Обръщате ли бебчетата по корем? Колко време ги държите така? На моя бебок не му харесва много.
Ако ползваш Авент, ние отдавна сме на биберон номер 2. Мисля, че се препоръчваше след първия месец.
Веднъж дневно ги държа по коремче.

Но иначе добре си наддават (да чукна на дърво).
И моя прави големи паузи сън, но му вкарвам едно "спящо хранене". Последните 2 месеца е наддал по 800 гр, което смятам, че за изцяло кърмено бебе на 4м е много, много добре
Разплака се и покрай него и другите две бебета в кабинета ревнаха състрадателно, а той се стресна и млъкна
Сега спи. Ние приключихме със ваксините и следващите са чаак след 8м.Надявам се да няма никакви реакции, както и при другите ваксини. Педи започна да се прави на разбирач и да ни обяснява как закъснявам със захранването и крайно време било да започвам със пюретата. Естествено това ми мина покрай ушите. Макар, че малкия все повече сигнали ми дава, че му е интересно какво се случва на масата, следи лъжицата и му текат лигички като на малко кученце, като ме гледа как ям. Снощи му дадох няколко лъжички кърма и той доста добре се справи с начинанието и много бързо схвана за какво става въпрос. Но при всички случаи ще изчакам да навърши 5м и половина преди каквито и да е опити. И без това не смятам да замествам повече от едно хранения до първата година. Май ми е по-мерак да накупя лъжици, столове, лигавници и т.н. отколкото всичко останало