Отговори
# 390
А бе те нашите в добрите си времена четяха Кафка и Хенри Милър. Май по-добре да са скарани, че тогава се гонят из асансьорите - по-интересно от Кафка! Не четоха ли Хенри Милър точно когато се върнаха от фиаското във вилата на Синан - след развалената романтична забежка се прибраха у дома и ... четоха Хенри Милър! Mr. Green

Да видим с кои нови автори Мерич ще обогати интелектуалната част на душата ни! Mr. Green

Eлини, благодаря за превода на рускините на интервюто на Боре! Кралят ни ще е милостив и великодушен май! Не биваше да се съмнявам, та това е Йомер Ипликчи, любимото творение на Мерич!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 20:19 от Дданни

# 391
  • Perla
Скрит текст:
А бе те нашите в добрите си времена четяха Кафка и Хенри Милър. Май по-добре да са скарани, че тогава се гонят из асансьорите - по-интересно от Кафка! Не четоха ли Хенри Милър точно когато се върнаха от фиаското във вилата на Синан - след развалената романтична забежка се прибраха у дома и ... четоха Хенри Милър! Mr. Green

Да видим с кои нови автори Мерич ще обогати интелектуалната част на душата ни! Mr. Green

Без това се чудя коя книга да захвана да чета! Ще изчакам Мерич да ми подскаже Wink

# 392
  • София
Доре, няма как да я караме все лежерно. Понякога нещата в живота стават сложни. Дойдохме и до този момент. Wink И това ще мине. Peace

# 393
  • Perla
Скрит текст:

Eлини, благодаря за превода на рускините на интервюто на Боре! Кралят ни ще е милостив и великодушен май! Не биваше да се съмнявам, та това е Йомер Ипликчи, любимото творение на Мерич!

Дани, ти на това творение милостиво и великодушно ли му викаш?! Също като нея- леден блок, айсберг!

# 394
Йомер Ипликчи трябва да разбере защо Дефне през повечето време бягаше от него.
А дали Йомер ще е по-великодушен и да не е студен ще видим скоро.

# 395
Скрит текст:
Скрит текст:

Дани, ти на това творение милостиво и великодушно ли му викаш?! Също като нея- леден блок, айсберг!
Йок, й-о-о-о-к! През първите 52 серии Йомерчик е страхотен. Винаги готов да разговаря, няколко пъти прости, без да е изпълнено първоначалното му условие за доверие, винаги загрижен за Дефне. Само свалянето на пръстена беше пресилена реакция, иначе за 52 серии, на повторното гледане, не можах веднъж да му намеря недостатък. Много си ми е хубав този леден принц, защото до любимото момиче се топи като сладолед. Един поглед към крачката ѝ стигаха, за да забрави, че му е ровила в пощата! Heart Eyes

# 396

Кралят ни ще е милостив и великодушен май! Не биваше да се съмнявам, та това е Йомер Ипликчи, любимото творение на Мерич!

любовта на Дефне ще помогне в тази  мисия. леденият принц да стане крал, каквото и да значи това.

Крал ми звучи улегнал, владеещ положението, великодушен и откликващ на всички проблеми за разрешаване.

Доре, Hugне я съди толкова Мерич. Все пак тя е виновника да ги има Йомер и Дефне.
Я какви добри приятели са станали Елчин и Баръш  Grinning Сега остава да се насладим на Йомер и Дефне .Картите са разкрити, ще възникнат нови въпросителни и така ...до края на пролетта...  hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 21:03 от eliNIM

# 397
  • Perla

Кралят ни ще е милостив и великодушен май! Не биваше да се съмнявам, та това е Йомер Ипликчи, любимото творение на Мерич!

любовта на Дефне ще помогне в тази  мисия. леденият принц да стане крал, каквото и да значи това.

Крал ми звучи улегнал, владеещ положението, великодушен и откликващ на всички проблеми за разрешаване.

Доре, Hugне я съди толкова Мерич. Все пак тя е виновника да ги има Йомер и Дефне.
Я какви добри приятели са станали Елчин и Баръш  Grinning Сега остава да се насладим на Йомер и Дефне .Картите са разкрити, ще възникнат нови въпросителни и така ...до края на пролетта...  hahaha hahaha

Ели, вярно е, че Мерич има своите заслуги. Не отричам. Но толкова неща има, които на мене не ми допадат, че няма как да я харесам. Особено слез 30 епизод  от сценаристка гледна точка нещата са ooooh!И както много пъти съм казвала тука- ако не бяха Баръш и Елчин и онзи пламък, който има между тях, аз лично отдавна щях да съм забравила за съществуването на такъв сериал. Но приключвам с това темата "Мерич". Дано ме спечели този сезон.

На мене "крал" ми звучи като господар- на положението, на чуждите съдби, на чуждия живот; още по- горд и недостъпен- с въоръжена охрана, т.е. сложил желязна броня, та и желязна маска, за да не могат никога повече да стигнат до него и да го наранят смъртоносно. Не свързвам краля с великодушие, а със способност да взема правилни решения, които понякога може и да са жестоки. Още по- горд и недостъпен. В спалнята на краля влизат само отбрани и избрани от него дами, та не знам за нашата простодушка дали ще има място. Въобще- асоциациите не ми са от най- добрите. Спасението на душата на краля е само любовта. Онази, която изгаря всички прегради и стопява дори дори железните брони.

# 398
  • Perla

Хм, това сме го виждали вече!  Wink

# 399
В спалнята на краля влизат само отбрани и избрани от него дами, та не знам за нашата простодушка дали ще има място.

Joy Joy Joy JoyПростодушка ще стане Пепеляшка Joy Joyдостойна за принца.
И каквато е бойна Grinning   веднъж влезнала в покоите му трудно ще разреши да влезне някоя друга

# 400
  • София
В спалнята на краля влизат само отбрани и избрани от него дами, та не знам за нашата простодушка дали ще има място.

Че то за друга място там няма.

# 401
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

.....но защо така изплашено гледа Йомер/Боре Rolling Eyes

Нещо не е в кондиция на тази фотосесия, така ми се струва  Peace хич го няма  Sad или е отнесен или гледа като попарен  Tired Баръш бей да не е забравил някъде актьорския си талант  newsm78 Mr. Green

# 402
  • Perla
Абе искам да му изгори бушоните, пък как- не знам! От първия сезон съм му набрала на Ипликчито  Mr. Green Искал бил да разговарят- казва Дани! Че на кого му държи да говори с него, като го знае какъв ?! Като е толкоз умен и като толкоз искаше да разбере истината, за да са заедно, защо не го направи?!
Добре, че вкарват Сечкин, да му пари под краката на краля!  Mr. Green

# 403

Добре, че вкарват Сечкин, да му пари под краката на краля!  Mr. Green

Ей затова гледа Баръш като попарен. Joy Joy Joy Joy

# 404
  • Perla
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

.....но защо така изплашено гледа Йомер/Боре Rolling Eyes

Нещо не е в кондиция на тази фотосесия, така ми се струва  Peace хич го няма  Sad или е отнесен или гледа като попарен  Tired Баръш бей да не е забравил някъде актьорския си талант  newsm78 Mr. Green
Виви, не мисля, че гледа изплашено, а по- скоро укорително. Нали помните, че той ѝ забрани да държи така химикалката, защото нещо му ставаше. Та и сега пак така- "нали ти казах да не правиш това!" че няма и асансьор, от който да слезе и да се спаси. Joy

Общи условия

Активация на акаунт