Отговори
# 675
На мен няколко неща ми се въртят в главата по отношение на сватбата  Thinking
Скрит текст:
Първо - не вярвам, че Йомер, ако има намерение да си тръгне, ще каже "да"  Naughty Тук ситуацията е много по-различна от годежа  Rolling Eyes Тогава беше обиден, че Дефне не му е казала за дядото, но все пак ставаше дума за нещо, направено от Нера, което неговата любима е скрила. И видяхме, че в крайна сметка не го преглътна и свали пръстена...  ooooh! Сега вече разбира, че тя е приела нещо толкова шокиращо, при това с участието на всички близки за него хора в продължение на цяла година, стигайки до първоначално набелязаната цел - брак с него!  Crossing Arms Мисля, че не би си затворил очите този път, изобщо няма да мисли за баба й, сестра й и който и да е невинен в тази игра!  Confused Ако иска да тръгва, ще е веднага!
Другото, обаче, макар и по-малко вероятно, е Дефне да избяга първа, след като е свалила товара от плещите си, неспособна да дочака реакцията му. Още повече, ако въобще се стигне до отговор на длъжностното лице, нали нея трябва да пита първо  newsm78 мисля, че тя няма да приеме, преди да е сигурна, че Йомер я разбира и наистина е уверен, че иска да се оженят, а не просто да са поставени в трудба ситуация!  Rolling Eyes
И така започваме нова история, Дефне е освободена от угризения, гради живота си сама, защото тя винаги се приспособява , каквито и трудности да преживее,  Peace
А Йомер се оттегля от всичко познато досега, за да си доказва сам на себе си, че си е самодостатъчен  Mr. Green разбира се и двамата се измъчват, но ще им трябва намесата на трети (и може би четвърти  Whistling ), за да осъзнаят, че са обречени един на друг!  Crazy Трудно, бавно, но нали трябва серии да има, иначе какво ще гледаме?!  Wink
Та така си гадая аз докато чакам да започнат ...  bowuu
Peace
В такава посока са и моите мисли. За момент след края на сезона ми се искаше Йомер да е научил уроци и да прости бързо, но вече не мисля, че това ще следва логиката на образа му досега. Пък голямата брада направо ме отказа да мисля в тази посока.

Но наистина ми се иска Дефне да каже първа "не" или да избяга, ако види непростителност и студенина в очите му.

Предпочитам да няма бебе на този етап, на по-късен задължително искам, но и да има, тъкмо ще гледаме Йомер да се измъчва още повече, когато разбере. Дори и бебето да го обвързва с Дефне по задължение, той я обича и ще трябва да я убеди, че иска нея заради самата нея, а не само заради детето. Каквато и драма да завърти Мерич, в края на краищата ще гледаме голямата любов на Дефмерите.

Терка, мерси за това нагледно помагало из дебрите на този сезон. Отивам да си търся нагледно сериалите и да си направя програмата.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 19:28 от Дданни

# 676
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Абе Доре като чета постовете ти, сякаш само Йо е виновен.. На фона на това, че всичко живо е участвало и го е лъгало..  Rolling Eyes

И аз не виждам проблем в поведението на Йо на този етап. Всичко живо участва в плана на Нера (кой с желание, кой без желание), а накрая ние очакваме той да махне с ръка и да забрави.
Честно да ви кажа и аз да бях, нямаше да простя така лесно.
Да, Дафне го обича, но всичко започна с лъжа и това е факт.

# 677
Ееее, най-после да и сложат корем, че вече вървеше към някакъв изключителен случай това, в 5 месец бременна и бебе 25 см, а пък като дъска  hahaha hahaha hahaha

А, иначе тея двамата (Демет и Юсуф) нали лятото пак се бяха разделили и после събрали, може да стане така отново  Mr. Green

# 678
Ееее, най-после да и сложат корем, че вече вървеше към някакъв изключителен случай това, в 5 месец бременна и бебе 25 см, а пък като дъска  hahaha hahaha hahaha

Онурчо сега още повече ще иска да го гали и да му говори "на тате момчето", като вижда видими признаци за съществуването му. И за тези сладури нямам търпение. Да видим какво ще ядоса момичето ни утре, че ще гледа така сърдито на сватбата.

# 679
Ееее, най-после да и сложат корем, че вече вървеше към някакъв изключителен случай това, в 5 месец бременна и бебе 25 см, а пък като дъска  hahaha hahaha hahaha

Онурчо сега още повече ще иска да го гали и да му говори "на тате момчето", като вижда видими признаци за съществуването му. И за тези сладури нямам търпение. Да видим какво ще ядоса момичето ни утре, че ще гледа така сърдито на сватбата.

Пявата на една особа - Пелинсу

# 680

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Писликсу  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 681
Пелинсуто ще я ядоса, нали, ама какво ще направи, че да помръкне нашето девойче. Във фрагмана Онур казва май на Пелинсуто, че не може да продължава така с нея, сигурно това я провокира и тя пуска злобата в действие, но ми е любопитно какво ще направи. Утре ще видим.
Ама първо да видим как ще реагира на целувката Лале. Ядосана е май. Но с право - лордът ще се жени за нея, ама си държи бившата годеница подръка, пък тръгнал да я целува. Стига е пращал погрешни сигнали на момичето, да си признава чувствата вече, стига я е карал да гадае. Ама и Лаленцето желязна, изобщо не показва чувствата си.

# 682
  • near Sofia, Bulgaria
Понеже нападнахте Дорето, на мен ми се струва, че не разбирате правилно какво иска да каже, пък аз много обичам разсъжденията й!  Hug Според мен тя не оправдава напълно Дефне и не обвинява Йомер, само иска той да не е толкова краен единствено към любимата си, а всички останали "минават метър" така да се каже...  Rolling Eyes Права ли съм, Доре? Аз винаги съм се опитвала да гледам от гледната точка на Йомер, той е най-потърпевш от лъжата, защото го предадоха всички, но и Дефне страда най-много от гнева му винаги, това особено дразни Дорето според мен. Лично аз още му се сърдя за сваления пръстен   Crossing Arms там и мен ме заболя чак заедно с Дефненцето!  Sad Така че има си трески за дялане ледения водопад и сигурно още повече ще ни ядосва в първите серии,  ама после бързо ще му простим, като си погледне пак Йомеровото Дефне с онзи поглед...  Crazy Heart Eyes 

# 683
Пелинсуто ще я ядоса, нали, ама какво ще направи, че да помръкне нашето девойче. Във фрагмана Онур казва май на Пелинсуто, че не може да продължава така с нея, сигурно това я провокира и тя пуска злобата в действие, но ми е любопитно какво ще направи. Утре ще видим.
Ама първо да видим как ще реагира на целувката Лале. Ядосана е май. Но с право - лордът ще се жени за нея, ама си държи бившата годеница подръка, пък тръгнал да я целува. Стига е пращал погрешни сигнали на момичето, да си признава чувствата вече, стига я е карал да гадае. Ама и Лаленцето желязна, изобщо не показва чувствата си.
Той пък нали ги показваше... Само сцени на ревност  Mr. Green
Аз разбирам думите му като раздяла с Писликсуто и решение да си остане с Лале  Peace  Mr. Green
Но тя ще каже "да" на сватбата, но после тежко му  Party Mr. Green hahaha

# 684
  • София
Понеже нападнахте Дорето, на мен ми се струва, че не разбирате правилно какво иска да каже, пък аз много обичам разсъжденията й!  Hug
Скрит текст:
Според мен тя не оправдава напълно Дефне и не обвинява Йомер, само иска той да не е толкова краен единствено към любимата си, а всички останали "минават метър" така да се каже...  Rolling Eyes Права ли съм, Доре? Аз винаги съм се опитвала да гледам от гледната точка на Йомер, той е най-потърпевш от лъжата, защото го предадоха всички, но и Дефне страда най-много от гнева му винаги, това особено дразни Дорето според мен. Лично аз още му се сърдя за сваления пръстен   Crossing Arms там и мен ме заболя чак заедно с Дефненцето!  Sad Така че има си трески за дялане ледения водопад и сигурно още повече ще ни ядосва в първите серии,  ама после бързо ще му простим, като си погледне пак Йомеровото Дефне с онзи поглед...  Crazy Heart Eyes  

Не е нападане на Дорето. Ползвах поста на Терка, за да кажа, че хич не ми е чудно, защо Йомер реагира така. Изключително обидно е това, което Нера, Дафне, Синан и компания сътвориха. Peace
Сега ще е краен към всички, защото така заслужават. Помислете си само, ако някой плати на г-н "Х", за да е с вас. Супер обидно!

# 685
Понеже нападнахте Дорето, на мен ми се струва, че не разбирате правилно какво иска да каже, пък аз много обичам разсъжденията й!  Hug Според мен тя не оправдава напълно Дефне и не обвинява Йомер, само иска той да не е толкова краен единствено към любимата си, а всички останали "минават метър" така да се каже...  Rolling Eyes Права ли съм, Доре? Аз винаги съм се опитвала да гледам от гледната точка на Йомер, той е най-потърпевш от лъжата, защото го предадоха всички, но и Дефне страда най-много от гнева му винаги, това особено дразни Дорето според мен. Лично аз още му се сърдя за сваления пръстен   Crossing Arms там и мен ме заболя чак заедно с Дефненцето!  Sad Така че има си трески за дялане ледения водопад и сигурно още повече ще ни ядосва в първите серии,  ама после бързо ще му простим, като си погледне пак Йомеровото Дефне с онзи поглед...  Crazy Heart Eyes 

Гале  Hug
Да е потърпевш, колко да е потърпевш, срещнаха го с най-голямото му щастие, Дефне е най-хубавия подарък, който можеше да му поднесе живота, пък Нера помогна много в това отношение  Mr. Green  hahaha Тъй че хич не е жертва в моите очи  Laughing

# 686
  • София
Скрит текст:
Гале  Hug
Да е потърпевш, колко да е потърпевш, срещнаха го с най-голямото му щастие, Дефне е най-хубавия подарък, който можеше да му поднесе живота, пък Нера помогна много в това отношение  Mr. Green  hahaha Тъй че хич не е жертва в моите очи  Laughing

Но самият факт, че този някой те е погледнал, само защото са му дали една добра сума? Не е толкова лесно. Винаги има една лампичка, която свети. Трудно се прощава такова нещо и още по-трудно е отново да повярваш.

# 687
Скрит текст:
Той пък нали ги показваше... Само сцени на ревност  Mr. Green
Аз разбирам думите му като раздяла с Писликсуто и решение да си остане с Лале Peace  Mr. Green
Но тя ще каже "да" на сватбата, но после тежко му  Party Mr. Green hahaha
Да, точно това исках да кажа и аз, че иска да се раздели с Пелинсуто, че не може да продължава така да тъче на два стана.

Относно идеите на Дорето. Аз също съм съгласна с нейната позиция, че е възможно Йомер да прости по-бързо, отколкото Мерич ще му позволи. Все пак в тези 52 серии те извървяха път, по който той се учеше да приема нещата, без да има всички отговори. Той знаеше, че нещо е скрито от него и за мен дори едно такова научаване на истината може да бъде даже облекчаващо - сега знае всичко, само трябва да го постави на правилното място в ума си и да продължи напред. Но Мерич няма да остави Йомер да порасне за тези 52 серии до положение на прошка и облекчение, ще му отпусне още време за растеж и част от сезона ще мине под знака на Йомер, който се бори със себе си.

# 688
Относно идеите на Дорето. Аз също съм съгласна с нейната позиция, че е възможно Йомер да прости по-бързо, отколкото Мерич ще му позволи. Все пак в тези 52 серии те извървяха път, по който той се учеше да приема нещата, без да има всички отговори. Той знаеше, че нещо е скрито от него и за мен дори едно такова научаване на истината може да бъде даже облекчаващо - сега знае всичко, само трябва да го постави на правилното място в ума си и да продължи напред. Но Мерич няма да остави Йомер да порасне за тези 52 серии до положение на прошка и облекчение, ще му отпусне още време за растеж и част от сезона ще мине под знака на Йомер, който се бори със себе си.

Точно  Peace за мен той знаеше наполовина нещата. Знаеше, че Дефне крие нещо, знаеше и че и трябват пари. Тя няколко пъти му казваше, че това което крие е много сериозно Peace Не върви изведнъж да се прави, че тези малки подсказки не са му били вече ясни. Даже, ако трябва да съм честна, само заради разтеглянето на историята, той не е сметнал до сега 2 и 2, щото за Йомер Ипликчи би трябвало разгадаването на тайната да е като детска игра   Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 21:31 от *Виви*

# 689
  • Perla
Понеже нападнахте Дорето,
Скрит текст:
на мен ми се струва, че не разбирате правилно какво иска да каже, пък аз много обичам разсъжденията й!  Hug Според мен тя не оправдава напълно Дефне и не обвинява Йомер, само иска той да не е толкова краен единствено към любимата си, а всички останали "минават метър" така да се каже...  Rolling Eyes Права ли съм, Доре? Аз винаги съм се опитвала да гледам от гледната точка на Йомер, той е най-потърпевш от лъжата, защото го предадоха всички, но и Дефне страда най-много от гнева му винаги, това особено дразни Дорето според мен. Лично аз още му се сърдя за сваления пръстен   Crossing Arms там и мен ме заболя чак заедно с Дефненцето!  Sad Така че има си трески за дялане ледения водопад и сигурно още повече ще ни ядосва в първите серии,  ама после бързо ще му простим, като си погледне пак Йомеровото Дефне с онзи поглед...  Crazy
Heart Eyes  

Гале  Hug спокойно, никой не ме е нападнал. Само споделяме различни мнения, което е хубаво. С някои се съгласяваме, с други- не. Нали затова е форум? Права си, що се отнася до моите разсъждения, в смисъл че не може винаги да гледаш нещата от своята гледна точка, а когато си станал голям човек, трябва да можеш да погледнеш  и от другата страна. Винаги съм твърдяла, че не ми допада такъв характер, защото трудно се живее с някого, който винаги смята, че е най- правият и безкомпромисен към грешките на другите. Затова, ако в такъв момент като откриването на истината, Йомер забрави колко пъти Дефне плака в ръцете му, колко пъти се опитваше да сложи край на тяхната връзка, а той настояваше да продължат, ако забрави, че той самият не направи нищо, въпреки че обеща да разбере какво пречи да са заедно, той отхвърли Дефне, без да се опита да я разбере, поне да я изслуша, та тогава ще му бъда много гневна. И особено, ако другите пак "минат метър", защото са си такива, тогава вече съвсем ще ме загуби.
А идеята Дефне да каже "НЕ" ми хрумна още когато свърши сезонът. Дори съм я споделяла тука, смятайки, че така Мерич ще реабилитира образа на Дефне- Дефне ще докаже, че не е с Йомер заради парите му. Тогава не си спомням кой каза, че тя няма какво да доказва, защото винаги е била до него, винаги му е показвала обичта си. Така че определено това повече би ми харесало.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 21:44 от dora_st

Общи условия

Активация на акаунт