Пееш или лъжеш

• 96 893
  • 1 012
  •   2
Отговори
# 150
  • София
Раева,Кошлуков и Милица не са ли постоянни,май само другите двама се сменят или греша?  newsm78

Чак сега го изгледах,ще гледам  и другата седмица, но още не съм решила харесва ли ми или не.  Laughing

# 151
  • Испания
Ненчо Балабанов: Луднах заради новото шоу

http://www.standartnews.com/kultura-kino_tv/nencho_balabanov_lud … _shou-344908.html

# 152
Раева,Кошлуков и Милица не са ли постоянни,май само другите двама се сменят или греша?  newsm78

Мисля, че си права. На мястото на Рачков и Зуека следващата седмица ще бъдат Заки и Юлиан Константинов.

/Извинявам се на pandaannie за грешната информация. Peace /

# 153
Раева,Кошлуков и Милица не са ли постоянни,май само другите двама се сменят или греша?  newsm78

Мисля, че си права. На мястото на Рачков и Зуека следващата седмица ще бъдат Заки и Юлиан Константинов.

/Извинявам се на pandaannie за грешната информация. Peace /
Другата седмица ще пропусна предаването Sick Stop
Раева и пекарка ще става и тук ще я гледаме Rolling Eyes Кошлуков пък какво общо има с такъв тип предаване ooooh!. Явно яко е закъсал.

# 154
  • Бургас
Началото на предаването го изтървах,но това което успях ми хареса.Ако не забравя другата седмица ще го гледам пак.

# 155
Хареса ми предаването. Бях сигурна, че македонеца и възрастния мъж могат да пеят. Другите си мислех, че не могат. Любо доста се подведе, но в крайна сметка ще стане забавен дует за празничното издание. Браво на момичето, прибра си парите без особени усилия.

# 156
И на мен ми е забавно предаването. Загледах го с предубеждение , обаче после се смях искрено. Много добър подбор от имитатори на певци.  Laughing

# 157
Записвам се и аз с вас.  Hug
Яко се посмях снощи, а този Николай ми скри шапката.
Кошлуков верно се е изпаткал, за да участва в такъв тип предаване, но пък е добро присъствие. Оратор е, говори добре, има ясна дикция и дрънка глупости в ефир. Ще го гледам.  Joy
Аз познах за младата майка и македонеца. А Николай до последно не можах да го разгадая. И онази омъжената с поп и джаз също имаше мноого як глас.

# 158
.... А Николай до последно не можах да го разгадая. И онази омъжената с поп и джаз също имаше мноого як глас.
И за двамата си мислех, че са от не пеещите и докато за него си имах частица съмнение, че може и да греша, за нея не. Много ме изненада това момиче.
За победителката - добра актриса, заблуди почти всички. Казвам почти, защото Алекс по едно време каза, че не е тя изпълнителката в липсинга. Всъщност, май Александра се оказа най-добрия познавач  Peace. Хареса ми предаването - ще го гледам  Simple Smile

# 159
  • София
Според мен  , шоуто и забавното в голяма част го направиха Рачков и Зуека  , съжалявам ,че няма да участват и занапред като постоянни разследващи . За Николай и аз не се съмнявах  до липстинга , там изглеждаше изкуствено и малко странно ,все едно не е той , но явно човечеца просто не е в крак с тези неща и му е трудно да го изиграе , македонеца беше ясно ,че пее той , то просто гласът му е много разпознаваем ,също и на младата майка , историите им звучаха най- искрени и истински с факти и подробности. Интересно се получи ,че избра Не можеща да пее ,браво на момичето , и аз на края вече когато я избра осъзнах ,че не може , но в началото си мислех ,че тя пее. Липстинга много добре и се получи , танца също , изглеждаше страшно сериозна и искрена - заслужи си паричките.

# 160
  • София
Само не разбрах защо и дадоха парите, още преди да е пяла?Или в българския вариант ще дават на всички финалисти?

# 161
  • София
Само не разбрах защо и дадоха парите, още преди да е пяла?Или в българския вариант ще дават на всички финалисти?

Аз така разбрах. Peace

# 162
  • Испания

Дадоха ѝ парите, защото само тя остана /пее или не/.

# 163
Хареса ми предаването и се радвам, че победителката е от фалшиво пеещите! Добре ги подведе! А всяка седмица ли коментаторите ще са едни и същи т.е Алекс, Рачков, Зуека и Кошлуков?

По-скоро Алекс Раева ги подведе всички още в началото, с това че е виждала момичето да пее в пиано барове...

# 164
И аз се подведох по Алекс. Бях сигурна до края, че момичето може да пее. И на липсинка изглеждаше много уверена.
Нещо, което ми прави впечатление, е, че хората, които имат опит и наистина могат да пеят, са по - притеснени, може би ги е страх да не се изложат, да запеят фалшиво или нещо такова.
А другите, така и така не могат да пеят, изобщо не им пука дали ще се изложат или не. Изглеждат самоуверени, нахъсани.
Поне такива впечатления имам аз, и то не само от това предаване  Peace

Общи условия

Активация на акаунт