Отговори
# 690
Йомер трябва да е глупав да не разбира какво направи Дефне за него в 40 епизод. А цялата история на първи сезон говори за любовта на Дефне, толкова голяма, толкова всеотдайна. Всички нейни бягства се обясняват с тази истина, която той научи на сватбата. Ако е умен, ще погледне назад и ще разбере, че тази жена го обича и точно заради обичта ѝ изстрадаха всички мъки. Тя не се държеше като ловец на богатство, защото ако беше, нямаше да има скрупули и досега да се беше увенчала с фамилията Ипликчи сто пъти. Ако в този момент Йомер си спомни само за себе си, за това, че той е потърпевш и забрави какво изстрада Дефне заради принудителния киралък, на който се съгласи, ще бъде егоистично. Да, той има право да се сърди, но нима Дефне няма право на прошка и разбиране. Йомер може да иска да получи безрезервна почтеност, но Дефне има нужда от безрезервна прошка.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 21:40 от Дданни

# 691
Здравейте на всички прекрасни момичета. Дълго време ме нямаше и наистина ми липсвахте. Както виждам доста филми, любови и раздели сте коментирали и гледали, което  ще ми помогне да влезна във вашия ритъм надявам се бързо. Обичам ви всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 692
Здравейте на всички прекрасни момичета. Дълго време ме нямаше и наистина ми липсвахте. Както виждам доста филми, любови и раздели сте коментирали и гледали, което  ще ми помогне да влезна във вашия ритъм надявам се бързо. Обичам ви всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здравей и добре дошла отново.  Hug

Полека, лека да запълваме редиците и да се подготвяме за новия сезон. Надявам се като започне сезона да се завърнат още имена, които ми липсват.

# 693
  • София
Скрит текст:
Йомер трябва да е глупав да не разбира какво направи Дефне за него в 40 епизод. А цялата история на първи сезон говори за любовта на Дефне, толкова голяма, толкова всеотдайна. Всички нейни бягства се обясняват с тази истина, която той научи на сватбата. Ако е умен, ще погледне назад и ще разбере, че тази жена го обича и точно заради обичта ѝ изстрадаха всички мъки. Тя не се държеше като ловец на богатство, защото ако беше, нямаше да има скрупули и досега да се беше увенчала с фамилията Ипликчи сто пъти. Ако в този момент Йомер си спомни само за себе си, за това, че той е потърпевш и забрави какво изстрада Дефне заради принудителния киралък, на който се съгласи, ще бъде егоистично.
Да, той има право да се сърди, но нима Дефне няма право на прошка и разбиране.
Скрит текст:
Йомер може да иска да получи безрезервна почтеност, но Дефне има нужда от безрезервна прошка.

Да, но след време. Веднага няма как да стане. Все пак той не е от желязо и нищо човешко не му е чуждо. Peace И самата Дафне има нужда от време, ако питате мен.

# 694
Скрит текст:
Йомер трябва да е глупав да не разбира какво направи Дефне за него в 40 епизод. А цялата история на първи сезон говори за любовта на Дефне, толкова голяма, толкова всеотдайна. Всички нейни бягства се обясняват с тази истина, която той научи на сватбата. Ако е умен, ще погледне назад и ще разбере, че тази жена го обича и точно заради обичта ѝ изстрадаха всички мъки. Тя не се държеше като ловец на богатство, защото ако беше, нямаше да има скрупули и досега да се беше увенчала с фамилията Ипликчи сто пъти. Ако в този момент Йомер си спомни само за себе си, за това, че той е потърпевш и забрави какво изстрада Дефне заради принудителния киралък, на който се съгласи, ще бъде егоистично.
Скрит текст:
Йомер може да иска да получи безрезервна почтеност, но Дефне има нужда от безрезервна прошка.

Да, но след време. Веднага няма как да стане. Все пак той не е от желязо и нищо човешко не му е чуждо. Peace И самата Дафне има нужда от време, ако питате мен.
Да, съгласна съм за времето. Нужно е време. Затова и сценарий, в който казва "да", но после се оттегля да осмисли всичко, е възможен в моите очи. Просто каквото и да направи Йомер в този момент, в ума му винаги трябва да има грижа и за Дефне. Не бива да бъде жесток с нея, а да осъзнава, че и нея я боли. Затова не искам отмъстителен Йомер, защото заради всичко преживяно трябва да може да погледне и от нейна страна. Колкото и да го боли, не бива да бъде жесток с нея.

# 695
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Да, съгласна съм за времето. Нужно е време. Затова и сценарий, в който казва "да", но после се оттегля да осмисли всичко, е възможен в моите очи.
Скрит текст:
Просто каквото и да направи Йомер в този момент, в ума му винаги трябва да има грижа и за Дефне. Не бива да бъде жесток с нея, а да осъзнава, че и нея я боли. Затова не искам отмъстителен Йомер, защото заради всичко преживяно трябва да може да погледне и от нейна страна. Колкото и да го боли, не бива да бъде жесток с нея.

[/quote]

И за мен е възможен, да не кажа, че искам да каже "ДА" и тогава да става каквото ще, но всичко е в ръцете на Мерич.

# 696
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте  Hug
Много хубави разсъждения сте написали  Peace ама не се включвам, че цяло лято ги мъдря Дефмерите  Mr. Green пък и на 99.9 % Меркара пак ще е на различно мнение от моето  ooooh! та не ми се ще да си хабя сивото вещество  hahaha още ще ми трябва  Joy
Хайде лека  Hug

# 697
Сега ние тук си приказваме, предполагаме, ама вече Мерич е написала продължението, заснемат го в момента, ако не са го заснели вече, и направо си приближаваме ние 23-ти, когато ще стане ясно какво е станало. Почти не остана. В Туитър са почнали обратно броене.

Лека от мен, мили момичета! Hug

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 22:16 от Дданни

# 698
  • в подножието на планината

Лека, Дани! Hug

Аз нали съм си нахална... Mr. Green Не ми е нормално да не пуснат тийзър... ooooh! откога го чакам тука... Whistling

# 699

Лека, Дани! Hug

Аз нали съм си нахална... Mr. Green Не ми е нормално да не пуснат тийзър... ooooh! откога го чакам тука... Whistling
ooooh! Joy

# 700
Ха, може да си останем с един тийзър, каквото сме разбрали от първия това, пък ако не сме разбрали нищо, проблема си е наш  Mr. Green hahaha hahaha
Поне да пуснат промото на Стар и снимките, какво само подават по някоя неофициална  Crossing Arms Crossing Arms Даже днеска и никакви нямаше  Mr. Green hahaha

# 701
  • Perla

От Габи Joy Joy Joy

Лека нощ!

# 702
  • near Sofia, Bulgaria
Е, като казах "нападнахте", беше в шеговит тон, разбира се, че споделяме различни мнения  Peace
А Йомер е потърпевш от негова гледна точка, защото лъжата е най-омразното му нещо, пък беше лъган от всички накуп  Rolling Eyes Иначе за Дефне никак не беше лесна цялата година на терзания, игра на котка и мишка, която бе принудена да играе. Просто гледам и от двете страни, поставям се на мястото и на двамата  Peace Всеки от тях се е променил много и трябва да преодолеят страничните фактори, за да изживеят пълноценно любовта си!  Blush
Лека нощ!  Hug

# 703
Изглежда, интригата се очертава не дали, а кой ще развали сватбата  newsm78 Който и да го направи, ще излезе, че не държи на думите си  Wink Дафа - щото обеща, че повече няма да бяга и никога няма да го остави отново, той - щото каза, че каквото и да стане, няма да пусне ръката и. Та аз предлагам и двамата да духнат от сватбата си, да се скрият вдън гори, да си хвърлят телефоните и да започнат да си говорят и изясняват, докато се научат да бъдат напълно честни един към друг  Wink Ама Мерич като не ни чете, ей така ценните ни идеи остават в нищото  Joy  Joy  Joy

Лека нощ на лягащите  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 07:47 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 704
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт