Отговори
# 405
  • София
Абе искам да му изгори бушоните, пък как- не знам! От първия сезон съм му набрала на Ипликчито  Mr. Green Искал бил да разговарят- казва Дани! Че на кого му държи да говори с него, като го знае какъв ?! Като е толкоз умен и като толкоз искаше да разбере истината, за да са заедно, защо не го направи?!
Добре, че вкарват Сечкин, да му пари под краката на краля!  Mr. Green

Не, че го защитавам, ама това, което му скрои Нера с участието на всичките му близки хора, хич не е малка шегичка.

# 406
Стига плюли предварително, ще го видим как преживява нещата. Ако следваме логиката на образа му би трябвало само с Майстора да си говори  Joy

# 407
# 408
  • near Sofia, Bulgaria
На мен също първата асоциация на крал беше улегнал, помъдрял  Thinking Докато е принц може да бъде все още своенравен, ексцентричен, непокорен и непреклонен... Като крал, обаче, вече трябва да е осъзнал, че кралската корона е тежка, да бъде отговорен, дипломатичен и склонен на компромиси!  Naughty Това е част от израстването  Rolling Eyes . Да видим какво е научил Йомер бей от преживяванията в първи сезон, защото истинският живот учи много повече, отколкото всички книги на Кафка, Милър и който и ще да е, прочетени на дивана в самота!  Peace

# 409
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хм, това сме го виждали вече!  Wink

.....но защо така изплашено гледа Йомер/Боре Rolling Eyes

Нещо не е в кондиция на тази фотосесия, така ми се струва  Peace хич го няма  Sad или е отнесен или гледа като попарен  Tired Баръш бей да не е забравил някъде актьорския си талант  newsm78 Mr. Green
Виви, не мисля, че гледа изплашено, а по- скоро укорително. Нали помните, че той ѝ забрани да държи така химикалката, защото нещо му ставаше. Та и сега пак така- "нали ти казах да не правиш това!" че няма и асансьор, от който да слезе и да се спаси. Joy
А, Доре, това го знам с писалката, ами Йомко се..... разгорещява, така да го кажем, когато Дефне потрива писалката по врата си  Joy Joy Joy Но не знам защо на мен погледа м у ми е на изплашено дете  Mr. Green не е успял да докара друго  Joy Joy

# 410

Не, че го защитавам, ама това, което му скрои Нера с участието на всичките му близки хора, хич не е малка шегичка.

Peace за това е необходимо време за осъзнаване, за вникване в случилото се.

# 411
  • София

Peace за това е необходимо време за осъзнаване, за вникване в случилото се.

Именно. Да се отдалечи от всички, да помисли, да се опита да разбере, да прости, ако щеш да се посърди малко.

# 412
  • Perla
Скрит текст:

Хм, това сме го виждали вече!  Wink

Нещо не е в кондиция на тази фотосесия, така ми се струва  Peace хич го няма  Sad или е отнесен или гледа като попарен  Tired Баръш бей да не е забравил някъде актьорския си талант  newsm78 Mr. Green
Виви, не мисля, че гледа изплашено, а по- скоро укорително. Нали помните, че той ѝ забрани да държи така химикалката, защото нещо му ставаше. Та и сега пак така- "нали ти казах да не правиш това!" че няма и асансьор, от който да слезе и да се спаси. Joy
А, Доре, това го знам с писалката, ами Йомко се..... разгорещява, така да го кажем, когато Дефне потрива писалката по врата си  Joy Joy Joy Но не знам защо на мен погледа м у ми е на изплашено дете  Mr. Green не е успял да докара друго  Joy Joy

Виви, може да е стреснат, изплашен от спомена и от онова, което се надига у него при този спомен Laughing как се знае, Йомер е жИлезен, той си забранява да чувства и да обича, защото това е слабост. Още повече след случилото се. И разбира се, че това, което му спретна Нера, не е шега, а гнусна лъжа, но помня как след случката с дядото на годежа Йомер каза, че разбира чичо си, че знае леля си каква е, ама Дефнееее!!! Тя е най- голямата грешница и тя го отнесе най- тежко. Та не знам сега дали пак няма да е така.
Не искам дори да мисля, че е забравил някъде по плажовете актьорския си талант. Пък и нали все сериозен го играе на тая сесия! Имаше една снимка, където са тримата с Елка и Сечо. Онези двамата се хилят отзад, пък Баръш най- отпред- сериозен.

# 413
Като крал, обаче, вече трябва да е осъзнал, че кралската корона е тежка
Това ми напомни за едно много хубаво турско описание за безкрайна,безгранична обич към близък ,който ти е най-скъп, когото обичаш много  с израза   ,,Ти си короната на главата ми,,.

# 414
На мен също първата асоциация на крал беше улегнал, помъдрял  Thinking Докато е принц може да бъде все още своенравен, ексцентричен, непокорен и непреклонен... Като крал, обаче, вече трябва да е осъзнал, че кралската корона е тежка, да бъде отговорен, дипломатичен и склонен на компромиси!  Naughty Това е част от израстването  Rolling Eyes . Да видим какво е научил Йомер бей от преживяванията в първи сезон, защото истинският живот учи много повече, отколкото всички книги на Кафка, Милър и който и ще да е, прочетени на дивана в самота!  Peace
+1  Peace Гале  Hug Heart Eyesабсолютно съм съгласна  с това

сега Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за все ,че да не пропусна някой .......успях да ви изчета ,че за 2 дена сте пописали  Mr. Green но забравих какво щях да пиша докато ви изчета  ooooh! ни нищо де ,като се сетя ще пиша  Laughing

# 415
Скрит текст:
Скрит текст:

Хм, това сме го виждали вече!  Wink

Нещо не е в кондиция на тази фотосесия, така ми се струва  Peace хич го няма  Sad или е отнесен или гледа като попарен  Tired Баръш бей да не е забравил някъде актьорския си талант  newsm78 Mr. Green
А, Доре, това го знам с писалката, ами Йомко се..... разгорещява, така да го кажем, когато Дефне потрива писалката по врата си  Joy Joy Joy Но не знам защо на мен погледа м у ми е на изплашено дете  Mr. Green не е успял да докара друго  Joy Joy

Виви, може да е стреснат, изплашен от спомена и от онова, което се надига у него при този спомен Laughing как се знае, Йомер е жИлезен, той си забранява да чувства и да обича, защото това е слабост. Още повече след случилото се. И разбира се, че това, което му спретна Нера, не е шега, а гнусна лъжа, но помня как след случката с дядото на годежа Йомер каза, че разбира чичо си, че знае леля си каква е, ама Дефнееее!!! Тя е най- голямата грешница и тя го отнесе най- тежко. Та не знам сега дали пак няма да е така.
Не искам дори да мисля, че е забравил някъде по плажовете актьорския си талант. Пък и нали все сериозен го играе на тая сесия! Имаше една снимка, където са тримата с Елка и Сечо. Онези двамата се хилят отзад, пък Баръш най- отпред- сериозен.
Може, може..... Laughing Само няма да му простя, ако така леко се разминат всички участници в тайната, като само на Дефне се падне "честа" да понесе отговорността  Crossing Arms
Ха, дано не го е забравил някъде, че много пообиколи това лято, дали ще си го намери лесно  Mr. Green но ми изглежда много различен, безизразен, може пък такива да са изискванията на екипа, който ги снима  Thinking 

# 416
  • София
Крал, принц, какъвто ще да е, да започва сериалът и да го гледаме. Wink

# 417
Надявам се само драмата да не е много.
Със сигурност Йомер ще е ядосан на Синан.
Само едно не мога да разбера Йомер на кого ще прости  първо може би на Синан.

# 418
На мен също първата асоциация на крал беше улегнал, помъдрял  Thinking Докато е принц може да бъде все още своенравен, ексцентричен, непокорен и непреклонен... Като крал, обаче, вече трябва да е осъзнал, че кралската корона е тежка, да бъде отговорен, дипломатичен и склонен на компромиси!  Naughty Това е част от израстването  Rolling Eyes . Да видим какво е научил Йомер бей от преживяванията в първи сезон, защото истинският живот учи много повече, отколкото всички книги на Кафка, Милър и който и ще да е, прочетени на дивана в самота!  Peace
Peace за червеното
Въпреки че сравнението с израстването на Йомер в превръщането му в крал ми е малко несполучливо заради  двузначното въздействие на идеята за крал, приемам, че това е искал да каже Баръш, защото в крайна сметка това е израстването, което Мерич заложи в образа му - компромисът, защото животът без него е обречен на самота и нещастие! Е, безкомпромисният може и да е щастлив в своята безкомпромисност, но не и хората около него. Безкомпромисен Йомер обаче няма да е щастлив, колкото и нареден и предвидим да е животът му, в който няма да се чуди "как би постъпила Дефне този път."

Хайде, спирам вече и чакам началото. Боре изглежда по-хубав на снимките от сета днес. На промото и на мен не ми харесва Боре, Виви! Все още не виждам Йомер Ипликчи в неговия образ, а гаджето на Гупсе Озай ме гледа от снимките на промото!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 22:10 от Дданни

# 419
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Хм, това сме го виждали вече!  Wink

Нещо не е в кондиция на тази фотосесия, така ми се струва  Peace хич го няма  Sad или е отнесен или гледа като попарен  Tired Баръш бей да не е забравил някъде актьорския си талант  newsm78 Mr. Green
А, Доре, това го знам с писалката, ами Йомко се..... разгорещява, така да го кажем, когато Дефне потрива писалката по врата си  Joy Joy Joy Но не знам защо на мен погледа м у ми е на изплашено дете  Mr. Green не е успял да докара друго  Joy Joy

Може, може..... Laughing Само няма да му простя, ако така леко се разминат всички участници в тайната, като само на Дефне се падне "честа" да понесе отговорността  Crossing Arms
Ха, дано не го е забравил някъде, че много пообиколи това лято, дали ще си го намери лесно  Mr. Green но ми изглежда много различен, безизразен, може пък такива да са изискванията на екипа, който ги снима  Thinking 

Виви, в цялата фотосесия той го играе обиден, ядосан, студен и безразличен. Само на тая снимка виждаме израз в очите му- може би гняв, може би упрек, може би страх от това, че не е забравил тази жена, но във всеки случай това ще е Йомер, когото ще виждаме в първите серии- докато не си обръсне брадата, т.е. 3-5 седмици. Но откога започва тяхното броене, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт