Дискова херния - 14

• 194 748
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък бях без паник бутон. Къде такива екстри в Пирогов....че и ми се накараха преди това. Сложиха ми слушалки, от  където разбрах, че се чува музика едва след изследването Simple Smile. То при такъв шум никаква музика не се чува. Може би ще е полезно някой да ти говори в слушалката, за да се успокоиш.

# 691
Мен единствено шума много ме стресира, но дамата беше много учтива, а имах и паник бутон.

# 692
Аз пък си представих, в Токуда, че съм в космически кораб Simple Smile И летях в космоса, виждах звезди...чак се учудих като свърши. Миналата година правих в Пирогов, но главата ми остана отвън и му се загуби чара Simple Smile
Но аз имам страх от открити пространства. Живея на 5 етаж, и за нищо на света не мога да застана до парапета на терасата...

# 693
  • София
marchеva14 аз съм с клаустрофобия/дори в асансьор влизам трудно/
............................
Е тъй, де за това иде реч,... асансьор... какво е това животно... newsm78 Бъхтам стълби като изоглавена... Joy С две думи се разбирахме.  Peace

marcheva14,можеш да поискаш да те вкарат с краката напред,така главата остава изцяло отвън,аз така правих последния път моето ЯМР,и усещането за клаустрофобия го нямаше,съвсем нормално си мина всичко.
Не бре, ще ходя на отворен уж..

Марчева, ако ще ходиш в Спектър искай да е този до Парк хотел Москва, че има един в Овча купел - бил тотална щета /май в 30-та поликлиника/. Моят съвет е да си затвориш очите и да мислиш за нещо приятно - аз си представях зелена поляна с маргаритки  Laughing
Душа, ще ходя в онзи по Парк-хотела, там ми е ясно като дестинация.. Joy Joy онзи в Овча купел къде да го търся, не е мой район.  Peace

Още едно съветче -вземи  си  накой , който  да е при теб и да си говорите .Моя колежка  е  влязла на ЯМР със сина си  и е била спокойна .
Аз се стегнах ,  защото  ме сложиха  в капсулата  /хем не съвсем затворена / и си излязоха  . Ако ми  бяха  дали  някакъв знак /по микрофон /  ,че ме чуват , може би нямаше   толкова  да се уплаша  Embarassed
Ще си взема приятелка за да ми говори глупости и ако в един момент реша да си тръгна, т.е. да скоча от масата, да ми бие два шамара и всичко да си дойде на мястото.  То с мен така стават нещата. Някой да ми скръцне със зъби, ама знам ли как аз мога да се озъбя.... newsm78 В онзи тунел влизам само под пълна анестезия, много ми се събраха, искам да ги избегна.

Аз пък бях без паник бутон. Къде такива екстри в Пирогов....че и ми се накараха преди това. Сложиха ми слушалки, ............. Може би ще е полезно някой да ти говори в слушалката, за да се успокоиш.
Не, не може да няма паник-бутон, не са ти го показали къде е. Пропуск от тяхна страна, ама те са небрежни и груби в Пирогов.

Мен единствено шума много ме стресира, но дамата беше много учтива, а имах и паник бутон.
Това не ме стресира, напротив. Нека да чувам и знам че все още съм жива, а не гътнала букета... Joy

Аз пък си представих, в Токуда, че съм в космически кораб Simple Smile И летях в космоса, виждах звезди...чак се учудих като свърши. Миналата година правих в Пирогов, но главата ми остана отвън и му се загуби чара Simple Smile
Но аз имам страх от открити пространства. Живея на 5 етаж, и за нищо на света не мога да застана до парапета на терасата...
Ти пък ме уби....летиш из пространството.. hahaha hahaha Ще те поканя на 6-я етаж на огромна тераса и чаша кафе. Може и сладкиш да ти спретна.

Отговорих на всички ви. Сега ми е смешно.....Ако можеш една от вас да взема със себе си , една от вас, щеше да ми е по-леко, разбиращо, човек с моите си проблеми... мда.

# 694
Между другото, в нашата кооперация асансьора е със стъклени врати. Много помага Simple Smile
Собственичката на фирмата, която строи блока е в мезонета над мен и тъй като е с клаустрофобия го поръча такъв.
Марчева, успех на ЯМР-то и да знаеш резултата ще е чудесен!

# 695

+1 !

# 696
  • София

+1 !
Благодаря Ви! Веднага ще споделя какви съм ги свършила и какво показват снимките, нещо все ме придърпва, понякога хапе, бие , рита и скубе, та не знам какво ще излезе, ама каквото е такова. Като съм се докара дотук...
 Hug Hug Hug Hug

# 697
...Веднага ще споделя какви съм ги свършила и какво показват снимките, нещо все ме придърпва, понякога хапе, бие , рита и скубе, та не знам какво ще излезе, ама каквото е такова. Като съм се докара дотук...
 Hug Hug Hug Hug
Peace УСПЕХ ! Пожелавам  ти  готини резултати !  Да не се разтанцуваш на музиката  Naughty , трябва  да кротуваш , за да са  точни  снимките  Laughing

# 698
Аз пък бях без паник бутон. Къде такива екстри в Пирогов....че и ми се накараха преди това. Сложиха ми слушалки, от  където разбрах, че се чува музика едва след изследването Simple Smile. То при такъв шум никаква музика не се чува. Може би ще е полезно някой да ти говори в слушалката, за да се успокоиш.
Имаш ли представа, как е апарата в Пирогов, като качество?
Аз се чудих дали да ходя там или в Иван Рилски, в крайна сметка предпочетох втората б-ца, но понеже нищо кой знае какво не ми откриха, започвам да се чудя дали не са ме претупали и не са пропуснали нещо....знам ли.
Не може нищо кой знае какво да няма, да нямам дискова херния, а болките да не минават  Rolling Eyes

Мен в Исул, когато правих за първи път, се опитаха да ме набутат без паник бутон, но аз бях подготвена, четох, че има, та си го исках  Mr. Green Той пък беше някакъв лепен със лекопласт, пред разпадане, та не знам дали работеше изобщо, добре, че не се наложи да пробвам.

# 699
-....Не може нищо кой знае какво да няма, да нямам дискова херния, а болките да не минават  Rolling Eyes
Може ,може , така се започва .
Ако още не са прецакани  дисковете , човек може да си позволи  по раздвижени масажи , за да се  измъкне  защипаното нервче .

# 700
И на масажи ходих, и на физиотерапия....и нищо. Пораздвижиха ми кръста, но болките си стоят. Всъщност, не зная до колко раздвижени бяха масажите, предполагам оптималното според състоянието ми.  Thinking
А на колко масажа като брой ходите, или това е по преценка според състоянието? И всеки ден ли са, или през няколко дена?

# 701
В Пирогов ЯМР е добър. Масажите са по преценка на специалиста, на мен сега ще ми е дванайста или тринайста процедура. Ще направя още осем и след това ще разредим, но общо взето непрекъснато трябва поддръжка.

# 702
В Пирогов ЯМР е добър. Масажите са по преценка на специалиста, на мен сега ще ми е дванайста или тринайста процедура. Ще направя още осем и след това ще разредим, но общо взето непрекъснато трябва поддръжка.
Мерси.
А тези процедури всеки ден ли ги правиш?
Ти с ДХ ли си или нещо друго?

# 703
С ДХ и куп други екстри  Mr. Green Не ги правя всеки ден, въпреки че е хубаво, защото е съсипващо - ходя и на работа. Не мога да отделя толкова време, отделно че и лекарката не работи през уикенда.

# 704
  • На планетата земя
И на масажи ходих, и на физиотерапия....и нищо. Пораздвижиха ми кръста, но болките си стоят. Всъщност, не зная до колко раздвижени бяха масажите, предполагам оптималното според състоянието ми.  Thinking
А на колко масажа като брой ходите, или това е по преценка според състоянието? И всеки ден ли са, или през няколко дена?

След като не ти действат добре масажи и физиотерапия най-добре ги спри.Обикновено препоръчват 10 масажа,стига да ти действат обаче,аз ходех всеки ден ,но ме обостряха и ги спрях.Всъщност мен ме обостряше и от физиотерапия и май общо взето от всичко,докато организма сам не превъзмогна възпалението и преминах в ремисия,надявам се да е задълго.Опитай и други неща, санаториум,упражнения,няма панацея,желая ти успех!

Общи условия

Активация на акаунт