Другото, обаче, макар и по-малко вероятно, е Дефне да избяга първа, след като е свалила товара от плещите си, неспособна да дочака реакцията му. Още повече, ако въобще се стигне до отговор на длъжностното лице, нали нея трябва да пита първо

И така започваме нова история, Дефне е освободена от угризения, гради живота си сама, защото тя винаги се приспособява , каквито и трудности да преживее,

А Йомер се оттегля от всичко познато досега, за да си доказва сам на себе си, че си е самодостатъчен

Та така си гадая аз докато чакам да започнат ...

В такава посока са и моите мисли. За момент след края на сезона ми се искаше Йомер да е научил уроци и да прости бързо, но вече не мисля, че това ще следва логиката на образа му досега. Пък голямата брада направо ме отказа да мисля в тази посока.
Но наистина ми се иска Дефне да каже първа "не" или да избяга, ако види непростителност и студенина в очите му.
Предпочитам да няма бебе на този етап, на по-късен задължително искам, но и да има, тъкмо ще гледаме Йомер да се измъчва още повече, когато разбере. Дори и бебето да го обвързва с Дефне по задължение, той я обича и ще трябва да я убеди, че иска нея заради самата нея, а не само заради детето. Каквато и драма да завърти Мерич, в края на краищата ще гледаме голямата любов на Дефмерите.
Терка, мерси за това нагледно помагало из дебрите на този сезон. Отивам да си търся нагледно сериалите и да си направя програмата.