Пееш или лъжеш

• 96 947
  • 1 012
  •   1
Отговори
# 210
  • ... рееща се.
Днес съм направо във вихъра си, всичките ги познах Laughing Само оперния малко му се почудих, но за двете мацки бях сигурна, че пеят.

# 211
  • София
Нещо не ми се стори честно със снимката от евровизия,мисля,че Люси още тогава реши,че ще избере нея. Rolling Eyes

Не мисля обаче,че новогодишното шоу ще е особено интересно,не разбирам каква им е идеята.  Rolling Eyes

# 212
Много забавно шоу, смях се с глас и се вълнувах искрено.

# 213
  • Бургас
Харесва ми и на мен.Идеално е за разтоварване.

# 214
Направо не мога разбера, как никой от журито не позна Байчев? А аз дори не съм гледала "Гласът на България", но го знам. Гледам често и импровизационен театър и той е в групата. Свири на пиано, страшно.
Днес обърках само оперния, че не може. Някак по-лесна и беше задачата на Люси и направи правилен избор. Но голяма тръшкане направо!!!

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 09:23 от Malko_Slance

# 215
  • София
Направо не мога разбера, как никой от журито не позна Байчев. А аз дори не съм гледала "Гласът на България", но го знам. Гледам често и импровизационен театър и той е в групата. Свири на пиано, страшно.
Днес обърках само оперния, че не може. Някак по-лесна и беше задачата на Люси и направи правилен избор. Но голяма тръшкане направо!!!
Не само него. Да не би никой да не познава Кристиан? Май беше нагласено това шоу. Thinking

# 216
Не е честно, на Люси бяха 5-ма пеещите и 3-ма лъжещите.

# 217
  • София
Не е честно, на Люси бяха 5-ма пеещите и 3-ма лъжещите.

Казаха,че всеки път бройката ще е различна.

# 218
Да, това ми е ясно, но шанса Люси да избере пеещ беше по-голям. На друг ако му се падне обратния вариант няма да е много честно. 

# 219
  • София
Да , направено е така , защото иначе предния участник ,ще пресмята по предишния брой на пеещите или не пеещите и ще налучква.  bouquet На мен ми хареса епизода , знаех че , оперния певец пее.

# 220
  • somewhere near the sea
В липсинга се издъни той. Започна късно, поемаше си въздух през ноздрите, правеше някакви гримаси...После като запя истински, не дишаше така.

Яд ме е за Алекс- много добър музикант.

# 221
  • София
Да , забелязах ,че по -младичките определено се справят доста по - добре с липстинга , миналия епизод и възрастния мъж ,който пееше доста добре - не се справи грам с липстинга - просто не са го правили , знаят ,че си пеят и не са го и репетирали сигурно. Хората които не могат да пеят , вероятно са се нагласяли доста с песента , за да могат да го изиграят добре . Така си го обяснявам аз.

# 222
  • София
В липсинга се издъни той. Започна късно, поемаше си въздух през ноздрите, правеше някакви гримаси...После като запя истински, не дишаше така.

Яд ме е за Алекс- много добър музикант.
Трябва да успеят да заблудят публиката.Дори и пеещите трябва да се правят че не пеят.

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 12:23 от Тайна

# 223
Аз го гледам по-късно шоуто в Нова плей без рекламите, та да не ми пречат.
Оперният певец, Байчев и победителката веднага познах, че пеят, защото ми бяха много познати. За последните двама се сетих откъде, но за първия още се чудя. Дали в някой български сериал е имал роля или пък е бил в пловдивската опера  Thinking
Много се смях с уж хориста. Така си беше влязъл в ролята, че се чудех какъв е този смотаняк, а после така избухна  Laughing
Приятно е шоуто, но ще е все по-трудно да се намират пеещи и непознати за публиката.

# 224
Люси никак не съжаляваше, че оперният певец отпадна - пее си човекът горе-долу вярно, но само толкова.

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 12:47 от System Error

Общи условия

Активация на акаунт