Пееш или лъжеш

• 96 660
  • 1 012
  •   2
Отговори
# 15
И да има, ще посмее ли да каже?  Mr. Green  Whistling

# 16
  • София
Това момче го избраха,че не може да пее.Вижте клипа, всеки път настръхвам.

https://www.youtube.com/watch?v=czb_b4S0yU4#t=231.309067

Това момиче също го избраха, че не може да пее.

https://www.youtube.com/watch?v=FvY28fvlB64

Има много клипове там на такива,които уж не могат да пеят.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 04:19 от Тайна

# 17
# 18
Започва на 12 октомври.

# 19
  • София
Ако трябва да съм честна, малко ми е трудно да си представя как ще се реализира регламента. Предполагам ще ми се изясни след първи епизод.
А тези познати лица дали нямат нещо общо с това риалити, съдя по описанието под (в случая над) снимката - "Coming soon", на телевизионен проект ми прилича, и повечето са мзиканти... newsm78

# 20
  • София
Ако са копирали от корейското, в началото се представят 7 души на гост певец и други гости от известни личности.Гостът избира двама от всичките,които смята,че не могат да пеят, само по собствена преценка, без да им чува гласовете даже и им дават шанс да покажат, могат ли да пеят или не.Във втория кръг отиват петима, които примерно пеят на плейбек със своя или чужд глас.Пак отпадат двама, на които се дава шанс да покажат пеят или не.Остават трима, от които гостът трябва да избере един, този ,който смята,че може да пее, за дует, а на отпадналите двама се дава шанс да покажат какво могат. Накрая гост-певецът изпълнява с избрания от него дует, без дори да знае може ли избрания  да пее или не.

# 21
  • София
Ако са копирали от корейското, в началото се представят 7 души на гост певец и други гости от известни личности.Гостът избира двама от всичките,които смята,че не могат да пеят, само по собствена преценка, без да им чува гласовете даже и им дават шанс да покажат, могат ли да пеят или не.Във втория кръг отиват петима, които примерно пеят на плейбек със своя или чужд глас.Пак отпадат двама, на които се дава шанс да покажат пеят или не.Остават трима, от които гостът трябва да избере един, този ,който смята,че може да пее, за дует, а на отпадналите двама се дава шанс да покажат какво могат. Накрая гост-певецът изпълнява с избрания от него дует, без дори да знае може ли избрания  да пее или не.
Благодаря. : ) Не ми беше ясно дали гост-певецът ги чува първоначално или просто ги вижда и казва кой може или не да пее, според него. Защото ако няма сценично изпълнение, по което да преценява (а те да са на плейбек или не), то този избор може да го свърши и някой, който не е певец. И на прима виста да посочи някои от участниците. Стана ми ясно, тоест до самия край гост-певецът ще е в неведение дали е избрал можещ или неможещ да пее, като накрая дуетът им е на живо.

# 22
  • София
Да, точно така.През цялото време никой няма понятие кой може да пее или не.Пеят след като отпаднат и тогава се разбира могат или не.

# 23
  • София
Ако трябва да съм честна, малко ми е трудно да си представя как ще се реализира регламента. Предполагам ще ми се изясни след първи епизод.
А тези познати лица дали нямат нещо общо с това риалити, съдя по описанието под (в случая над) снимката - "Coming soon", на телевизионен проект ми прилича, и повечето са мзиканти... newsm78

Третата в редицата - Катето Евро ли е,тя ще е водещ на ново предаване по Бтв. Peace

# 24
  • Бургас
Не разбрах регламента, но харесвам Любо Киров. Ще гледам, дано е нещо хубаво.
Отдъхнах си, че Факторите ще ги пропуснем.

# 25
  • София
Ами тогава виж трети сезон, сезона който тече в момента в Южна Корея.

http://ikshow.net/shows/i-can-see-your-voice-s3/  И без да знаеш език се разбира.Но предполагам,че нашите, не са си платили за лиценз на Mnet и ще бъде променено.

# 26
  • София
Уж щеше на 12.10 да започва,а в програмата на НОВА нищо не пише.  newsm78

# 27
  • Луната ни пази
Ами тогава виж трети сезон, сезона който тече в момента в Южна Корея.

http://ikshow.net/shows/i-can-see-your-voice-s3/  И без да знаеш език се разбира.Но предполагам,че нашите, не са си платили за лиценз на Mnet и ще бъде променено.
Лицензирано е. Даже Магърдич в едно от първите си интервюта го каза, спомена корейският вариант и каза, че за първи път ще се прави в Европа.👌🏽

# 28
  • София
В Корея всеки може да пее, е почти всеки, а и там са много хора.Тук от къде ще намерят толкова пеещи?Поне петима от седемте трябва да могат да пеят.

# 29
  • София

Третата в редицата - Катето Евро ли е,тя ще е водещ на ново предаване по Бтв. Peace
Тя е, да. Вчера видях, че си е публикувала снимка с човек, на чиято тениска бе логото на bTV и се сетих, че предстоящият ѝ проект няма да е по Нова.

Общи условия

Активация на акаунт