Отговори
# 525
Ако кимна под всеки пост, ще стане цял чаршаф, затова кимам накуп под всички постове от последните два-три часа. Peace

И аз като Ди подозирам, че може да има връзка между този профил, който качва всички снимки за Гупа, и самата Гупа. Считам, че госпожата захранва този фен профил с информация, защото ако не е тя, тогава например в случая с бабата и дядото е този, който я е снимал с бабата и дядото, или самите баба и дядо. Този профил все отнякъде изкопава снимки, с които винаги ни доказва, че Гупа е била там, където сме искали да не бъде! Mr. Green

Ехооо, добър ден и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Доста сте коментирали за началото на сезона, кой се шашка, кой не толкова Laughing
Аз за сега съм от нешашкащите се или поне от малко шашкащите си Laughing Peace
Напълно ми е ясно, че не може да има само шекер и памук, но пък вярвам, че дори и да няма гушкащи се Дефмери в първите серии, Дефмер като институция и силно усещане ще го има   Grinning Party Party Peace
А понякога това силно усещане е много по-въздействащо от гушкането Wink Grinning
Та за сега демек не съм настроена да се нервя, за да си пазя нервите при нужда, като започнат епизодите Mr. Green

Борко си е Талю с тази брада (макар че ми се струва, че лееекинко са я барнали и брадата, и косата с някой друг милиметър Laughing Peace), нооо рисковете на професията, просто сега така трябва да изглежда Grinning Peace

Ко друго newsm78 За сега не се сещам Laughing

А, и една фотка ... със закъснение, ма ей и Елка е дошла за "брос" снимката  Wink Grinning

Peace за червеното

Барнали са ги наистина май косата и брадата, затова и го харесах малко повече, но ще изтърпим и ще си получим харизматичния принц Ипликчи по пътя му към кралската корона.

Елини, хич не се защитавай защо го харесваш. Харесвай си го на воля, че да има кой да го харесва, да не ми е жал за него и да си го нехаресвам с брада пък аз на воля. Да не ми остане момчето съвсем без поклоннички, докато е брадясал.
Ели  Heart Eyes  Peace снимките, на които Баръш е гладко обръснат, меко казано са ми смешни  Stop Mr. Green Просто за мен това свръхокосмяване на лицето му сега е неприятно  Shocked и като казвам "брада", това имам предвид и не го харесвам!  Naughty Иначе с оформена и по-къса, както е на снимката, която постнах по-горе, ми е мнооого хубав!  Crazy
А че е за нуждите на сценария сегашния му вид, нямам никакво съмнение!  Peace Изобщо не съм допускала други намеси, освен тези на Мерич и въображението й...  ooooh! Whistling
Peace

# 526
  • Perla

Скрит текст:
Държа да отбележа, че не ми харесва Баръш с брада, даже никак!  Naughty  Но след мрачните кадри от първия тийзър, дето беше като сдъвкан и изплют, когато започнаха да излизат снимките от промото, ми допадна, че имаше някакво пламъче в очите му  Crazy и си мисля, че щом му оправят външния вид, ще си проличи пак чара и харизмата, които ни залепват за екрана!  Heart Eyes Нали е професионалист, вживял се е в образа на отшелника Йомер, който в началото трябва да е буца лед, обиден на света и сврян в миша дупка!  Rolling Eyes
Joy Joy JoyГале, Hug 
Сега да се защитя защо го харесвам Joy Joy Joy Баръш си е същия, само че е готов да играе  няколко седмици отшелник Joy Joy
Скрит текст:
Пък и той самия  каза ,че временно изглежда така. Не намирам връзка и с влиянието на кака му,това пък най-малко.
Баръш/Йомер  винаги е бил с брада в сериала, макар и много по- прилична от тази в момента, по-малка и винаги перфектно подържана и никога избръснат като Синан ,например.   Laughing А Баръш с своята харизма и чар успя да влезне в образа на щастливия,влюбен и успешен в кариерата Йомер. И в този смисъл  принца очарова феновете не без помощта,разбира се на миловидната красавица Елчин .
Но от образа който изгради Мерич  следва страдание от истината за Дефне. Как да покаже, че героят му Йомер ще е сърдит на целия свят, ако не е намръщен и мрачен, а пък брадата дето ни ужасява го прави измъчен, по -зрял, да не кажа с десет години по- голям. И на снимките приемам, че е влезнал в роля,та не търся ни пламък, ни усмивка.  Ще започне сезона с този различен Йомер, който постепенно ще си върне  същия облик.
И понеже сериалът спада в категория  романтична мелодрама,/ нещо подобно четох/  надеждата ми е ,че много скоро ще си върне същия облик на чаровен, секси, харизматичен Йомер. А Памир/ Сечкин ще помогне да го изкара от това състояние дето е изпаднал.
И ще се срещат с Дефне,няма начин. Иначе рейтинг Йок,  hahaha втори сезон фин[/i] Joy

Скрит текст:
Габи,   Peace супер колажи видях

от днес

Скрит текст:

Каква романтична мелодрама бе, Ели? Та сериалът започна като романтична комедия, което е различно от мелодрама със сигурност, пък и сега Елка и Баръш се състезават за Келебеците в категорията "най- добри комедийни артисти"! Та ако ще е комедия, да е комедия, ако ще е мелодрама, да вадим пешкирите!
За Баръш и неговата брада съм абсолютно съгласна с тебе. Той трябва да излъчва точно това- гняв, тъга, разочарование и абсолютна самота, излъган от всички, затворил се отново в своя вътрешен замък. И ще свали брадата, когато рижавелка се върне в живота му. Баръш каза 3-5 седмици, което ми дава надежда, че до 3 серия нещата ще започнат да се нареждат между тях.

И понеже много се коментираше тази снимка с погледа на Йомер към Дефне, при рускините, които обичат да пишат сценарии, при това интересни, прочетох хубаво обяснение.

А еще он боялся поддаться своим чувствам к жене. Он больше не хотел быть уязвимым. Он больше этого не позволит. Он должен взять все под контроль, все просчитать и сделать другим также больно, как было ему. Пусть Дефне больше не протягивает к нему руки, не просит все забыть. Он чуть не утонул там, в гостиной, в ее глазах, в ее ласках и нежных касаниях. Еще мгновение и он припал бы к ее губам и уже не оторвался бы от них до самого рассвета. Как ужасно было осознавать ее власть над собой, даже узнав всю правду о циничном договоре с Нериман. Но он ничего не мог с собой поделать. Его «ломало» без Дефне. Стоило лишь протянуть руку и взять ее, и все бы стало на свои места. Он вновь был бы счастлив, воспарил бы к облакам, но это было неправильным. Нельзя было. Именно поэтому он смотрел на жену полным ужаса взглядом.

Точно така го разчетох и аз- страх, ужас от мисълта за властта, която има тази жена над него, независимо от мръсната игра, в която е участвала.

# 527
Гале, Peace Дани / успокои ме,че съм в ред  Joy Joy Joy/
Баръш си е  окосмен  по- рождение малко повече. Peace
Добре, че се грижи за външния си вид.
Иначе ако се остави ще прилича на повечето мъже от улиците на Истанбул hahaha

Точно така го разчетох и аз- страх, ужас от мисълта за властта, която има тази жена над него, независимо от мръсната игра, в която е участвала.

Много хубаво!
За това искам Дефне да се промени , а той да тича след  Дефне, та да му пушат подметките за да не я загуби.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 21:14 от eliNIM

# 528
  • Още у мъглата ...
Елини Hug Heart Eyes Heart Eyes Гали Hug Heart Eyes Heart Eyes Дани Hug Heart Eyes Heart Eyes Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Уффф, как чакам и от кога чакам Йомко да тича след Дефка Mr. Green
Да се пука от ревност и от страх, че тя ще го забрави Mr. Green
Ей това ще си е мехлем за душата Party Party Party, заместващ ласките им ... поне временно  Wink Laughing

# 529
Елини Hug Heart Eyes Heart Eyes Гали Hug Heart Eyes Heart Eyes Дани Hug Heart Eyes Heart Eyes Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ей това ще си е мехлем за душата Party Party Party, заместващ ласките им ... поне временно  Wink Laughing

Peace Peace Peace чак си го представям как гледа Joy Joy Joy

# 530
Хареса ми много руския анализ на вътрешната борба на Йомер, без частта за това, че ще иска да причини болка на другите. Да се пазиш да не те наранят, да избягаш, защото нещо е против разбирането ти за правилно и погрешно, е едно, но да искаш да причиниш болка на другите е съвсем различна история. Йомер няма да е в тази категория, ще бяга, защото него го боли, а не за да причини болка.

И когато съдим Йомер, трябва да сме милостиви, защото той ще се бори със себе си, ще си забрани сам на себе си щастие, защото в неговия свят лъжата не се прощава.  И в същото време, да цитирам Габи ще "се пука от ревност и от страх, че тя ще го забрави." Да видим какво ще го накара да прости и да се затича след нея. А дали тя ще е готова да го приеме отново, след като той е избягал от нея и е избрал света на принципите пред света на прошката и нейната любов.

Ние не знаем всъщност какви морални дилеми ще заложи Мерич пред тях, ще е интересно.

# 531
  • Perla

Скрит текст:
Ей това ще си е мехлем за душата :
party: Party Party, заместващ ласките им ... поне временно  Wink Laughing

Габи  Hug
И в добавка- Сечкин около нея Joy И тя със своята присъща невинност- флиртуваща, без да осъзнава какъв пожар предизвиква! ОООО, бих гледала с кеф това...известно време. Но нищо не може да ми замести дефмерчетата, когато се обичат! Така че - известно време  Naughty

# 532

Габи  Hug, и аз  Laughing Ей това ще си струва да се види  Joy  Joy  Joy
И за кой ли път ще кажа - винаги хващаш сладурите на правилното място  Heart Eyes

# 533
  • Perla
Скрит текст:
Хареса ми много руския анализ на вътрешната борба на Йомер, без частта за това, че ще иска да причини болка на другите. Да се пазиш да не те наранят, да избягаш, защото нещо е против разбирането ти за правилно и погрешно, е едно, но да искаш да причиниш болка на другите е съвсем различна история. Йомер няма да е в тази категория, ще бяга, защото него го боли, а не за да причини болка.

И когато съдим Йомер, трябва да сме милостиви, защото той ще се бори със себе си, ще си забрани сам на себе си щастие, защото в неговия свят лъжата не се прощава.  И в същото време, да цитирам Габи ще "се пука от ревност и от страх, че тя ще го забрави." Да видим какво ще го накара да прости и да се затича след нея. А дали тя ще е готова да го приеме отново, след като той е избягал от нея и е избрал света на принципите пред света на прошката и нейната любов.
Ние не знаем всъщност какви морални дилеми ще заложи Мерич пред тях, ще е интересно.

по принцип Мерич умее да залага интриги и дилеми. Това, което не успява да направи, от моя гледна точка, е да ги развие и довърши и затова толкова неща остават да висят във въздуха. Да се надяваме, че сега, когато е имала възможност да обмисли развитието на сюжета за цял сезон и не е притисната от екстремни обстоятелства, ще бъде по- убедителна и няма да се чудим какво точно е искала да ни покаже с едно или друго действие, с един или друг герой.

# 534

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 19:19 от eliNIM

# 535
  • Още у мъглата ...

Peace Peace Peace
Да, всъщност, такъв, какъвто познаваме Йо, би трябвало това да бъде неговата реакция на чутото Peace
Затворил се, ограничил се, опустошил се ...
Ще видим Peace

Много ми се иска вторият сезон да е в някакъв смисъл огледален на първия Peace Това, което преживя Дефне в първи, сега да преживее Йо (най-вече терзанията от ревност)  Twisted Evil Ма пак ... ха да видим Laughing

# 536
  • Още у мъглата ...

Габи  Hug, и аз  Laughing Ей това ще си струва да се види  Joy  Joy  Joy
И за кой ли път ще кажа - винаги хващаш сладурите на правилното място  Heart Eyes

Диде Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси Heart Eyes

# 537
от снощните снимки

и от днес

Пишут, что на съемках присутствуют Барыш, Эльчин, Салих, Сечкин и Мюжде.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 19:50 от eliNIM

# 538

Всъщност това е един от сценариите за втори сезон, които рускините пишат това лято  Laughing Имат някои интересни работи, но точно този на мен не ми допада . Показват Йомер като човек, който, научил за киралъка, запазва всичко в тайна, за да може да си отмъсти на участниците в играта  Rolling Eyes Йомер - зъл, отмъстителен, интригант, груб с Дефне - това е толкова несъвместимо с изграждания до сега образ и толкова далеч от това, което си представяме, че ще се случи, че беше тягостно дори да се чете  Cry
Колкото до конкретния откъс, цитиран от Дорето, ами......да, вътрешна борба на Йомер, избор между принципи и реалност, обаче  newsm78 При терзанията си Йомер винаги претегля нещата през призмата на неговата правилност, той неизменно поставя въпроса как е правилно да се постъпи. При Дефне дилемата е друга - тя винаги премисля постъпките си през призмата на обичта си към хората, независимо доколко е правилно да се постъпва така или не.
 И ако не помогнеш на близък и скъп човек, защото ще постъпиш неправилно според собствените си принципи - ами живей си сам с принципите и правилността си  Mr. Green Та в тази връзка ми се иска да видя един наистина израсъл Йомер, издигнал се над догматичните си принципи и постулати. И още - един по-зрял Йомер, който допуска, че може да има и друга истина, освен неговата  Simple Smile

# 539
  • Още у мъглата ...

Всъщност това е един от сценариите за втори сезон, които рускините пишат това лято  Laughing Имат някои интересни работи, но точно този на мен не ми допада . Показват Йомер като човек, който, научил за киралъка, запазва всичко в тайна, за да може да си отмъсти на участниците в играта  Rolling Eyes Йомер - зъл, отмъстителен, интригант, груб с Дефне - това е толкова несъвместимо с изграждания до сега образ и толкова далеч от това, което си представяме, че ще се случи, че беше тягостно дори да се чете  Cry
Колкото до конкретния откъс, цитиран от Дорето, ами......да, вътрешна борба на Йомер, избор между принципи и реалност, обаче  newsm78 При терзанията си Йомер винаги претегля нещата през призмата на неговата правилност, той неизменно поставя въпроса как е правилно да се постъпи. При Дефне дилемата е друга - тя винаги премисля постъпките си през призмата на обичта си към хората, независимо доколко е правилно да се постъпва така или не.
 И ако не помогнеш на близък и скъп човек, защото ще постъпиш неправилно според собствените си принципи - ами живей си сам с принципите и правилността си  Mr. Green Та в тази връзка ми се иска да видя един наистина израсъл Йомер, издигнал се над догматичните си принципи и постулати. И още - един по-зрял Йомер, който допуска, че може да има и друга истина, освен неговата  Simple Smile

Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт