Пееш или лъжеш

• 96 959
  • 1 012
  •   3
Отговори
# 225
Николай Банков ли се казваше младежът, който се разсъблече?

# 226
  • Пловдив
Случайно попаднах на предаването и много ми хареса. Включвам се в следенето  Peace

# 227
  • София
Между другото как така без репетиция изпълняват финалната песен?

# 228
  • Пловдив
Може би всеки участник я научава и на който му излезе късмета я изпълнява.

# 229
  • София
Може би всеки участник я научава и на който му излезе късмета я изпълнява.

И аз така си мисля.

# 230
  • Варна
Да със сигурност са им я дали да я научат.. И нали  някои от историите на участниците са лъжа все едно сценарии.. ✌

# 231
В липсинга се издъни той. Започна късно, поемаше си въздух през ноздрите, правеше някакви гримаси...После като запя истински, не дишаше така.

Яд ме е за Алекс- много добър музикант.
Трябва да успеят да заблудят публиката.Дори и пеещите трябва да се правят че не пеят.

Защо пеещите трябва да лъжат? Само победителя взема 3 000лв. Няма никаква логика да можеш да пееш и да лъжеш че не можеш.Нали тогава те гонят и сбогом на печалбата.

# 232
  • София
В липсинга се издъни той. Започна късно, поемаше си въздух през ноздрите, правеше някакви гримаси...После като запя истински, не дишаше така.

Трябва да успеят да заблудят публиката.Дори и пеещите трябва да се правят че не пеят.

Защо пеещите трябва да лъжат? Само победителя взема 3 000лв. Няма никаква логика да можеш да пееш и да лъжеш че не можеш.Нали тогава те гонят и сбогом на печалбата.
Изгледай оригиналите, дано да разбереш.На мен ми писна да обяснявам.По оригинал трябва да печели само този,който не може да пее и успее да излъже и да  стигне до финал, а не побългарено - всеки стигнал до финал взима пари..

# 233
  • София

Изгледай оригиналите, дано да разбереш.На мен ми писна да обяснявам.По оригинал трябва да печели само този,който не може да пее и успее да излъже и да  стигне до финал, а не побългарено - всеки стигнал до финал взима пари..

Вероятно е така,защото пеещите няма да имат стимул иначе. Rolling Eyes

# 234
Темата нали е за българският вариант.Гледам него и коментирам него.Какво ме интересува в Корея какво правят?По твоите думи пеещ никога няма да спечели нищо.Е за какво участват тези хора?

# 235
  • София
Темата нали е за българският вариант.Гледам него и коментирам него.Какво ме интересува в Корея какво правят?По твоите думи пеещ никога няма да спечели нищо.Е за какво участват тези хора?
Издават му диск с дуета с певеца.Плюс това има възможност да го забележи някоя компания и да си подсигури бъдещето.

# 236
Пълна глупост е българската версия, а и не виждам някой да е излъгал досега във визитката си

Но наистина какъв е смисълът да се правиш, че не можеш да пееш, като по този начин ще изгориш и няма да вземеш наградата?  newsm78

# 237
  • Испания
Два пъти си загубих времето да гледам тази тъпотия, трети път не смятам да го правя.  Naughty Жалко! Щеше ми се да е другояче.

Приятно гледане на всички!

# 238
  • Sofia
Загуба на време си е  Naughty

# 239
  • София
Визитките май им ги измислят сценаристите, доколкото разбрах. Вкарват реални факти и си доукрасяват.

Общи условия

Активация на акаунт