Пееш или лъжеш

• 96 907
  • 1 012
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Много глупаво и слабо предаване. Сякаш е измислено, за да могат разни изживяващи се като селебритита да си заработят някой хонорар. И онези, пеещите са много дървени.

# 181
Ее, Анди, дай им шанс де.   Mr. Green

# 182
  • Варна
На мен предаването ми хареса. Не бях гледала чуждите формати, изненада ми беше регламента.Simple Smile Чакам с нетърпение Люси Дяковска довечера, харесвам я! Simple Smile

# 183
  • Sofia
Не ми допада и не съм сигурна,че ще ми промени първото мнение... Crossing Arms
Винаги ли ще е по 2ч.?

# 184
  • Варна
Винаги ли ще е по 2ч.?

Във програмата така е дадено от 21ч пееш или лъжеш и от 23ч новини...

# 185
  • Бургас
Дано другата седмица да е от 20 до 22 часа,че не стига че е разтеглено ами и до късно. Crossing Arms

# 186
  • Sofia
Винаги ли ще е по 2ч.?

Във програмата така е дадено от 21ч пееш или лъжеш и от 23ч новини...
А Господарите кога?

# 187
  • София
Дано другата седмица да е от 20 до 22 часа,че не стига че е разтеглено ами и до късно. Crossing Arms

Така ще е. Peace

# 188
От другата седмица вече ще е в понеделник от 20 до 22 часа.

# 189
Добре, че е само един път в седмицата. Може по някое време заради нисък рейтинг да го преместят  уикенда  Laughing

# 190
Аз се чудя как може музиканти и то не от вчера да не знаят визуално Борис Годжунов как изглеждаше, че да се чудят юомчето, което ще участва довечера, син ли му е. Та той е негово копие! Люси за разлика от Любо накрая ще изпее дует с пеещ човек.  Simple Smile

# 191
Един от мъжете участници май съм го гледала в музикален формат, но не помня кой точно newsm78

# 192
  • somewhere near the sea
Един от мъжете участници май съм го гледала в музикален формат, но не помня кой точно newsm78
Байчев Peace В "Гласът на България" Беше в групата на Ивана. Занимава се с музика

# 193
Байчев Peace В "Гласът на България" Беше в групата на Ивана. Занимава се с музика

Точно той и на мен ми беше познат по фамилията Simple Smile

# 194
  • somewhere near the sea

Вярвам, че той е единственият певец във формата тази вечер. Не мисля, че и от публиката никой не го е познал.

Общи условия

Активация на акаунт