Пееш или лъжеш

• 89 890
  • 936
  •   2
Отговори
# 720
Радвам се, че Дони ще запише песен за русото момиче, надявам се наистина ще го направи, защото тя наистина има много красив глас и ангелска визия.

# 721
  • София
Момиче отдавна  не е, особено за мен. 😃 И въобще не ме интересува какво е завършила, аз не коментирам образованието и или музикалните и умения.
Повече от половината предаване е с поп-фолк представители, явно не им попадам в таргет групата. 😃

# 722
Радвам се, че Дони ще запише песен за русото момиче, надявам се наистина ще го направи, защото тя наистина има много красив глас и ангелска визия.
Да, напълно съгласен. Тя спечели много повече, отколкото , ако Дони беше избрал нея накрая.

# 723
Много хубаво направи Дони като предложи на талантливото момиче запис на песен в негово студио, но когато Яна (народната певица) подхвърли, че не би отказала и тя запис на песен в студио, той се престори, че изобщо не я е чул. Наясно съм, че няма как да направи запис на песни на всеки пеещ в това предаване, ама беше много тъпо да прави каквото и да е предложение пред останалите участници. Явно много и хареса гласа и как изглежда. Щом е така, нека след предаването само на нея да направи такова предложение.

# 724
  • España
Хареса ми снощният епизод . Ама аз , така или иначе му харесвам чувството за хумор на Дони !
Другата седмица бойкотирам ! На Халваджиан как изобщо му хрумна да покани Анелия след трагедията с детенцето…. Отделно , че тя между ушите освен една красива фасада друго няма , а за дар-слово даже няма и да коментирам !

# 725
Много хубаво направи Дони като предложи на талантливото момиче запис на песен в негово студио, но когато Яна (народната певица) подхвърли, че не би отказала и тя запис на песен в студио, той се престори, че изобщо не я е чул. Наясно съм, че няма как да направи запис на песни на всеки пеещ в това предаване, ама беше много тъпо да прави каквото и да е предложение пред останалите участници. Явно много и хареса гласа и как изглежда. Щом е така, нека след предаването само на нея да направи такова предложение.
Да, ама си беше леко нагло да пита и тя.

Винаги са ме дразнили и отблъсквали такива хора, които се навират където никой не ги е канил.

По същата логика да почнат всички дружно да врънкат за първото място, защото нали са там.

Разбирам я донякъде, че иска да се пробва, но не се иска много акъл, за да се осъзнае, че за това не тя, а той трябва да поеме инициативата и че единственото, което ще постигне, ще бъде да злепостави себе си и него.

Асоциацията, която се получава, е "Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак", еми тъпо е.

# 726
  • Буркина Фасо
има как да се направи запис на всеки пеещ в неговото си студио. стига желаещия да си плати.  Smiley
а за печелившата беше малко като принуда. обеща  и не би имало проблем да и направи песен и запис. но за всичките не може да е даром.
имаше и нещо като залог едната да живее 1 год. в негов имот ако се окаже, че пее. но ако не пееше трябваше да живее в имота на друг от панела. дали ще се изпълни ?

# 727
  • София
Аз пък много се съмнявам, че Дони ще напише песен и ще направи запис за русото момиче. Някак си Рачков му извади думите от устата с ченгели.

# 728
Хареса ми снощният епизод . Ама аз , така или иначе му харесвам чувството за хумор на Дони !
Другата седмица бойкотирам ! На Халваджиан как изобщо му хрумна да покани Анелия след трагедията с детенцето…. Отделно , че тя между ушите освен една красива фасада друго няма , а за дар-слово даже няма и да коментирам !

Каква трагедия? В какво е замесена Анелия? Аз не я харесвам по принцип.

Номер 6 беше върховна. Наистина сериозно трябва да се захване с музика и да не я пренебрегва.

# 729
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

Каква трагедия? В какво е замесена Анелия? Аз не я харесвам по принцип.
потърси в интернет. пълно е с инфо.

# 730
Само аз ли гледам?

# 731
  • София
Смених на Тревожност аз, от трън, та на глог. 🤣🤣🤣

# 732
А, гледам си и си припявам даже Grinning

Анелия не ме дразни.

# 733
И аз гледам. То до сега все пеещи хора. Да видим има ли непеещи изобщо Confused

# 734
Аз се чудя дали Анелия и панелът живеят в пещера, защото разпознах поне двама от участниците, че пеят, защото съм ги виждала да пеят и знам, че пеят, особено номер 3. Толкова добре пеещи участници махна и ще е интересно, ако избере не пеещ.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 21:45 от Daniela216

Общи условия

Активация на акаунт