са едно след друго, като че Кюса е била булката и само тя е присъствала на сватбата  ooooh! па недай се боже и това да стане сигурно цяла седмица няма да се отървем от нея  Whistling
ooooh! значи да не влизам в тага... ooooh!

# 23
Дидолинко  Hug и аз така джанъм  Peace даже от следобяд не съм влизала вече  Peace
и да не искаш да се отвратиш от човек,може да те накарат  Joy

Пилето и Ханде са сладури  Heart Eyes ето в началото писаха нещо ашк машк,ама нищо  Mr. Green и те не се притесниха,даже скоро на сватбата бяха даже заедно
и кво  Mr. Green не са ги изяли като са отишли

# 24
мерси за темата  bouquet

ooooh! значи да не влизам в тага... ooooh!
ами може и да влезеш ама на свой риск  Mr. Green

# 25
Този път кака Кюса сама ще си изиграе лоша шега. Така ни пренасища със себе си, че скоро синдрома "анти-Кюса" ще стане епидемия  Joy  Joy  Joy

# 26
Ооо не... Покрай сватбата на Аби толкова се нагледах, че са ми за лайфтайм  Tired
Всъщност днес е пуснала някакво клипче и там прилича на човек, защото е яко гримирана  hahaha hahaha hahaha hahaha
Като помня как се радвах, като мислехме, че Аби е подписал, викам си "разминахме се", ма то кво излезе  ooooh! Joy

# 27
Ооо не... Покрай сватбата на Аби толкова се нагледах, че са ми за лайфтайм  Tired
Всъщност днес е пуснала някакво клипче и там прилича на човек, защото е яко гримирана  hahaha hahaha hahaha hahaha
Като помня как се радвах, като мислехме, че Аби е подписал, викам си "разминахме се", ма то кво излезе  ooooh! Joy
аха,усетих аз ,че има клипче тази сутрин,че нейните фенки веднага напускаха снимки и започнаха да се кланят на гюзелката  Mr. Green Joy Joy Joy ама и тя изглеждаше доволна де,след толкова медийна изява и все пак е била гвоздея на вечерта  Joy Joy Joy Joy

# 28
Верко,Терко тоя до булката не е ли избраника на Габунчи  Joy Joy Joy слагам я в спойлер ,че е в компания  Sick

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 23:58 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 29
  • София
 smile3525 newsm51 smile3525 за темата!

Да не ви изпусна, че появи ли се Кюса на хоризонта и се изписва темата. Wink
Не знам защо, но в момента не ме дразни, защото си чакам началото на сезона. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт