Отговори
# 345
  • в подножието на планината

На Кадир сериала засега не е много добре, но не се знае занапред, все пак са излъчили само първа серия...рейтинга му беше към 3 и нещо Peace...

# 346
  • Perla

Хмммм! Mr. Green

Въобще нямам представа откъде се появиха тези снимки  newsm78

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 15:55 от dora_st

# 347
Доре, защо си го скрила Локума  Joy Joy Joy

# 348
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ваййй бе не мога им се нарадвам на новите снимки  Crazy Crazy Crazy
Елка кокетничи със Сечо, пък Боре гледа лошо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 349
  • Perla

От репортажа на Баръш за новия сезон. Ако някой може да го преведе, супер!

Тери, ами преди време ми бяха казали, че не бивало да има повече от 3 снимки, които да се виждат. Другите да са скрити и аз- дисциплинирана съм.

# 350

Тери, ами преди време ми бяха казали, че не бивало да има повече от 3 снимки, които да се виждат. Другите да са скрити и аз- дисциплинирана съм.
Кой?  Tired

# 351
  • Perla

Кой?  Tired

В една друга тема. Peace

# 352

Кой?  Tired

В една друга тема. Peace
Абе я да си гледат работата  ooooh! Ще пускаш колкото искаш тука  Party Joy

# 353
  • София
Здравейте!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Скрит текст:

Хмммм! Mr. Green

Въобще нямам представа откъде се появиха тези снимки  newsm78

Скрит текст:

За мен тази снимка е подсказка. Йомер сърдит, Елка има обожател, но очите ѝ са винаги във Фръцльо. Peace

Доре,
Скрит текст:
в други теми има такива рестрикции, тук- не. Wink Някъде имат изисквания и за дължината на поста, брой думи и букви, неспоменаване на имена и др. подобни дивотии. В резултат на всички правила си пишат 3-ма души през месец. Wink

# 354
  • Perla
Ами нали съм все пак нова за темата, а и за основната група пишещи тука от много време, не съм съвсем наясно с правилата.

Тери! Мише! Благодаря! Hug

П.П. Да се допълня- в интервюто с Баръш има повече подсказки за образа на Йомер, но няма кой да го преведе за съжаление. И рускините все още не са се усетили!

сетът бил тука

Съемки в районе Кадыкёй на набережной.
На съемках: Синан,Омер,Шюкру и Корай .
Изглежда после Синан си е тръгнал.

# 355
  • Perla

Ох, след тези снимки наистина вече нямам хич търпение! На ръката на Дефне се вижда пръстен, но на ръката на Йомер няма- според мене. Ипликчито се завръща в целия си блясък, както изглежда, а Дефне пак страдалка. Sad

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 17:47 от dora_st

# 356

Дефне и Йомер да не се засичат случайно на улицата

# 357
  • Perla
Не знам, Ели, къде ще се засичат. На някаква снимка се вижда и сухарката Мерич, но това, което е на снимките, хич не ме радва. Sad

# 358
Доре докато са разделени и случайно на улицата,съвсем нормална ситуация. Феновете са написали,че сета е  в близост до офис на Водафон .
Ще се гледат един друг и ще хвърчат флуиди

# 359
  • Perla
Доре докато са разделени и случайно на улицата,съвсем нормална ситуация. Феновете са написали,че сета е  в близост до офис на Водафон .
Ще се гледат един друг и ще хвърчат флуиди

Скрит текст:

Ели, не им ща флуидите! Искам ги един до друг! Колкото и да изглежда нелогично, искам друго развитие на нещата! Какво пак ще се прехласваме пред крал Ипликчи, пък Дефнето пак кучета я яли! Вече и на снимка не ща да го видя  Mr. Green "Никога няма да се разделим; каквото и да стане, няма да пусна ръката ти; ти си моята душа, моето всичко" и т.н.- красивите приказки на Йомер Ипликчи и никакво реално действие в тяхна подкрепа. И какъвто и номер да му спретне Дефне с Памир, съм на нейна страна, ами Мерич това няма да го позволи, че любимецът ѝ ще страда!

на тая снимка като че ли Дефне е бременна  newsm78 Или от роклята и позата ?!
Боня е писала, че снимките от дома на Дефне са от понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт