Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~160

• 39 907
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Кериман е много щастлива,че Джансу е бременна!Обадиха се и на Озкан  Laughing Подкара скъпата кола,която им оставиха...Айдее удари колата,свършен е.. ooooh!

# 376
Кериман се размаза  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Така си и мислех, че дядото ще катастрофира...попиля чуждата кола.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Джансу първо отиде при Дилара за да и каже,че е бременна....

Дилара каза на Джансу за леля и Асуман,че е пристигнала..

Май ще бъдем без реклами Joy

Май, наистина ще бъдем без реклами...

# 377
  • Варна
джандан май пренася фалшиви бижута. Този каза, че било обикновени стъкълца и я заплашва, че ще разбере кой се опитва да мами. Еееееееееееее прекъсна мииии. Изтървах малко ама продължавам. Джансу отива някъде- до тук са стигнали. Денис обаче май е намерил теста и отиде при нея в болницата. Радват се, че ще си имат бебче. Тя го пита как е разбрал и той казва, че е намерил теста. Предлага и да правят каквото тя поиска. Тя казва, че иска да се обадят на баща и за да му кажат, че ще има внуче. Харун е отстрелал Маидето- докато гледа вестника със снимките на Харун казва- „Значи живота си продължава така ли“ Срещнаха се на гроба на Айше. Ааа значи Майдето го е зарязала, защото Харун я пита защо стои далеч от него. Иска отговор. Тя казва да не и вика и че не искала да е до него. Той пита зашо го е повикала тук. Тя казва, че за да му напомни, че живее с жената, на човека който отнел живота на сестрите му. Той се опита да каже, че Джихан го няма, че хората с които живее нямат вече нищо общо с Джихан, но Маидето не е съгласна с него. Ди и Джансу се срещат и Ди и казва, че за да е истински щастлива иска и Джансу да е щастлива. Джих разплита мрежата, която била много оплетена. Общи приказки с гостите на заведението. Ди казва на Джансу, че леля и е дошла и разказва, че е останало сама и затова се е върнала. Тя- Асу май е била болна нещо, защото пита Джансу как била сега, накъде е болестта и. Ди каза, че била добре, защото редовно си пиела лекарствата. Асу се събужда и пита къде са Ди и Хазал. Прислужницата каза къде е Ди и че Хазал е във фирмата. Асу се очеди за фирмата и се вмъкна в спалнята на Ди и Харун. После отиде при Демир и му каза, че е леля му. Казва, че Демир приличал на баща си- Джихан.
В сервиза докараха кола на някакъв си Ръза и майсторите казаха, че до 2-3 часа ще е готова. Оз  иска да я пробва обаче другия не му позволи. Джансу иска да обзавежда стая за бебето. Кера се радва на агънцето си  пък като разбра, че е бременна ги разцелува всички и пита момче или момиче носи. Джи каза че все още не знае. Кера накара Джи да звънне на баща си и да му каже. Кера настоява да каже, а Оз каза да не слуша орангутана дето бил до нея и Джи каза че е бременна. Оз честити и се усети какво му казва- радва се, че щял да става дядо. Реши да изпрати съобщение на Джихан- „Не знам къде си и какво правиш, но ще ставаш дядо“ и блъсна колата. Бурхан го видя и се опитва да го успокои. Бурхан каза че всичко ще уреди.

# 378
Бризче Hug,благодаря за превода! bouquet

Най-после рекламииии

# 379
Хазал голяма надувка - не разбрах какво пишеше на вратата....

Дано да не бъркам. Нали Харун се закле, че ще вземе всичко на Джихан   - мисля, че това е замъка на Дилара и Джихан. Ама Харун е сложил неговата фамилия.
Така си мисля.  Може би сте писали нещо преди, ама аз като закъснях от това се хванах.  Сега да ви изчета, за да хвана нещо. Простете ми.

# 380
Джихан в изгнание...
Харун е сложил нова табела на имението-сем.Ергуван...Дилара и тя работи..
Хазал бизнес дама..
Джансу си прави тест за бременност Laughing
Кериман бутик ли има? Joy

Озан има съвещание,а Хазал не знае.
Злати, скъпа, сега го прочетох.  Прости ми. Семейство  Ергуван.

# 381
Бризче благодаря за превода - отговорила си ми на всички въпроси, които имах  newsm10 smile3521

Сиси имението е на Дилара, не на Джихан...Ама ми е малко глупаво, че Харун сложи плочата с обитателите. Да не забравя, че той там е заврян зет  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Злати дойдоха дългоочакваните реклами.... Grinning

# 382
Енгин много се притесни!Но Бурхан е с големи връзки!Оправи всичко! Peace

Хазал как се разпорежда в ресторанта! Laughing И подслушва разговора на  Озан Joy

Емрето е при нея,да и върши нарежданията..

Хазал всичко докладва на Маиде...

# 383
Бризче благодаря за превода - отговорила си ми на всички въпроси, които имах  newsm10 smile3521

Сиси имението е на Дилара, не на Джихан...Ама ми е малко глупаво, че Харун сложи плочата с обитателите. Да не забравя, че той там е заврян зет  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Злати дойдоха дългоочакваните реклами.... Grinning

Любима, мисля, че Дилара каза веднъж, че  замъка е  сватбен   подарък   от баща й на нея и Джихан в деня на   сватбата им.
Но, както и да е.  Важното е, че  Харун взема всичко на  Джихан и може би ще го остави без  пукната пара, ако  Озан не направи нещо.
 Ама сега и сестра й иска дял от  замъка.  Явно тя вече няма да ходи в Америка и ще остане в  Истанбул.

# 384
Хазал е отвратително човече - същата змия като Дафа е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Озан да не би да купува къща и Хазал веднага доносничи на Маидето....

Маидето май напомни на Хазал, че тя е намушакала музиканта....

# 385
Явно Маиде е спасила Хазал от затвора и сега е длъжна да и се подчинява!Дадоха всичко как е станало!

Добре че е Кериман да се разсмеем!Май хареса Бурхан и иска да седне до него Joy

# 386
Кериман да не е хвърлила око на Бурхан  newsm78

# 387
Кериман да не е хвърлила око на Бурхан  newsm78
Така е!Дори се похвали на дружката си по тел. Joy

Хазал се прибра разтроена от срещата с Маиде...

# 388

Много е сладка, но май ще се сдушат с Хазал  Thinking

Злати  newsm10 newsm10

# 389

Прекъсна ми...

Общи условия

Активация на акаунт