Пееш или лъжеш

• 110 288
  • 1 190
  •   3
Отговори
# 615
Бях убедена, че Жули не пее, защото си мислех, че след две пеещи жени, няма как и третата да пее, но тя пък има върховен глас. Много ми хареса.

Готвача страхотно изпълни Васил Найденов, но при песента с Галена не бях сигурна в началото дали пее добре. Бях сигурна, че ще заложи на мъж, а те другите двама им личеше, че са зле.

Като запя момчето и сякаш се спогледаха. Не беше лип синг, а той си пусна гласа като си мислеше, че музиката ще го заглуши. Но Галена го чу и погледна към другите. С такова усещане останах.

Роклята й беше ужасна.

# 616
Рачков изобщо не е за това предаване.Не може да развива простотиите тук ,прекъсват го непрекъснато Иван и Андрей Joy ,добре си беше в Капките.

# 617
Драганов е станал двоен. Кой лансира банда банда да се чекне на първи ред?

# 618
  • Буркина Фасо
Мича казва на Бандата да  си затвори краката Smiley

# 619
Драго как се пъна, че знае всички от Евровизия и още първата сбърка Laughing

# 620
Не видях никакъв танц, още повече high heels.

# 621
Взеха за мезе Драго, хареса ми, много му приляга да е Веско Маринов номер 2 Satisfied

# 622
Много тъпо беше това съотношение -5 към 2…
Иначе само за първата изгонена бях сигурна , че пее, даже щеше да стане и перфектен дует.

# 623
  • Пловдив
Драго преигра с това "Очите ти излъчват топлина", голям смях се получи после.

# 624
Драго има здравословен проблем с щитовидната жлеза. В едно интервю слушах историята за напълняването и другите здравословни проблеми и как в началото изпаднал в дълбока депресия.
Андрея Банда Банда никога не съм я харесвала.
Ха Тони избра непеещ човек. С какъв ужас я гледаше като запя момичето.

# 625
Иначе само за първата изгонена бях сигурна , че пее, даже щеше да стане и перфектен дует.

Ами, много е забавно даже. По-добре наистина да не знаеш какво ще е съотношението, отколкото всеки път да са болшинство добри изпълнители. Жалко, че го направиха за Тони Димитрова, която беше видно, че цяло предаване се притесняваше да не се изложи, въпреки, че самото шоу е за забавление и в крайна сметка няма голямо значение кой ще остане накрая.

# 626
  • София
Аз пък имам някакво съмнение, че това момиче дето го избра Тони Димитрова в новогодишното предаване ще се представи по друг начин.

# 627
  • Пловдив
Те веднъж го играха с Йорданка Христова този номер. Ще стане банално да го повторят.

# 628

Ами, много е забавно даже. По-добре наистина да не знаеш какво ще е съотношението, отколкото всеки път да са болшинство добри изпълнители. Жалко, че го направиха за Тони Димитрова, която беше видно, че цяло предаване се притесняваше да не се изложи, въпреки, че самото шоу е за забавление и в крайна сметка няма голямо значение кой ще остане накрая.

Хубаво е да има момент на изненада, но от друга страна в самото начало няма почти никакви жокери и си е чист късмет . Така ако още в началото ги изгърмиш, както и стана,  накрая с трима непеещи и вече няма какво да направиш. Затова ми се струва несправедливо.

# 629
  • Sofia
“Шегите”м/у Мара и Рачков затъпяват вече 🤨

Общи условия

Активация на акаунт