Отговори
# 315
Тая олигофренка само не беше лаяла  ooooh! ooooh! ooooh!

Много хубави снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тя наистина не е нормална!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
от днес Боци  има 2 котки и 2 кучета в къщата hahaha hahaha

# 316

Е, какво толкова, нали все още не е зейнала да вие кат вълк на месечина  Mr. Green

Да и е честит празника на Санем, много здраве и успехи  Simple Smile

# 317

Е, какво толкова, нали все още не е зейнала да вие кат вълк на месечина  Mr. Green

Да и е честит празника на Санем, много здраве и успехи  Simple Smile
Диде, то днеска е пълнолуние, та не се знае  hahaha hahaha hahaha

# 318

Верке ма  rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 319

Какво ма Маре Joy Мюдюр си има дружка  hahaha я как вие с финес  hahaha

Добро утро  Hug  Hug  Hug
Нема ранобудни  Mr. Green кафе нема ви турим що си го пия аз Mr. Green

# 320
  • На юг от тук
Добро утро.

Верче
,плодовете са по здравословни от кафето.
И сладурите го признават.
Желая ден с повече новини за сериала.

# 321
Кате  Hug

Ааа мерси,ма предпочитам кафето кат Йо  Mr. Green дабъл

# 322

Кате  Hug

Верко  Hug, кафето не просто дабъл, направо всичкото си го пиеш. Чакай да сложа по едно, па кой свари да се вреди от теб  Joy  Joy  Joy

# 323
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Верче  Hug Кати  Hug Диде  Hug

Честит рожден ден на Санем! Да е жива и здрава и все така лъчезарна!

Диде, май свАрих за кафето  Laughing Благодаря!

Скрит текст:

Какво ма Маре Joy Мюдюр си има дружка  hahaha я как вие с финес hahaha

Нема ранобудни  Mr. Green кафе нема ви турим що си го пия аз Mr. Green

Верчеее, откъде ти идват на ума такива  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чудех се дали да напиша това, ама ще си кажа, че направо ще се пукна и аз като Нихан, ако не го сприкажа! Голям удар направи Кюса на тая сватба, а Баръш си вкара голям автогол. След като мина стократното повторение на репортажа, където Баръш казва колко са щастливи, сега вече модата в пресата е влизането на Кюса в семейството и обсъждането във всички възможни предавания и вестници  на връзката им- ще се оженят ли, няма ли, какво да чакаме, един вид. И все името на Елка замесено. Направо ми е бедна фантазията какво би станало, като Баръш се раздели с каката и ако това стане по време на сериала. Пък ако се съберат и с Елка- направо трябва да си търсят пустинен остров- ще ги изядат с парцалите. Журналистическото войнство ще скочи в Кюсина защита. накрая ще стане така, че вестниците ще принудят Баръш да се ожени за тая, щото нали все са много щастливи, пък и вече семейството му я познава.

# 324
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Верче, Hug Heart Eyes Кати, Hug Heart Eyes Диде, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes

Да е честит рождения ден на Санем! Много здраве и успехи!

Днес си пожелавам едно тийзърче... Mr. Green А, дано... Praynig Praynig Praynig

# 325
  • Perla

Видях това при рускините и много ми хареса. "Аз не съм те избирал. Аз просто веднъж те погледнах и посе нямаше път назад"

Я не выбирал тебя.
Я просто один раз посмотрел на тебя, и потом не было пути назад.

# 326
Диде  Hug Доре Hug Звезде Hug

Доре голяма работа кат се е запознала с тях Joy даже е смешно,защото са 2 години заедно пък чак сега се запознава с повечето рода Joy
Отделно,голям па праз с това Joy това не е гаранция,че ще я задържи като я е запознал с родата,ако па си я задържи - проблема си е негов  Mr. Green
Той и Бу беше много близък с родата на Чаплата Joy даже на Нова година преди да тръгне с Фахрието беше у тях ...щастлив та щастлив на снимките и в последствие се разбра,че вече са били разделени там...с изпитателен срок  Mr. Green каквото и да значи това Joy

Така че всичко е възможно  Peace ако вече видя пръстен на ръката й ще млъкна  Mr. Green

# 327
  • Perla

Доре голяма работа кат се е запознала с тях Joy даже е смешно,защото са 2 години заедно пък чак сега се запознава с повечето рода Joy
Отделно,голям па праз с това Joy това не е гаранция,че ще я задържи като я е запознал с родата,ако па си я задържи - проблема си е негов  Mr. Green
Той и Бу беше много близък с родата на Чаплата Joy даже на Нова година преди да тръгне с Фахрието беше у тях ...щастлив та щастлив на снимките и в последствие се разбра,че вече са били разделени там...с изпитателен срок  Mr. Green каквото и да значи това Joy

Така че всичко е възможно  Peace ако вече видя пръстен на ръката й ще млъкна  Mr. Green

Верче, и аз това помня за Бурак и бившата му. Но ми е адски дразнещо натрапването от страна на журналята на тази връзка и особено на това влизане в семейството. Ами как няма да се запознае със семейството, като то е на сватбата, пък Кюса ходеше като недарена сватя от маса на маса да се поздравява с тях. Нали имаше снимки с онова момиче с черната рокля, с което се прегръщаха- ами Кюса беше отишла на масата им. Докато Боре се вихреше с танците, тя това правеше. Или бродеше по ливадите, където срещаше разни фенчета. Ако си беше седяла на своята маса, дали щеше да има толкова снимки?! И дали щеше да се е запознала със семейството?! Не мисля. А и снимка с мама няма, което за мене е важно. не знам дали някоя от онези жени, от оная снимка, където бил Баръш с майка си, е действително негова майка, но във всеки случай снимка с нея няма. Адски ми е дразнещо и това, че една чужда сватба Кюса превърна в собствено промо, което, разбира се, пресата услужливо раздуха. А що се отнася до пръстена, тя откога размахва един пръстен многозначително, дори на сватбата беше с него и рускините се шашнаха- сгодил се бил, ама не казва заради феновете си. Нищо, че Баръш ясно заяви, че предложение не е правил. ей затова още пО не я понасям- гнусна манипулаторка е, освен простотията ѝ.

# 328
  • На юг от тук

И Кенан Имирзалиулу живя със Зейнеп Бешерлер шест години,пък накрая сватба със Синем Кобал,само след година любов.

# 329
Точно  Peace примери бол  Peace
Той и Кадир беше с кака си доста време,пък накрая взе Неслихан  Peace

Иначе забрадената кадъна си е свекито  Mr. Green  преди време Аби имаше снимка с нея,та тя е  Peace обаче бащичко ме съмнява,че не е мустакатия бей  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт