И аз като Ди подозирам, че може да има връзка между този профил, който качва всички снимки за Гупа, и самата Гупа. Считам, че госпожата захранва този фен профил с информация, защото ако не е тя, тогава например в случая с бабата и дядото е този, който я е снимал с бабата и дядото, или самите баба и дядо. Този профил все отнякъде изкопава снимки, с които винаги ни доказва, че Гупа е била там, където сме искали да не бъде!

Доста сте коментирали за началото на сезона, кой се шашка, кой не толкова

Аз за сега съм от нешашкащите се или поне от малко шашкащите си

Напълно ми е ясно, че не може да има само шекер и памук, но пък вярвам, че дори и да няма гушкащи се Дефмери в първите серии, Дефмер като институция и силно усещане ще го има

А понякога това силно усещане е много по-въздействащо от гушкането

Та за сега демек не съм настроена да се нервя, за да си пазя нервите при нужда, като започнат епизодите

Борко си е Талю с тази брада (макар че ми се струва, че лееекинко са я барнали и брадата, и косата с някой друг милиметър

Ко друго

А, и една фотка ... със закъснение, ма ей и Елка е дошла за "брос" снимката

Барнали са ги наистина май косата и брадата, затова и го харесах малко повече, но ще изтърпим и ще си получим харизматичния принц Ипликчи по пътя му към кралската корона.
Елини, хич не се защитавай защо го харесваш. Харесвай си го на воля, че да има кой да го харесва, да не ми е жал за него и да си го нехаресвам с брада пък аз на воля. Да не ми остане момчето съвсем без поклоннички, докато е брадясал.

А че е за нуждите на сценария сегашния му вид, нямам никакво съмнение!