Отговори
# 495
Диди  Hug и аз, сега вече има снимка с бабата и дядото на Борко  Mr. Green

Сега подразбрах в туитъра, че има някакъв проблем и не виждали дали Елка следи Кита, но истината че инстаграма се е бъгнал нещо и не дава целия списък с хората които например Елка следва и се повтарят постоянно, така е и с на приятелката и Ханде и ако не се лъжа и на Туркуто инстаграма също има проблем.... Фалшива тревога  Mr. Green надяват се Елка да се е описала от Кита  Joy Като цяло и при Борко в инстаграма не се виждат всички хора които следва както преди

# 496
  • Perla
Ди, нека се снима Кюса, с когото си иска! Та тя нали затова отиде там! И нали затова беше цялото фотошоу в онази вечер?! И нали затова цялата преса цяла седмица ни повтаря как влязла в семейството вече, каква хубава двойка са и как се обичат! Дето викаше Дидито, защо да ходи, като няма да се покаже!  Mr. GreenИма нещо много гнило в цялата тази връзка и то ще лъсне, пък Баръш ще си плати с лихвите- за съжаление. Но аз продължавам да вярвам, че с тази жена брак няма да има, както казват и някои от коментаторите на това, което се спретна цялата тази седмица.
Благодаря за инфото за Елка и Кита. Hug
Лека нощ!

# 497
Добро утро!

Скрит текст:
Предполгам, сте го видели, но все пак да го сложа, да не се тревожите напразно  Laughing

Не Stop  не  го знаех, благодаря!

# 498
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро!  Hug Hug Hug
Ето щастлив мъж, който се радва, че любимата жена е до него!  Whistling

# 499
Гале,  Hug прекрасно място за меден месец на новото семейство Ардуч.

Информаторите на Боня са написали,че снимат едновремнно три епизода oт сезона.
Това е добре за да са напред във времето и за нас пък поне по два  фрагмана

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 10:06 от eliNIM

# 500
  • Perla
Добро утро и хубав ден с едно красиво, прясно- прясно видео от Назлъ- верен фен на Елбар!

Елини  Hug Гале  Hug

Добро утро!  Hug Hug Hug
Ето щастлив мъж, който се радва, че любимата жена е до него!  Whistling
Скрит текст:

Гале, Онур няма защо да обяснява колко е щастлив и колко са си добре- то се вижда от всяка снимка, на която са заедно или пък дори когато е сам- усмивката не слиза от лицето му.

Ели, ако снимат едновременно три епизода, това може да означава, че скоро ще видим Борко без това талибанско брадище. Ама дано не означава, че Мерич ще срещне Дефне и Йомер в края на 3 епизод, че тогава сме я окъсали здравата.

# 501
  • near Sofia, Bulgaria
Ели  Hug мечта ми е и на мен това местенце!  Crazy
Доре  Hug точно това имах предвид  Peace Онур слага снимката и всичко си му е изписано на лицето, няма нужда от пояснения мутлу ли са или не са...  Whistling
Нека да снимат повечко, че да имат наваксан материал, а не да изпадат в неловки ситуации като с 30 епизод!  Crossing Arms И така като имат повече снимани сцени, да не се стискат после за фрагчета!  Praynig Wink

# 502
  • Perla

Ели  Hug мечта ми е и на мен това местенце!  Crazy
Доре  Hug точно това имах предвид  Peace Онур слага снимката и всичко си му е изписано на лицето, няма нужда от пояснения мутлу ли са или не са...  Whistling
Скрит текст:
Нека да снимат повечко, че да имат наваксан материал, а не да изпадат в неловки ситуации като с 30 епизод!  Crossing Arms И така като имат повече снимани сцени, да не се стискат после за фрагчета!  Praynig ;-
)

Няма нужда и журналисти да обясняват колко са щастливи и колко се обичат. Ама добре, че са младоженците, да сложат по някоя снимка в инстаграма, че да разберем, че те са се женили. Иначе човек се обърква одма кой е героят на вечерта!

И се сещам за снощната снимка, която пусна ДИ- с бабата и дядото на Баръш. Абе, аджеба, кой я качи тази снимка, че да стане общо достояние? Да не би я бабата, я дядото да са се похвалили в инстаграма Thinking И те като Тюркян тейзе напреднали с технологиите и бързат да се похвалят с каква звезда са се снимали Joy

# 503
Добър ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И сега какво излиза,че Кюса прави показност преди началото на сезона и какъв смисъл има не мога да я разбера. ooooh!
А за Елбар те са си готини,сладки и много добре седят един до друг и да не забравя,че им се получава химията. Heart Eyes

# 504
  • По света и в нас.

И се сещам за снощната снимка, която пусна ДИ- с бабата и дядото на Баръш. Абе, аджеба, кой я качи тази снимка, че да стане общо достояние? Да не би я бабата, я дядото да са се похвалили в инстаграма Thinking И те като Тюркян тейзе напреднали с технологиите и бързат да се похвалят с каква звезда са се снимали Joy
Бана не ,ако ще и с цялата рода по отделно да се снима и от кревата да не му излиза,Важното е че феновете искат ЕлБар.  Naughty

# 505

Крокодилка е сложила тази снимка в Инстаграма си.
Доре има още снимки там на щастливата двойка,усмихнати празнуващи слели са се с родата Ардуч.Едно цяло баба,дядо, майка,братовчеди все и ,,грейналата,, в  усмивки на кака на Баръш.
 Да му е жива и здрава тая звезда ,на гръб да си я носи.

Биби, Peace дано някоя намахана мадама да вкопчи Баръш та да видим какви снимки ще ни показва каката

# 506
Добър ден, мили момичета!  Hug

Госпожата се е внедрила в семейството, а! Напрегръщала е всички, хванала се е като удавник за сламка за вратовете на бабата и дядото. Но когато му дойде времето, и това няма да я спаси. Mr. Green

Да снимат нашите усърдно, да наснимат Тарзан и да го пращат при бръснаря, че да ми светне пред очите! Аз не съм като Елини и Галето щастливка да го харесвам Тарзан! Heart Eyes Wink Само вчера ми хареса, ама пак не 100 процента! Искам си харизмата на макс!

Да идва 23-ти вече!

# 507
  • Perla

Доре има още снимки там на щастливата двойка,усмихнати празнуващи слели са се с родата Ардуч.Едно цяло баба,дядо, майка,братовчеди все и ,,грейналата,, в  усмивки на кака на Баръш.

Биби, Peace дано някоя намахана мадама да вкопчи Баръш та да видим какви снимки ще ни показва каката

Ели, това е официалният инстаграм на каката. Няма нито една снимка от сватбата.
https://www.instagram.com/gupseo/?hl=bg

Снимките са качени от

от този акаунт

https://www.instagram.com/gupseask/?hl=bg
Който е на нейни фенове. Та не знам как баба и дядо са се озовали там. Нито Мерт, нито Баръш имат сложени снимки от сватбата. Та дори  Онур и жена му са оставили  само по 2- 3.

Разбира се, ДИ би могла да обясни по- добре, защото е навътре с тези неща, а и следи отдавна и Кюса, и тези, другите.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 13:28 от dora_st

# 508
  • Perla
Скрит текст:

Биби, Peace дано някоя намахана мадама да вкопчи Баръш та да видим какви снимки ще ни показва каката [/i]

И не искам никаква намахана мадама да се вкопчва в Борко, че то такава вече си има. Нека да има до него жена, която да го обича, и той да грее като абито си.

# 509

И не искам никаква намахана мадама да се вкопчва в Борко, че то такава вече си има. Нека да има до него жена, която да го обича, и той да грее като абито си.

Доре, не знаех,че това е фенски сайт,ама то за да има снимките някой наистина трябва да ги качи.
Какво и нахаканото на тая освен  простотията и наглoстта
Mr. Green
Не това имам предвид.
Нека се влюби Баръш истински в момиче, което ще прати по дяволите ,че да забрави тая олигофренка веднъж за винаги. Добре би било. Peace
Но животът си е негов в крайна сметка и нека си го живее както сметне за добре.
Коя съм аз,че да давам съвети Peace

и другата рода,много харесвам снимката

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 13:40 от eliNIM

Общи условия

Активация на акаунт