Пееш или лъжеш

• 97 958
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 1 035
Харесва ми Веско. Смешките стават доста добре между него и Рачков. И наистина Тони много бързо се състарила. Миловидна жена е. Винаги съм я харесвала. Земна е.

# 1 036
Да, подмятанията на Рачков към Мария не ги намирам за редни, особено когато засягат и съпругът й. Не харесвам Нойзи, но понякога е неуважително спрямо него.

# 1 037
  • у нас
Веско и на участията си е такъв. Чувство за хумор - йок.

# 1 038
Има някакъв неприязън Рачков към Мария. Чисто заяждане е от негова страна. Ако не беше принуден да работи с нея, изобщо нямаше да работи с нея.

# 1 039
Да, усеща се нещо от негова страна. Не знам какъв точно е случая на раздялата им, но Мария е много по-мека и толерантна към него. Той се държи все едно той я е зарязал, но после се сърди, че се е омъжила за друг. За това и мята реплики към Нойзи. Рачков малко злобно се държи в тази ситуация.

# 1 040
Той се държи все едно той я е зарязал, но после се сърди, че се е омъжила за друг. За това и мята реплики към Нойзи. Рачков малко злобно се държи в тази ситуация.
Нищо подобно - и за двамата това са едни пари, които трябва да си изработят. Достатъчно широко скроени са, за да си позволят такива шеги. Това си е техният бохемски свят. Знам, че отстрани изглежда странно, но това са възрастни зрели хора. Преживели са нещо заедно и могат през смях да се разделят с него и да продължат...

# 1 041
Вие ги познавате ли? Бих приела мнението Ви, ако е така. Иначе изобщо не ми приличат на широкоскроени и бохемски настроени. И те са хора, ходят по земята и е нормално да изпитат съвсем човешки чувства и емоции, сполетяващи всеки след една раздяла. Няма нищо странно и срамно в това.

# 1 042
Вие ги познавате ли?
Няма да отговоря на този въпрос. Той не е важен. Важното е, че хората могат да продължат да поддържат нормални отношения след раздяла (от която мина много време). Да си гледат децата- Мария има дете с Петко, на Рачков детето също е в друго прочуто медийно семейство. Видя се от един от епизодите, че Мария спокойно общува със сегашната приятелка на Рачков, а другото е сценарий в стила на "капките". Че дори и със сексуален привкус. Хората си заработват хонорарите. По тази логика бат Веско трябва да ги гръмне, а Иван и Андрей да плачат в ъгъла. Някои коментари в студиото са доста безвкусни и първични. Но това забавлява публиката на тази категория шоу. Приемете, че не всички гледат с горивина на миналото си с някого- както казва един приятел- "ние сме едно голямо семейство". (Разбирайте го както искате). И нямам нужда да ми вярвате- изказвам мнение, за да не преживявате.

# 1 043
Важен е въпроса, защото така мнението Ви повече би имало значение. Иначе си драскаме и двете и всяка си прави свои интерпретации на видяното. Това между Веско, Иван и Андрей го приемам за сценарий и шега. Навярно и между Мария и Рачков до някъде, но не изцяло. Разбира се, че не е нужно всяка раздяла да се приема с горичивина. Колкото до Мария и Виктория, все пак са били колежки и не виждам защо да няма добър тон между тях. Още повече, че Виктория се появи много след Мария и техните минали отношения нямат общо с нея. Както и да е. Задълбахме много.

# 1 044
  • Варна
Честно казано ,хич не ми е забавно да гледам ,как Рачков откровено обижда Мария.
Много ме дразни това,не знам какъв и хонорара на Мария ,но пред цяла България да търпя такива унижения (защото понякога са мнооого обидни)... ама крака ми няма да  стъпи там.
Много си позволява Рачков...изобщо не го интересува какво плямпа ,важното да става шоу,  прекалява вече както с Мария ,така и Веско Маринов.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 21:56 от Velina_p

# 1 045
Май не само Веско е сухар...

Аз пък харесвам Рачков и са им супер отношенията отстрани. Нормални шеги за шоу. Половинките им са напълни наясно.

Общи условия

Активация на акаунт