Пееш или лъжеш

• 90 085
  • 937
  •   1
Отговори
# 885
Момчето от Лондон ми беше фаворит от самото начало.
И  момичето №4 също много ми хареса как пее. А виетнамчето още от втория кръг бях убедена, че не може да пее.

# 886
Малко на диагонал гледах тази вечер, но все на пеещи и отстранени попадах. Полувиетнамчето ме спечели заради песента на Айросмит вероятно и си мислих, че пее на 100%, даже като почна ММ се засмя и аз питам: "Нали пее?"
А той още повече: "Как ще пее, не го ли чуваш, че не!" Sweat Smile Ама чалгия някаква, така че мен ми е все едно Simple Smile
Накрая се сетих и коя е тази Дани Илиева....трябваше нея да си избере Десислава.

# 887
Виетнамчето да не пропее до НГ? Имаше някакви наченки на пеене, но то и песента не е сложна. Деси да беше си сложила очилата. На Лип синка изобщо не ги поглеждаше, защото то нямаше как да види нещо. Гала, както винаги дразнеща.

# 888
Е, непеещите на НГ може един липсинг да направят 😅

# 889
  • София
Йорданка Христова, Азис, Софи Маринова, братя Аргирови, Преслава, Графа, Дара, Фики, Владо Зомбори, Орлин Павлов, Михаела Маринова и Петя Буюклиева ще оценяват случващото се на сцената в Сезон 2025.

Аман от тази Буюклиева.

# 890
Пфффф едни и същи…

# 891
Аман и от братята. Аргирови. Rage

# 892
И от Дара.

# 893
  • In The Middle Of Nowhere
Фики и Азис 🤢🫩

# 894
  • Буркина Фасо
скоро не сте слушали "Баба ви е фаталната жена"  Simple Smile

# 895
Ама как без Веско . Нищо ,че е участвал вече два пъти Joy
Ами Хилда 😁 и Фънки 👹
Нищо ,сигурно ги пазят за друг сезон

# 896
  • Пловдив
Рачков ще е водещ.
Постоянни панелисти - Мария Игнатова, Иван и Андрей.

# 897
За панелистите и водещ съм ок. Получиха се забавни моменти между тях. Особено между Мария и Рачков. Сега ще има други задявки заради новата му приятелка Виктория. Още повече, че е била адреналинка и са работили заедно с Мария и Рачков в Господарите. И скечовете между Рачков и Иван и Андрей ми бяха забавни.

# 898
...няма ли други хора в тая държава!?
Имам чувството, че вече съм го гледала, още преди да е почнало Imp

# 899
Ами няма, другите "неизвестни"  няма да привлекат публика и шум.

Общи условия

Активация на акаунт