Страсти в Тоскана - 2 част

• 88 786
  • 495
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте!
Искам да Ви информирам, че сериалът го повтарят по БНТ1 всяка делнична вечер от 21:00 до 22:00 часа.

# 361
Да, миналата седмица видях промо по БНТ и тази седмица изгледах и петте серии. Започна интересно, но вече ми доскучава. Или просто изпуснах нишката. Този Бруно какъв играе? А Анджела, дето си прави броеница в църквата и отчето я позна отвсякъде?

# 362
  • Галифрей
Здравейте и преди съм чувала за този сериал така и не съм го намирала да го гледам. Днес случайно видях няколко качени епизода с бг аудио и започнах да го гледам. Виждам много познати актьори. Ана Сафрончик винаги я помня в роли на антагонист. Сега я виждам в различна светлина ❤
Виждам,че драмите се въртят около земите и винарните между двете семейства. Горката Аурора беше просто на грешното място и искаше да се скрие от дъжда и я обвиниха в убийство което не е извършила. А нейният любим Алесандро и неговото семейство веднага я обвиниха 😒
Лежа осем години в затвора за нищо. Тъпото,че това повлия на бизнеса на семейството й. Като се срещат след толкова той и вика да си ходи. Много ме дразни тоя келеш. Искам тя да се събере със готиния свещеник.

# 363
С предишния дублаж ги имаше качени сериите в Замунда. Сега са с нов дублаж (2024)

# 364
Къде ги има качени сериите /освен Замунда/? Почнах пак да го гледам, но изпуснах първите три серии и искам да си ги припомня.

# 365
  • Галифрей
Има ги в playrube. Така аз по изгледах 5 епизода.
Малко сапунджийско стана. Алесандро ми е най-противен персонаж дори от злодеите. За съжаление като гледам той и Аурора са главната двойка и ще се съберат в някакъв момент. Не ми се иска дори тоя да се влачи като червей и да се моли за прошка. 😒

Аурора е готина мацка смела,добра. Едиственият й недостакът че обича Алесандро. Само Рикардо един от братята на Алесандро я обичаше истински. Подкрепяше,помагаше й а и знаеше,че е невидна.  Много хубава химия имаха. Каспар Капарони прекрасен 😘
За съжаление го убиха 😔 а толкова исках да станат двойка 😭
Лошият от Елиза сезон 1 пак си играе злодей, местният богаташ ала Михаил Билалов 😁 Отива му.
Сериала ми напомня малко на нашият “ Вина”

Ако трябва да ги сравнявам нашият по сценарии и детайли е доста по-добър.

# 366
Доколкото помня, има общо четири сезона. Втори и трети по мое мнение са добри. Четвърти можеше и да няма, ако трети беше свършил по-различно. Обаче, да, основната линия, която и на мен не ми допадна, е Аурора и Алесандро заедно. Иначе сериалът не е лош.

# 367
  • Галифрей
Да четири сезона са.

Ако той се промени в някакъв момент може би, ама като се целуваха на камбарията бях илл.
Останалите братя не се лоши дори плейбоя си падна по Аурора.😁 Този малкият полицаят май ще се залюби с голямата сестра.
Иначе Анна Софринчик си е много хубава преди години все виждах коментари относно носа й и тн глупости. Предава й чар.

# 368
Актьорите са симпатични. Има много хубави моменти, но Алесандро в никакъв случай не ми е любим герой.

# 369
Помня, че преди години се коментираше колко секси бил Бруно.
12 години по-късно едва ли вече изглежда така Grinning

А като започне есенната схема, с "Референдум", с "История БГ", с "Панорама"...кога ще излъчват този сериал?

# 370
  • Галифрей
Кой е Бруно,че не сещам за него? 😁 Оня работник с трактора ли?

# 371
# 372
  • Галифрей
Да познах 😂

Изобщо не го намирам за привлекателен 😁 Мачо е. От всички мъже ще си остане най-красив и привлекателен Рикардо.

Като ги гледам те са симпатични не са грозни, ама не са много харизматични и за съжаление не са Джулио Берути.

# 373
Този Бруно не е ли играл и в Комисар Рекс?

# 374
Страхотно сериалче. Много ми харесва и с нетърпение чакам всеки следващ епизод.
Това, което гледам по БНТ 1 кой сезон е?

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 21:56 от #RAngelova

Общи условия

Активация на акаунт