Пееш или лъжеш

• 111 276
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 1 185
Тя, Роксана, не е в музикалните среди, и за това не я познава ...Joy

# 1 186
Тази неделя гост ще е Дънди, а гост-панелисти Златка Димитрова, Бачорски и Марта Вачкова ще замества Алекс Раева

# 1 187
  • До морето
Тоест няма да го гледам. Ни Бачорски търпя, не Златка, да не говорим за Марта Вачкова.

# 1 188
И в това предаване Рачков си показа селяндурщината и съсипва поредното симпатично предаване. То вече няма какво да се гледа без да е пълно с лични драми, интриги, скандали или простотии.

# 1 189
На мен ми е интересно и ще го гледам, независимо от гостите.
Но Златка отново ме изуми: "Не може да е пианист, пианистите не гледат нотите, защо са ги сложили там!"

# 1 190
Човекът си каза,че е притеснен и сигурно е повлияло на изпълнението, но си помислих, че лъже Саранди и не пее Joy
А пък мацката дето пя Залеза и зората си помислих, че може да пее . Не беше толкова зле. Joy

# 1 191
Момичето, което пя "Облаче ле, бяло" имаше разкошен нежен глас! Личеше си, че си пее тя.
Златка пак се изяви - диафрагмата не мърдала като прави липсинг - е как си мислят, че ще мърда - те не извличат глас, а се правят че пеят.

# 1 192
А победителката от километри си личеше, че не пее. Липсингът ѝ беше изключително лош, много преигран, никога не съм виждала някой да си отваря така устата, пеейки тази песен, особено на припева страшно личеше колко се напъва. Не знам защо всички повтаряха в един глас, че пеела. Като цяло панелът ми се струва, че не е там да помага, а да пречи.

# 1 193
Тоя фризьора бях сигурен, че не пее - завършил НПМГ пък станал бръснар и певец, абсурдно ми звучеше. Пък то се оказа истина Grinning

Но Златка отново ме изуми: "Не може да е пианист, пианистите не гледат нотите, защо са ги сложили там!"

Не бе, каза "не ѝ ли пречат ноКтите" и после "пианистите нямат такива ноКти". И аз се зачудих и връщах няколко пъти да я чуя.

# 1 194
Фризьора (Саранди ) го познавам от много години .Всяко лято пее в Китен .Чудя се как се е навил да участва в тази пародия и как Дънди ,след като беше убеден ,че пее го премахна.

# 1 195
Мисля,че им казват кого да изберат.

# 1 196
Мисля,че им казват кого да изберат.
На някой изненадата яко им личи на лицата … чак пък да са такива актьори !!

# 1 197
Фризьора (Саранди ) го познавам от много години .Всяко лято пее в Китен .Чудя се как се е навил да участва в тази пародия и как Дънди ,след като беше убеден ,че пее го премахна.

Просто Дънди искаше да пее с млада и привлекателна жена. Ей ти ся койот 😀

# 1 198
  • Буркина Фасо
нали ще искате веселба за Новогодишната нощ. по-добре такива койоти да вият и да се смеете. Simple Smile

# 1 199
Дънди много ми хареса, то си личи, че е сладур и добряк. Да стана му неудобно да избере Саранди, който се беше барнал умопомрачително в леопардовото сетче.

Общи условия

Активация на акаунт