Дискова херния - 14

• 194 993
  • 749
  •   2
Отговори
# 435
Благодря! Дано са помогнали. Поредното нещо, в което се влага надежда за едни по-добри дни Simple Smile

# 436
Всички ли си слагат сами Дискуса, не ви ли е страх да не се нараните нещо? Все пак са инжекции.

# 437
Здравейте! Вчера се върнах от Павел баня. Бях в новата клиника-хотел на д-р Гечеви и искам да споделя с вас възхищението си. Не съм вярвала, че в България е възможно да получиш всичко на едно място - комфорт, лечение, изключително любезно отношение. Малко по-скъпо е от друго място, но определено си заслужава. Цената за двойна стая е 130 лв /65 на човек/ на ден. В тази цена влиза закуска и вечеря, прегледа и процедурите. Аз бях в единична стая /80 лв на ден/. Имах назначени 6 процедури - ултразвук, диадинамичен ток, магнит + термосол /луга/, подводна гимнастика, джакузи със соли, масаж. Отделно се заплащат /разбрах, че и на други места е така/ гел за ултразвук - 20 лв /може да си носите ваш - например Дийп рилийф/, термосолите /луга/ - 5 лв бройката /35 лв за 7 дена/ и солите за ваната - 10 лв /моята беше мента, хвойна и дъб/. Общо за 7 дни процедури платих 65 лв за консумативите. Дават безплатно чаршаф, който носиш всеки ден и постилаш при физиотерапията. Получих и "бонус" ЛФК в салона - за да науча упражнения, които да правя вкъщи. Аз ходех и вечер в басейна да си правя гимнастика. Болката, с която отидох /мускулатурата в торакален дял вляво/, изчезна на 4-тия ден. Не можех да повярвам, мъчеше ме от 2 месеца. Сега очаквам реакция от процедурите - има леки пробождания в кръста, но било нормално.
Персоналът изцяло е от млади хора, които много се стараят и вършат работата си с усмивка. Стаите са невероятни, направо лукс. Всяка стая има балкон / много важно за човек пушач /, климатик, сушилка за дрехи, телевизор, мини хладилник, гардероб. Всичко е модерно, ново, чисто. Банята е уникална. Има кърпа за крака, малка, средна, голяма кърпа и халат за водните процедури. Сменят чаршафите и кърпите на 2-3 дена. Всеки ден почистват стаята. Матракът на леглото е "Нани" Сирена Мемори. Храната много ми хареса. Отиваш в залата за хранене /много хубава/ и ти сервират. Храната се докарва от Казанлък - кетъринг, не се готви там. Разбрах, че и бельото се пере на друго място, защото питах камериерките с какво перат халатите /уникален аромат се носи от тях/, но не знаеха - фирмата, която извършвала тази услуга, пазела в тайна чудодейния аромат.
Ако искаш, можеш да си поръчаш всеки ден обяд /избираш си от няколко неща/, но аз се хранех в стаята /ползвах хладилничето/.
Много съм доволна от престоя си. За целта ми беше необходим само талон №3 код 23 от личния лекар и едно обаждане по телефона за резервация на стая - 6 нощувки - 7 дни процедури.

# 438
Яко реклама Simple Smile

# 439
Aхa,реклaмирaт се явно  Wink

# 440
Първо никак не е евтино при Гечеви, второ защо пък им се откъсва от сърцето един единствен чаршаф за всичките процедури? А и престоят трябва да е 10 - не 7 дни, та и доплащане сто и няколко лева на ден и ето ти цена на несравнимо по-добри условия в Севтополис и Диана мар. В Севтополис да ви кажа няма доплащане за консумативи, има платени процедури извън балнеопакета, но това е обявено предварително. И това за 10 дни без всякакви там талони и номера от личния лекар.

# 441
  • На планетата земя
За толкова пари бих отишла някъде другаде на почивка. Laughing

# 442
  • Варна
Чак пък и аромата на халатите ...

# 443
....и марката на матраците да не забравяме. Иначе Нани Сирена фреш мемори е хубав матрак, аз спя на такъв. А и на опаковката на матрака не пише какъв модел е, явно този дето ги е купувал ще да знае, клиент откъде ще има такава информация?

# 444
....и марката на матраците да не забравяме. Иначе Нани Сирена фреш мемори е хубав матрак, аз спя на такъв. А и на опаковката на матрака не пише какъв модел е, явно този дето ги е купувал ще да знае, клиент откъде ще има такава информация?
Абсолютно...И 6 процедури на ден Simple Smile Simple Smile плюс масаж

# 445
Arabela, благодарим за подробната информация! Много недоверчиви сме станали...На матраците отстрани им пише марката. Това е нова клиника и може да правят 6 процедури щом и направление има.По-скъпо е,понеже е луксозно явно и ново.
Тези матраци не са ли меки? Понеже за нас са по-подходящи по-твърдите...
Доколкото си спомням някъде бях чела,че и Влади Въргала е бил там и е останал много доволен.
Момичето има толкова сериозни проблеми със здравето като нашите и няма защо да прави реклама,а споделя личните си впечатления.Писахме си и на лични и е съвсем откровено. Платила е толкова,понеже е била в единична стая. Навсякъде искат талон от личния лекар,за да знаят заболяването ти,мисля. Безболкови дни на всички!

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 20:54 от bubka7

# 446
Извинете че задълбавам в детайлите, но на матраците отстрани НЕ им пише марката, освен ако не притежаваш фактурата за тях  Wink Пише "Матраци Нани - сбъднат сън отстрани на един кант". Едно момиче беше посещавало клиниката Гечеви и ми писа, че процедурите са две и водна гимнастика на ден - тоест точно три. Та да оставим настрана продуктовото позициониране. За луксозно - има и други луксозни хотели, но те явно няма нужда да се рекламират по този начин - обидно е за четящите.
П.П. Сирена мемори са хем меки, хем поддържат добре тялото, аз се чувствам добре на такъв матрак. Средна твърдост имат.

# 447
И аз не бих задълбавала, но наистина на Нани не пише каква марка е матрака. Миналия месец спахме в хотел в Троян и питах каква марка е матрака, защото не ме боля кръста. Отговора беше Нани...
А относно 6-те процедури-ходя от 12 години по два пъти годишно между 7 и 10 дни...и няма такъв вариант. Вредно е толкова стимулиране, получава се обратен ефект!

# 448
Здравейте! Вчера се върнах от Павел баня. Бях в новата клиника-хотел на д-р Гечеви и искам да споделя с вас възхищението си ...
Нямам лично впечатление от тази клиника , но  моя позната беше там и е много доволна , правила е някакви подводни екстензии. Някъде  напред в темата  бях пуснала  линк на клиниката и рецептата за Дискус-а със схема  за поставяне .
Другата година  /здраве и живот  Peace / имам покана да  ходим заедно . Не мисля ,че някой тук  е търговски представител  на  матраци  и т.н. , нали си споделяме   инфо за  колани , лекарства , матраци  и  всичко  , което ни облекчава болката  Laughing
Аз съм ходила  2 пъти  в  големия  център  /Павел баня/ с трите  високи блока  и съм отвратена от организацията , губиш два дни  от процедурите  заради забавяне  при  приемането , а освен това  в почивните  дни  , представете си , не им работели  водните процедури   и понеже  направих скандал , ми ги замениха  с други глупости  , каквито  не исках да правя . Да не говорим  за  изкуствено  завишените цени  в  ресторанта , за да се докара   порциона .

# 449
Това лято ходих да видя условията в клиника Гечеви. Обзавеждането е ново, но не бих го определила като луксозно. Стаята, която видях бе малка, банята - тясна. Не съм броила кърпите в банята. Това че има балкон за мен не е плюс, гледка няма, аз не пуша. Апаратурата и ваните са класи под Дианамар. Персоналът е любезен. Басейнът е малък и е доста химикализиран. Храната се сервира в определен час, което според мен е неудобство. Сградата е нова и се намира буквално в нищото - наоколо поле, отпред оградата и стари сгради в двора на стария санаториум. Паркинг има с фантазия, колите са на улицата.
За тези пари Дианамар е по-добър избор.
Аз на 4 процедури, от тях 2 водни, се изморявам. За 6 - абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт