Звездни компромати - 298 част

• 111 443
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Александра е красива и амбициозна, много жалко, че при нея е в пакет с нисък/никакъв морал.
Даниел е отвратителен по всички параграфи.

# 346
На мен пък Даниел ми е по-симпатичен Rolling Eyes

# 347
Ми хубаво, работещо момиче е, ясно. То всички се питаха как пък точно тази избра Петканов, стоеше неестествено, ама и неговото не ми е мъжко, да ме прощава. Всеки ден някой прецаква някого във връзката им. Другите хора като намат трибуната на Петканов, как да си разчистят сметките за провалените надежди и скапаната връзка. И това ли е начинът изобщо? Ни тя, ни той е свЕт, ама хайде, интрига да има за обсъждане. 

# 348
  • Rock & Roll feeling ...
Красива с тоя фейс , едва ли. Александра има ръст и дълги крака .
Аз съм я гледала в гостувания по разни сутрешни предавания, доста преди да се сгаджосат с  Даниел.

Taзи кикимора с пръста в устата (какво означава този жест??)
Всякакви такива жестове с пръстче в уста или чужд такъв, нацупени устни и т.н. са препратки за фелацио .  

Другите хора като намат трибуната на Петканов, как да си разчистят сметките за провалените надежди и скапаната връзка. И това ли е начинът изобщо? Ни тя, ни той е свЕт, ама хайде, интрига да има за обсъждане.  
Абе, всички имат неговата трибуна - фейсбук и съотвестваща на нивото им аудитория - притятели,познати и подобни клюкари. Но точно, въпросът е ,дали това е начина - да занимаваш всички.

Видях това   споделено от Даниел Петканов и като се вгледах забелязах,че това май наистина е той ( кецките,шапката) .  Thinking

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 14:38 от Relief

# 349
 Разгледах му ФБ и ми стана още по-жалко това човече. Ужас някакъв и той и коментарите.

# 350
Видях това   споделено от Даниел Петканов и като се вгледах забелязах,че това май наистина е той ( кецките,шапката) .  Thinking

Потвърди се, че е той - сам си го написа в коментарите Sick. Също някой потвърди, че това са техните автомобили Sick

# 351
Ъъъ? Ходил е да снима видеото от пътна камера ли?

П.п. Може ли някой да ми каже вижда ли ми се аватарът?  Blush

# 352
П.п. Може ли някой да ми каже вижда ли ми се аватара?  Blush

Не Peace

# 353
 Не виждам аватар и вобще много трудно ми зарежда сайта

# 354
  • Варна
Ъъъ? Ходил е да снима видеото от пътна камера ли?

П.п. Може ли някой да ми каже вижда ли ми се аватарът?  :blus
Аз го виждам.

# 355
  • София
Аз тези звезди не ги знаех. За мацката е ясно, но този "мъж"... Разбирам, че е наранен и то много, и иска да покаже на целия свят каква шафрантия е екс приятелката му, но не е това начинът.

Допълвам се. Ама това бил онзи смешник, който го гледах в ЧНТ.  Mr. Green Приятелката му ми се стори мило момиче и презентираше сиренето на баба си или нещо от тоя род. Направи ми впечатление обаче, че той го раздаваше много влюбено. Затова сега е изпаднал в нервни кризи и прави простотии. Не че го опрадвавам, разбира се.

# 356
"Това" от Петканов го няма вече. Какво беше?

# 357
 И аз за първи път ги чувам днес, ползвах Гугъл да го разбера каква звезда е тоя, щото твърди, че всички се интересуват от връзката му, поне така ми се стори на мен, е, разбрах. Прави впечатление на най-обикновен путьо.
 Приятелката му и тя една загубенячка, ще имам аз любовници с частни самолети и шофьори, а ще кретам с някакво опелче.... ooooh! Не виждам чак толкова добре на видеото, ама няква такава количка има, ами не съм доволна и от нея!

# 358
"Това" от Петканов го няма вече. Какво беше?
На мен ми се отваря все още. Видео от фейсбук страницата му, където се вижда как и мята куфарите. На някакъв път са, той с неговата кола, тя с нейната. Вероятно е снимано от пътна камера.

(Благодаря, че се отзовахте на питането ми. Прикачи пак умря и явно оттам идват бъговете.)

# 359
На амбициозната моделка хич не и съчувствам, била е наясно какво я очаква като е лапала разни пръсти, и не само.
В момента Петканов яхва вълната, белким и той спечели няколко интервюта от разлъката Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт