Пееш или лъжеш

• 97 127
  • 1 015
  •   2
Отговори
# 285
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Последната дама ,според мен , излъга не само, че може да пее, ами и, че изобщо е учила  френски  Crossing Arms ! Покъртително произношение!

Точно!  Peace Още на липсинк-а се видя, че няма представа от френски - не затваряше гласните, които трябва да са затворени. Отделно каза Жо Десан, а името се произнася Дасен.  Laughing

# 286
Много ме разочароваха тази вечер. Криско, водещите и журито познаваха Игор и знаеха, че пее много добре. Той е собственик на Хасиенда в Лозенец и София, всички ги е канил за участия и  са му гостували в заведенията. Той също често пее и те знаят какви са възможностите му. Как може така да ни заблуждават и да се правят на ударени!? Много нагласена работа. Не е честно да заблуждават нас - зрителите, а още по - нечестно е спрямо останалите участници.  

# 287
  • София
Казаха, че е за последен път с тях, после в промото я нямаше. Една руса жена беше, но не мога да се сетя коя е.
А дали го има някъде промото?

# 288
Много ме разочароваха тази вечер. Криско, водещите и журито познаваха Игор и знаеха, че пее много добре. Той е собственик на Хасиенда в Лозенец и София, всички ги е канил за участия и  са му гостували в заведенията. Той също често пее и те знаят какви са възможностите му. Как може така да ни заблуждават и да се правят на ударени!? Много нагласена работа. Не е честно да заблуждават нас - зрителите, а още по - нечестно е спрямо останалите участници.  

Peace

Побългарено отвсякъде

# 289
И аз снощи си помислих, че е леко нагласено. Хареса ми Игор, симпатяга.

# 290
  • София
Имате ли идея кое е заведението на Игор?
Заведението е в Благоевград Presto

# 291
  • София
Много ме разочароваха тази вечер. Криско, водещите и журито познаваха Игор и знаеха, че пее много добре. Той е собственик на Хасиенда в Лозенец и София, ...

Последно! Е ли Игор собственика на Хасиенда или не?

# 292
  • София
Хаха не е собственик на Хасиенда със сигурност  Joy

# 293
  • Бургас
Леееко ме разочароваха снощи. Очаквах повече, сигурно защото една съфорумка каза, че била на снимките с Криско и било много забавно.
Ми не ми хареса чак толкова. Малко нагласено ми се стори.
Ще гледам другата седмица Веско Маринов. Последен шанс за предаването да ме спечели.

# 294
Виновна съм...пред вас!  Laughing
На снимките беше много по-забавно, ама нашите снимки бяха повече от 3 часа, а има монтирани малко повече от час и половина. Много неща са махнали, отрязали, съкратили. Самото пиене на шотове, беше такъв майтап...после и Милица имаше доста смешни изказвания по случая. Отразяли са някои от талантите на участниците, а извън кадър водещите правеха големи майтапи. Та там, беше забавно.
Това, вчера беше...хм...леко досадно!

# 295

Много ме разочароваха тази вечер. Криско, водещите и журито познаваха Игор и знаеха, че пее много добре. Той е собственик на Хасиенда в Лозенец и София, ...

Може и аз да съм в грешка за това дали е или не е собственик на Хасиенда. Това, което е по-важното в случая е, че се познават. Ето статия, в подкрепа на моето твърдение http://www.e-vesti.co.uk/karaoke-parti-zakri-lyatoto-v-hacienda-beach/

# 296
  • Варна
Абсолютно съм съгласна доста нагласено..  То си личеше че те го познават... Всичко  е договорено е жалост бг работа...
Сигурно ходят по музикалните училища и академии да ги намирати да ги канят да участват Thinking Whistling

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 16:59 от n0richka

# 297
  • София
Наистина се вижда, че е много нагласено, но пак го играят що-годе забавно.

# 298
  • София
https://youtu.be/u8Ucp7eaOOQ

Едно момче, което отпадна,че не може да пее.

А за това момиченце, шофьор на автобус, даже се чудеха мъж ли е или жена.И тя отпадна.

https://youtu.be/hu2TVgMTXVI

# 299
https://youtu.be/u8Ucp7eaOOQ

Едно момче, което отпадна,че не може да пее.
Аууу, настръхнах, много ми хареса  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт