Отговори
# 45

Аз ги харесвам Аби и Йенгето като двойка  И исках да гледам техни снимки. А то кво излезе... Младоженците не са звездите на вечерта, а Гупата  Tired

Мани, мани  Stop Сега остава и на меден месец да отиде с тях.........или вместо тях  Mr. Green  Joy  Joy  Joy

Доре  Hug

# 46
Добър ден  Hug

Доре  Hug Тери  Hug Диди   Hug Илде Hug Дани Hug Ирка  Hug Ели  Hug

Ирка  Hug, Дани  Hug
То и аз писах, че е нормално да отиде на сватбата на брат си с Кюса, нали все пак това е официалната му приятелка  Mr. Green Не е нормално, че тя два дни удави всичко и всички със снимките си с родата, ама и това си е тяхна работа - който иска, да ги гледа  ooooh!
Дали ще има същата химия при Дефмер в новия сезон - това е, което е важно и ме интересува. Иначе кой за когото ще да се жени, сгодява, разделя, плаче и се смее - все ми е тая, стига да не пострада сериала заради някоя тяхна простотия. Че тоя филм вече сме го гледали  Mr. Green

Диде Peace

В крайна сметка всички се обединяваме от желанието си да имаме дефмери поне като миналогодишните, пък ако са станали по- добри професионалисти, ще ни е бонус  Laughing няма да крия, че съм от страстните фенове на елбар, но в крайна сметка животът си е техен, изборите- също и аз няма какво да направя, приемам ги. Значи съм поумняла в последните два дни Joy
И за двете + 1  Mr. Green
Но те прекалиха, какво са се за снимали като че те се женят, като имат толкова мерак, да вземат да се оженят, пък и ние да мирясаме от тях накрая  ooooh! Tired

Дани, точно това казах и аз вчера, че Боре ще има малко ефирно присъствие в първа серия, за друго от снимките на сета, така или иначе, не се опитвам да гадая  hahaha :

# 47
Здравейте!  Hug
Скрит текст:

Ирка  Hug, Дани  Hug
То и аз писах, че е нормално да отиде на сватбата на брат си с Кюса, нали все пак това е официалната му приятелка  Mr. Green Не е нормално, че тя два дни удави всичко и всички със снимките си с родата, ама и това си е тяхна работа - който иска, да ги гледа  ooooh!
Дали ще има същата химия при Дефмер в новия сезон - това е, което е важно и ме интересува. Иначе кой за когото ще да се жени, сгодява, разделя, плаче и се смее - все ми е тая, стига да не пострада сериала заради някоя тяхна простотия. Че тоя филм вече сме го гледали  Mr. Green

Диде Peace

В крайна сметка всички се обединяваме от желанието си да имаме дефмери поне като миналогодишните, пък ако са станали по- добри професионалисти, ще ни е бонус  Laughing няма да крия, че съм от страстните фенове на елбар, но в крайна сметка животът си е техен, изборите- също и аз няма какво да направя, приемам ги. Значи съм поумняла в последните два дни Joy
Казвам ви аз, че стратегията на Боре ще проработи. Ще виждаме Гупа, ама няма да се ядосваме вече, стига Дефмерите ни да са добре. Ще го оставим да си живее личния живот така, както на него му се ще. Аз си мисля, че той отдавна трябваше да ни показва Гупа повече, че да ѝ свикнем с присъствието, сливиците, гласа и да се откажем да искаме по-добро за Боре. И отдавна трябваше да я прегръща здраво през кръста, нали е любимата му. Но колкото и здраво да я държи, не виждам в езика на тялото нищо от това, което наричам аз любов.

Но съм съгласна с мненията, че госпожата превзе сватбата и аби и красивата му булка останаха на заден план. Ама така е, като булката не е талантлива, работлива и успешна и като се е случило "звезда" да ѝ бъде на сватбата.

# 48
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета  Hug
Благодаря за новата тема
От доста време ви чета, но не пишех  Whistling
Надявам се да приемате още членове в групата фенове на ДефМер или ЕлБар  Blush
Хубав ден  bouquet

# 49
Дани, аз пък мисля, че това, ако продължава по този начин ще навреди на сериала  Peace Хайде, сега още не го излъчват, но ако е така и по време на сериала, ние няма да можем да се насладим на Дефмер, защото пред очите ни от всякъде ще изкача Мутлу чифтето  Stop #Crazy Как ще повярваме в магията на Дефмер тогава, как ще се концентрираме само върху тях, ако ще бъдем ежедневно  заливани от доказателства за преголямата любов на Кюса и Боре  Crossing Arms

# 50
Мераба  Hug

значи аз никога няма да свикна с тая  Crossing Arms не ми харесва тоя човек и винаги ще я плювам кат я видя - било то с Боре или без Боре  Naughty ако искат и 3 сватби да вдигнат и на челото си да си татуира Обичам Гупсе,пак няма ме накара да свикна с тая проста женица  Naughty лошото е,че сама се набутва навскъде,а той си мълчи...хубаво сватбата беше неизбежна,снимките също,но тя никога няма да престане да е над него  Naughty и толко снимки не се получи ефекта - "кво да праиш,заедно са си,свикни вече", а " да ти писне и от Боре и от всичко " Crossing Arms защото усещам как при мен вече се получава това писване от тия показностти,че чак ме е яд на мене си,че ще си проваля аз сладостта от сериала

# 51
Котелина  Hug Добре дошла  bouquet  bouquet

# 52
Здравейте момичета  Hug
Благодаря за новата тема
От доста време ви чета, но не пишех  Whistling
Надявам се да приемате още членове в групата фенове на ДефМер или ЕлБар  Blush
Хубав ден  bouquet
Добре дошла  Hug Hug

Вери  Hug и при мен ефекта е такъв, нека още малко да продължават така и вече ще ми опротивее и Баръш  Sick слабохарактерен ли е, що ли не знам, че таз така го дирижира

# 53
  • Perla
Дани, аз пък мисля, че това, ако продължава по този начин ще навреди на сериала  Peace Хайде, сега още не го излъчват, но ако е така и по време на сериала, ние няма да можем да се насладим на Дефмер, защото пред очите ни от всякъде ще изкача Мутлу чифтето  Stop #Crazy Как ще повярваме в магията на Дефмер тогава, как ще се концентрираме само върху тях, ако ще бъдем ежедневно  заливани от доказателства за преголямата любов на Кюса и Боре Crossing Arms

Виви Peace И моите опасения са такива.

А за сватбата на аби тъкмо преди малко си мислех, че на йенгето едва ли е било много приятно това, че друга е героиня на сватбата. Хайде, Баръш е естествено да е в центъра на вниманието- много актуален в момента, брат на младоженеца, свидетел- както казахте, ама оная каква е, че се е навряла навсякъде. Вчера рускините писаха, че по снимките с Кюса скоро ще разберем точния брой на гостите Mr. Green

Котелина, здравей!  bouquet

# 54
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Вери  Hug   Виви    Hug  Доре  Hug
Благодаря ви, добре заварили  bouquet

Скрит текст:
Дани, аз пък мисля, че това, ако продължава по този начин ще навреди на сериала  Peace Хайде, сега още не го излъчват, но ако е така и по време на сериала, ние няма да можем да се насладим на Дефмер, защото пред очите ни от всякъде ще изкача Мутлу чифтето  Stop #Crazy Как ще повярваме в магията на Дефмер тогава, как ще се концентрираме само върху тях, ако ще бъдем ежедневно  заливани от доказателства за преголямата любов на Кюса и Боре Crossing Arms

Виви Peace И моите опасения са такива.
А за сватбата на аби тъкмо преди малко си мислех, че на йенгето едва ли е било много приятно това, че друга е героиня на сватбата. Хайде, Баръш е естествено да е в центъра на вниманието- много актуален в момента, брат на младоженеца, свидетел- както казахте, ама оная каква е, че се е навряла навсякъде. Вчера рускините писаха, че по снимките с Кюса скоро ще разберем точния брой на гостите Mr. Green

Относно Кюспелинда  ooooh! ако по-малко се перчеше по снимките от сватбата на аби Онур, по-интересна щеше да е  Naughty а с това си непрестанно навиране пред всяко снимащо устройство  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 12:05 от kotelina

# 55
Виви  Hug той сериала досега си вървеше и занапред ще си върви според мен,въпреки всичко  Peace малко ли глупости станаха през сезона,та вече за всичко сме подготвени да изтърпиме  Joy

Доре  Hug йенгето е една патка и тя  Naughty нали боцка с известни и според мене даже се кефи  Joy Joy Joy

# 56
  • в подножието на планината
Доре, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes Верче, Hug Heart Eyes

Котелина, добре дошла! Hug

Оф, много време отделихме на Кюспето.. ooooh! да си живее живота там и да се показва, колкото се може по - малко...па ако може и хич...Mr. Green

Нещо, като малко тийзърче,  дали няма да ни отпуснат, за успокоение не за друго?... Mr. Green

# 57
Вери, Виви,  Hug разбирам ви. Аз ще свикна с Гупа, но да я харесам за Боре няма да мога. Винаги ще искам нещо друго за него, не непременно Елчин, но нещо мило, нежно, изискано, чаровно. И най-вече нещо, до което Боре като застане, да грее от щастие.

Дано Боре избере правилната стратегия по отношение на Гупа за тази група фенове, от която зависи рейтинга на сериала.

Котелинче,  Hug много се радвам, че дойде и при нас. Чета те в другата група и се радвам да те видя тук.

# 58
Мераба  Hug

значи аз никога няма да свикна с тая  Crossing Arms не ми харесва тоя човек и винаги ще я плювам кат я видя - било то с Боре или без Боре  Naughty ако искат и 3 сватби да вдигнат и на челото си да си татуира Обичам Гупсе,пак няма ме накара да свикна с тая проста женица  Naughty лошото е,че сама се набутва навскъде,а той си мълчи...хубаво сватбата беше неизбежна,снимките също,но тя никога няма да престане да е над него  Naughty и толко снимки не се получи ефекта - "кво да праиш,заедно са си,свикни вече", а " да ти писне и от Боре и от всичко " Crossing Arms защото усещам как при мен вече се получава това писване от тия показностти,че чак ме е яд на мене си,че ще си проваля аз сладостта от сериала
+ 19218929182912121

Котелина, Добре дошла  Hug Hug Hug Hug Hug

Айде Илдето почна да мрънка за фраг  Joy Joy Joy Joy
Липсваха ми тия времена  hahaha hahaha hahaha

# 59
Винаги ще искам нещо друго за него, не непременно Елчин, но нещо мило, нежно, изискано, чаровно. И най-вече нещо, до което Боре като застане, да грее от щастие.

Peace Peace Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт