Отговори
# 510
  • Perla

И не искам никаква намахана мадама да се вкопчва в Борко, че то такава вече си има. Нека да има до него жена, която да го обича, и той да грее като абито си.

Доре, не знаех,че това е фенски сайт,ама то за да има снимките някой наистина трябва да ги качи.
Какво и нахаканото на тая освен  простотията и наглoстта
Mr. Green
Не това имам предвид.
Нека се влюби Баръш истински в момиче, което ще прати по дяволите ,че да забрави тая олигофренка веднъж за винаги. Добре би било. Peace
Но животът си е негов в крайна сметка и нека си го живее както сметне за добре.
Коя съм аз,че да давам съвети Peace

и другата рода,много харесвам снимката

Както казах, я бабата, я дядото са решили да се похвалят  Mr. Green Или пък някоя върла фенка на Кюса е била на сватбата и е фиксирала всяка нейна стъпка newsm78 Или пък си е водила личен фотограф  newsm78 Или- имам и друг вариант, ама да не изпадам съвсем в крайности.

Снимката с другата рода ми е от любимите. Не знам дали това е същата леля Мюневер на Елка, която е любимка на феновете в туитър, защото харесва общи снимки на Борко и Елка, оня ден беше харесала едно видео с хорото му. Поддържа връзка с него жената Laughing

# 511
И лелята и майката са приятни жени, съвсем различни от жените на родата Ардуч ако се съди по снимките.

Кога им започват празничните дни по повод Байряма. newsm78
Някъде прочетох, че ще празнуват доста  дни.
Дали и екипа на Ашка ще го направи newsm78

# 512
Здравейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Да снимат нашите усърдно, да наснимат Тарзан и да го пращат при бръснаря, че да ми светне пред очите! Аз не съм като Елини и Галето щастливка да го харесвам Тарзан! Heart Eyes Wink Само вчера ми хареса, ама пак не 100 процента! Искам си харизмата на макс!

И аз не го харесвам, Дани  Hug Вярно, че вчера беше по-добре, но не достатъчно добре  ooooh! И проблема не е само в брадата, излъчването се е променило  Thinking
   Mr. Green

# 513
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug

Диди,Доре,Данни,Ели Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

само да уточня ,че на снимката където е Борко с родата на Елка са двете лели на Елка ,а не майка ѝ (общо са 4  newsm78 или 5 сестри )

Относно появата на Кюсините снимки в нет пространството ,аз и преди изказах предположения ,че тя сама ги разпространява при положение ,че 80% от акаунтите бяха заключени и без оторизация няма как да се видят тези снимки  Whistling ....но от този акаунт ''gupseask' излизат дори и всички клипчета от снапчата ѝ  Mr. Green и знам ,че Кюса го следва и съм виждала че си отговарят една на друга  Mr. Green така,че няма да се учудя ако самата Кюса не се крие зад този акаунт или пък не ги праща на съобщение и от този акаунт да излизат снимките от сватбата както и много други де  Whistling

# 514
Като си махне брадата ще стане същият Баръш/Йомер предполагам,че от там идва цялата промяна но ще видим.
Дано само Мерич не навлезе много в драмата.

# 515
Ели  Hug, те хубаво снимат три епизода наведнъж, но ми се върти из главата, че в такъв случай поне три серии няма да има Дефмер, да не говорим, че вероятно и сцените с Йо и Дафа, макар и поотделно, ще са съвсем оскъдни  ooooh! Ех Мерич, Мерич, напразно ти дадох цяла серия аванта, май и Франция не те е променила, кисела джанка такава  Joy  Joy  Joy

Доре  Hug, Гале  Hug

Госпожата се е внедрила в семейството, а! Напрегръщала е всички, хванала се е като удавник за сламка за вратовете на бабата и дядото. Но когато му дойде времето, и това няма да я спаси. Mr. Green

И да се изкажа за сватбено-медийните изяви на каката, та да приключа темата, поне за себе си  Crossing Arms
Първо трябва да призная, че този път изглеждаше добре - поне докато е със затворена уста. Роклята беше хубава и и стоеше добре. Друг е въпроса, че вечерна рокля с шлейф не е най-удачният избор според мен за дневна сватба в шатра на поляна и преобладаващо забрадени гости, но това ще го отдадем на особеностите на турския национален характер......и на чувството за мярка на някои индивиди  hahaha
Колкото до медийното торнадо от последната седмица, според мен Кюса постигна всичко, което беше планирала:
За нея цяла седмица се говори не просто като за приятелката на Б.А., а като за бъдещата г-жа Ардуч  Naughty По този начин смънканото от Боре " не съм правил предложение" увисна във въздуха и беше избутано назад в съзнанието на хората  ooooh!
Натри носа на Елка в частност / аз я докарах до женитба и то с такъв расов мъж, пък ти 5 години с едно мекотело не можеш се справи  Joy  Joy  Joy/ и на всички евентуални бъдещи претендентки, хвърлящи хищни погледи на Боре  hahaha
Напомни още веднъж на всички, че трябва с нетърпение да чакат новото и творение, в което може би ще играе себе си  - тя нали наистина е зълва  newsm78  Хм, интересно, какво ли мисли снаха и по въпроса  newsm78 При целия този напън да се снима с родата Ардучова, защо ли не прави същото и със своите роднини  Tired
Е, изоках си, не че ви казах нещо чак толкоз вълнувателно  Joy  Joy  Joy, но поне приключих с въпроса и мога да си потърся нещо интересно за четене, че днес съм обявила  пижамен ден  Laughing
Приятен следобед, сладурки  Hug

# 516

и сериала на Ханде се сбогува със зрителите ,16 или 17 еп. ще е финала  Tired няма късмет ,иначе каста беше добър ,сценария също не беше лош ,но явно на тур.зрители не можа да им задържи интереса....да видим през  новия сезон кой ще оцелее  Whistling

# 517
Ди  Hug, значи много е вероятно Кюса сама да си пуска снимките  newsm78 Горката тя, принудена всичко сама да прави - сама си пише сценариите, че да има какво да играе, сама се влачи след Боре, сама информира журналята за щастието си, всичко сама  Joy  Joy  Joy

# 518
Ди  Hug, значи много е вероятно Кюса сама да си пуска снимките  newsm78 Горката тя, принудена всичко сама да прави - сама си пише сценариите, че да има какво да играе, сама се влачи след Боре, сама информира журналята за щастието си, всичко сама  Joy  Joy  Joy
Диди,не знам дали сама си ги пуска ,но ако не е така значи лично ги изпраща до този акаунт за да ги публикува ,защото всички снимки с нея от сватбата излязоха първо от този акаунт  Mr. Green както и от него бяха публикувани преди време клипчета от снапчата ѝ ,които в инстаграма ѝ не бяха публикувани  Whistling

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 16:10 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 519
Ди  Hug, значи много е вероятно Кюса сама да си пуска снимките  newsm78 Горката тя, принудена всичко сама да прави - сама си пише сценариите, че да има какво да играе, сама се влачи след Боре, сама информира журналята за щастието си, всичко сама  Joy  Joy  Joy

Peace и аз съм на същото мнение  Peace

Ханденцето доста се е наляла

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 16:35 от eliNIM

# 520
  • Perla

Joy Joy Joy Joy
И сама си ходи по масите и по ливадите да се снима и прегръща с разни хора. Не видях снимка, на която Баръш да я е завел до някоя маса, за да я представя на хората там И сама да си мисли, че ще се ожени за Боре!  hahaha hahaha hahaha hahaha
Може, но в някой друг живот. Mr. Green

Вярно е, че събра върху себе си голямо медийно внимание, вярно е,че много от медиите анализираха тяхната връзка, но също така е вярно, че някои от анализаторите изразиха мнения, че от таз трънка няма да изскочи заек, т.е. брак няма да има. Други пък казаха, че Борко и Елка много хубаво се гледат и че е жалко, че тази любов не се е пренесла и извън сета. Не мисля, че Баръш го измънка това за предложението. Според мене го каза доста ясно и на висок глас.С което пък нейното размятане на някакъв пръстен увисна във въздуха Mr. Green Това, което постигна, беше един много добър рекламен трик, с който обърна вниманието към себе си преди появата на новото ѝ творение.  не знам защо, но в главата ми се подреждат събитията в техния хронологичен ред. Има къна гедже на кандидат снахата. Борко отива, Кюса я няма. Тя да изпусне такава възможност?! Не ми се вярва. Два дни по- късно журналистите хващат Борко на излизане от заведението, отново сам, питат го за раздяла с Кюса и дали има любов с Елчин, защото непрекъснато се появявали такива слухове, Баръш отрича- и с Кюса са щастливи, и с Елчин са добре, и никакви такива слухове няма- което пък си е същинска лъжа. И на следващия ден идва сватбата и фотосесията на Кюса. Не искам нищо да внушавам, само ми направи впечатление тази последователност на събитията. А иначе аз и преди казах, че всичко това беше изключително грозно по отношение на младоженците. Не знам дали истинската снаха Ардуч ще прости поведението ѝ.

АА, да не пропусна за Елка. Ами Елка не се е оженила, щото не е пожелала. Колко пъти писаха, че онзи настоявал, но тя не се съгласява. Пък не е решила и не ѝ е взела Баръшко под носа на каката. Ами добре, че пази приличие жената, има някакви морални задръжки.

Диде, и аз сутринта това си помислих за сериите наведнъж. Обаче се надявам, че Мерич е достатъчно поумняла, пък и достатъчно опитна в бранша, за да знае, че трябва да събере двамата главни още в първата серия. Може да са разделени, но да се виждат, засичат и т.н. Както беше след предишната раздяла, когато Йомер изостави Дефне на пейката. Още в средата на следващата серия се засякоха в ресторанта. Иначе феновете ще я взривят отново Мерич. Не стига, че цяло лято чакаме и сме се затъжили за тях, ами още един месец след това! Олмаз!

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 17:01 от dora_st

# 521
  • near Sofia, Bulgaria
Държа да отбележа, че не ми харесва Баръш с брада, даже никак!  Naughty  Но след мрачните кадри от първия тийзър, дето беше като сдъвкан и изплют, когато започнаха да излизат снимките от промото, ми допадна, че имаше някакво пламъче в очите му  Crazy и си мисля, че щом му оправят външния вид, ще си проличи пак чара и харизмата, които ни залепват за екрана!  Heart Eyes Нали е професионалист, вживял се е в образа на отшелника Йомер, който в началото трябва да е буца лед, обиден на света и сврян в миша дупка!  Rolling Eyes
Ето че на сватбата си беше в настроение и нищо не му пречеше да си празнува активно!  Mr. Green
Да потърпим още малко и ще си получим любимите моменти, като този!  Wink

Heart Eyes
Или този...  Whistling
 Blush
И такъв външен вид!  Sunglasses

bowuu

# 522
  • Още у мъглата ...
Ехооо, добър ден и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Доста сте коментирали за началото на сезона, кой се шашка, кой не толкова Laughing
Аз за сега съм от нешашкащите се или поне от малко шашкащите си Laughing Peace
Напълно ми е ясно, че не може да има само шекер и памук, но пък вярвам, че дори и да няма гушкащи се Дефмери в първите серии, Дефмер като институция и силно усещане ще го има   Grinning Party Party Peace
А понякога това силно усещане е много по-въздействащо от гушкането Wink Grinning
Та за сега демек не съм настроена да се нервя, за да си пазя нервите при нужда, като започнат епизодите Mr. Green

Борко си е Талю с тази брада (макар че ми се струва, че лееекинко са я барнали и брадата, и косата с някой друг милиметър Laughing Peace), нооо рисковете на професията, просто сега така трябва да изглежда Grinning Peace

Ко друго newsm78 За сега не се сещам Laughing

А, и една фотка ... със закъснение, ма ей и Елка е дошла за "брос" снимката  Wink Grinning

# 523
Държа да отбележа, че не ми харесва Баръш с брада, даже никак!  Naughty  Но след мрачните кадри от първия тийзър, дето беше като сдъвкан и изплют, когато започнаха да излизат снимките от промото, ми допадна, че имаше някакво пламъче в очите му  Crazy и си мисля, че щом му оправят външния вид, ще си проличи пак чара и харизмата, които ни залепват за екрана!  Heart Eyes Нали е професионалист, вживял се е в образа на отшелника Йомер, който в началото трябва да е буца лед, обиден на света и сврян в миша дупка!  Rolling Eyes

Joy Joy JoyГале, Hug  
Сега да се защитя защо го харесвам Joy Joy Joy Баръш си е същия, само че е готов да играе  няколко седмици отшелник Joy Joy Пък и той самия  каза ,че временно изглежда така. Не намирам връзка и с влиянието на кака му,това пък най-малко.
Баръш/Йомер  винаги е бил с брада в сериала, макар и много по- прилична от тази в момента, по-малка и винаги перфектно подържана и никога избръснат като Синан ,например.   Laughing А Баръш с своята харизма и чар успя да влезне в образа на щастливия,влюбен и успешен в кариерата Йомер. И в този смисъл  принца очарова феновете не без помощта,разбира се на миловидната красавица Елчин .
Но от образа който изгради Мерич  следва страдание от истината за Дефне. Как да покаже, че героят му Йомер ще е сърдит на целия свят, ако не е намръщен и мрачен, а пък брадата дето ни ужасява го прави измъчен, по -зрял, да не кажа с десет години по- голям. И на снимките приемам, че е влезнал в роля,та не търся ни пламък, ни усмивка.  Ще започне сезона с този различен Йомер, който постепенно ще си върне  същия облик.
И понеже сериалът спада в категория  романтична мелодрама,/ нещо подобно четох/  надеждата ми е ,че много скоро ще си върне същия облик на чаровен, секси, харизматичен Йомер. А Памир/ Сечкин ще помогне да го изкара от това състояние дето е изпаднал.
И ще се срещат с Дефне,няма начин. Иначе рейтинг Йок,  hahaha втори сезон фин
Joy

Габи,  Peace супер колажи видях

от днес

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 18:07 от eliNIM

# 524
  • near Sofia, Bulgaria
Ели  Heart Eyes  Peace снимките, на които Баръш е гладко обръснат, меко казано са ми смешни  Stop Mr. Green Просто за мен това свръхокосмяване на лицето му сега е неприятно  Shocked и като казвам "брада", това имам предвид и не го харесвам!  Naughty Иначе с оформена и по-къса, както е на снимката, която постнах по-горе, ми е мнооого хубав!  Crazy
А че е за нуждите на сценария сегашния му вид, нямам никакво съмнение!  Peace Изобщо не съм допускала други намеси, освен тези на Мерич и въображението й...  ooooh! Whistling

Габи  Hug Heart Eyes както винаги на точното място и в точното време!  Wink Като видя такива снимки, все търся буквичките ти  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт