Отговори
# 420
# 421
  • София
Самият Баръш ми изглежда уморен, тъжен.... да не би да не може да излезе от роля. Laughing

# 422
# 423
Боре с брада и дънки става, но с брада и костюм ми прилича на спретнал се талибан.

Кой е шофьорът, кой? Боре ли е това? Щом Туитър не гръмна, сигурно не е. Май бил Исо.

# 424
Данни Hug това си е на Елка шофьора от предния сезон  Peace

# 425
Данни Hug това си е на Елка шофьора от предния сезон  Peace
Ди,  Hug мерси. Напъвах се да се сетя кого видях с бяла блузка на снимка днес, ама не ми се ровеше из снимките. Знаех само, че Боре не съм го виждала с такава, ама за кратичко се надявах някой да напише, че това е Борко! Grinning

# 426
# 427
Добро утро!

Баръш:  С Елчин сме добри приятели. До сериала бяхме Елчин и Баръш,след започване на сериала станахме  Елчин Сангу  и Баръш Ардуч.Именно за това сме задължени на проекта ,,Любов под наем,,

Скрит текст:
Баръш  Ардуч сказал, что они с Эльчин являются хорошими друзьями.
"До сериала "Любовь напрокат" мы были Эльчин и Барышем, после же сериала стали Эльчин Сангу и Барышем Ардучем. Именно поэтому мы многим обязаны этому проекту."

Голямо дебнене от феновете. За това Шенол не иска да се знае къде е сета. И пак са ги  открили Grinning
Как иначе пък ние ще гледаме снимки.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 08:31 от eliNIM

# 428
  • Perla
Добро утро и хубав ден!  Hug

И кафенцето Laughing

Скрит текст:

ДИ, имаш ли представа откъде е снимката и кои са тези хора на нея?

Ели Hug Писали сме заедно!
Това момче на всички снимки изглежда толкова сърдито Mr. Green

# 429

Доре  Hug Рускините пишат,че е от сета в музей. Там е снимал Баръш.
ПП Сега пък прочетох в ТТ ,че е в операта
newsm78

и от пресата отбелязват,че Баръш започва новия сезон. Много са интересни newsm78  той  основния фактор ли е за сериала newsm78

http://www.gecce.com/fotogaleri-baris-arducta-kiralik-ask-yeni-sezon-tuyolari

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 09:27 от eliNIM

# 430
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Елини, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes

Брех, много снимки от сета... Shocked Как ли са допуснали да излязат толкова фотки!...да се чуди човек... Laughing

И тези от пресата ме дразнят, сякаш само Баръш участва в сериала... ooooh! ама нали е мъж, па Елка кучета я яли... Rolling Eyes

# 431
Илде Hug

https://twitter.com/startvdiziler

Кое сега е вярно,че Баръш е снимал в музей или в операта newsm78

# 432
  • Perla

От интервюто на Елчин.
В живота нещата ще се променят- за Дефне става дума. Вероятно.

Абе май е снимал в операта, защото се споменава за някакъв 8.5 oktav sesi olan operacı Cem Çelikle

# 433
Време е да се промени Дефне

# 434
  • Perla

Доре  Hug Рускините пишат,че е от сета в музей. Там е снимал Баръш.
ПП Сега пък прочетох в ТТ ,че е в операта
newsm78

Скрит текст:
и от пресата отбелязват,че Баръш започва новия сезон. Много са интересни newsm78  той  основния фактор ли е за сериала newsm78

http://www.gecce.com/fotogaleri-baris-arducta-kiralik-ask-yeni-sezon-tuyolari

Все е едно къде е снимал- важното е, че е сет. Защото помислих, че пак е бил на купон с оная- вече като таласъм ми се привижда навсякъде!  ooooh!

Скрит текст:
Добро утро! Hug

Елини, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes

Брех, много снимки от сета... Shocked Как ли са допуснали да излязат толкова фотки!...да се чуди човек... Laughing

И тези от пресата ме дразнят, сякаш само Баръш участва в сериала... ooooh! ама нали е мъж, па Елка кучета я яли... Rolling Eyes

Че после няма да се дуе Баръш и да се прави на важен! Не ми харесва напоследък и това си е- нито визуално, нито пък поведенчески. Дано като се върне към ежедневната работа, отново влезе във форма.  Praynig

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 10:29 от dora_st

Общи условия

Активация на акаунт