ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 2 [218]

• 38 585
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Цитат
Анкета
Харесали ви фрагмана на 1-ви епизод?
Да
9 (81%)
Не
1 (9%)
Горе-долу
1 (9%)

smile3506 

# 151
Цитат
Анкета
Да
9 (81%)
Не
1 (9%)
Горе-долу
1 (9%)

smile3506 

Thinking какво се чудиш, Бойче?  Joy Joy

# 152
Ийи гюнлер Hug

Гласувах Flutter  И в темата, и в Ранини Laughing  Ясно е как, нали Laughing
Хубаво е, че "Вътре" води в анкетата, но Сървайвър ще е конкуренция за първото място Crossing Arms  Дори явно "Обидени цветя" няма да са по-напред от нашето дизи Party
Очаквам сериалът с Бюлент Инал и Джейда Дювенджи - "Баща ми и семействата му" (може да греша превода Peace ) също да е фаворит в класациите Whistling  Парчетата - едва ли Laughing

Тази есен обаче някои сериали много залагат в заглавието още да наблегнат на семейството Crazy
Джансу Дере и Вахиде Перчин - "Майка"  (на Вахиде май ще и е за втори път да снима сериал с такова наименование Laughing )
"Баща ми и семействата му"

# 153
  • Sofia, Bulgaria
Ийи гюнлер Hug

Гласувах Flutter  И в темата, и в Ранини Laughing  Ясно е как, нали Laughing
Хубаво е, че "Вътре" води в анкетата, но Сървайвър ще е конкуренция за първото място Crossing Arms  Дори явно "Обидени цветя" няма да са по-напред от нашето дизи Party
Очаквам сериалът с Бюлент Инал и Джейда Дювенджи - "Баща ми и семействата му" (може да греша превода Peace ) също да е фаворит в класациите Whistling  Парчетата - едва ли Laughing

Тази есен обаче някои сериали много залагат в заглавието още да наблегнат на семейството Crazy
Джансу Дере и Вахиде Перчин - "Майка"  (на Вахиде май ще и е за втори път да снима сериал с такова наименование Laughing )
"Баща ми и семействата му"

Говори се ,че тези "Обидени цветя" в момента са с 8,5% рейтинг,т.е. най висок за сега  newsm78
 следвани от Паречетата,ама тях ще ги разбием  Peace

ПП Този пък Бюлент ми е адски противен  Sick Mr. Green

# 154
  • ... да усещаш мириса на море ...
Цитат
Анкета
Да
9 (81%)
Не
1 (9%)
Горе-долу
1 (9%)

smile3506 

Thinking какво се чудиш, Бойче?  Joy Joy

а-ми чуди се кой е гласувал с "не" и "горе-долу", предполагам   Laughing

# 155
Цветята наистина предния сезон водиха убедително, че дори и в седмичната класация Whistling
"Разбойник не може да е господар на света" Heart Eyes  също, но те са във вторник. Имаше още един сериал, чието име не помня, който беше в лидерските места в седмичните рейтинг класации.
Въпреки Баръш Фалай Heart Eyes  едва ли Парчетата ще са голяма конкуренция на "Вътре" Peace

ПП Този пък Бюлент ми е адски противен  Sick Mr. Green
И на мен също Twisted Evil

# 156
  • Яко в Матрицата...

# 157
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дедото извади маникюр............... Thinking  направо ме засрами........ Blush Joy Joy

Ани.............. Heart Eyes Hug  Тара е познала.............. Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 158

Гласуванията в социалните медии изобщо не са показателни.

Силно се съмнявам, че аудиторията на сериали тип семейна драма като "Парампарча" и "Баща ми и семейството му" изобщо следят Ранини, камо ли пък да гласуват в анкети.  Joy

Всичко ще се решава след 19 септември.  Peace

# 159
  • Яко в Матрицата...

Силно се съмнявам, че аудиторията на сериали тип семейна драма като "Парампарча" и "Баща ми и семейството му" изобщо следят Ранини, камо ли пък да гласуват в анкети.  Joy

Всичко ще се решава след 19 септември.  Peace

Така е, Варна, нищо не означава това, но пък е сладост за нашата фенска душа  Joy

Ако сериалът не става и мен ще ме загубят като зрител Peace Преди не можех да си представя да не догледам някой сериал, сега вече с лека ръка ги зарязвам Joy

Добре им се получава Crazy

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 14:15 от Reni - BG

# 160

Дедото извади маникюр............... Thinking  направо ме засрами........ Blush Joy Joy

Скрит текст:
Ани.............. Heart Eyes Hug  Тара е познала.............. Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

засрами те, щото не искаше да го гледаш  hahaha hahaha

Ренка, готин постер  Party Party

Силно се съмнявам, че аудиторията на сериали тип семейна драма като "Парампарча" и "Баща ми и семейството му" изобщо следят Ранини, камо ли пък да гласуват в анкети.  Joy

Всичко ще се решава след 19 септември.  Peace

Така е, Варна, нищо не означава това, но пък е сладост за нашата фенска душа  Joy

Ако сериалът не става и мен ще ме загубят като зрител Peace Преди не можех да си представя да не догледам някой сериал, сега вече с лека ръка ги зарязвам Joy

Mного ясно, че не са показател анкетите. Не мисля, че таргета на "Вътре" съвпада с някой от конурентните сериали.  Peace Клунито се цели във фенската маса на Чачо + в хората, които обичат криминалета и трилъри.  Peace Със сигурност не се надява на рейтинг от средностатистическата домакиня. Това, което мен ме притеснява и което бях писала веднъж, но сега си го мисля вече доста сериозно е варианта Чачовите фенове (съдейки по предните му два сериала) да не останат разочаровани.  Peace  И както бях казала,  дано Чачо не го постигне съдбата на Ушко.  Peace Все пак се надявам да не стане така.  Peace

# 161
  • Яко в Матрицата...
Феновете на Непрежалимите двойки да не го отсвирят ли? Joy Joy Поне в Т отзивите са много хубави, повечето са харесали фрагмана и не само Ча в него. Честно казано, дори на мен ми е странно да го гледам Ча в такава история, но много се радвам, че се старае да е различен във всеки проект. Риск печели, риск губи Joy Аз съм умерен оптимист, надявам се сериалът да има успех Peace

# 162
Феновете на Непрежалимите двойки да не го отсвирят ли? Joy Joy Поне в Т отзивите са много хубави, повечето са харесали фрагмана и не само Ча в него. Честно казано, дори на мен ми е странно да го гледам Ча в такава история, но много се радвам, че се старае да е различен във всеки проект. Риск печели, риск губи Joy Аз съм умерен оптимист, надявам се сериалът да има успех Peace

нали знаеш, че Т е хората, които следваш?  Joy Аз следвам такива, които го подкрепят във всичко. И са забравили предните сериали, но все пак не може да се съди само по Т.  Peace
И аз се радвам, че рискува Чачи. Дано има успех. С тази роля ще спечели нови фенове според мен.  Peace както го направи с Делибал.  Peace Не вярвам да изгуби много от старите.  Peace

# 163
  • Яко в Матрицата...

нали знаеш, че Т е хората, които следваш?  Joy Аз следвам такива, които го подкрепят във всичко. И са забравили предните сериали, но все пак не може да се съди само по Т.  Peace
И аз се радвам, че рискува Чачи. Дано има успех. С тази роля ще спечели нови фенове според мен.  Peace както го направи с Делибал.  Peace Не вярвам да изгуби много от старите.  Peace

Значи следвам готини хора  Party Ще спечели нови фенове, сигурна съм...

Ефе е голямо сладурче Heart Eyes Според мен, сполучлив избор за ролята на малкия Сарп Peace

https://www.instagram.com/p/BJ7c7VhDszv/?taken-by=caganefeak&hl=en

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 15:25 от Reni - BG

# 164
И аз се радвам, че рискува Чачи. Дано има успех. С тази роля ще спечели нови фенове според мен.  Peace както го направи с Делибал.  Peace Не вярвам да изгуби много от старите.  Peace
Добре прави Чачо, че променя амплоато си Peace  Хубаво е, че показва на нас зрителите, че умее да се превъплъщава в различни образи Peace  Точно с играта си на болно момче в "Делибал" ме спечели. До преди това не съм следила изявите му, но пък се радвам, че "Ичерде" няма да е типичната любовна драма. Ясно е, че ашк ще има, но екшънът ще е на преден план, което мен ме устройва напълно Heart Eyes

Дедото извади маникюр...............
Мани Stop 
Героят му, че ще е манЯк - такъв ще е Whistling  Ама защо пък трябва и визията му да е отблъскваща? Crossing Arms
Джак Никълсън беше с нормален маникюр Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт