ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 2 [218]

• 38 377
  • 728
  •   1
Отговори
# 660

Гюнайдъъън  Mr. Green Mr. Green

ох яяяяя, ох яяя, оххххх  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 661
 Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug

абе джадъ, този прилича на герой от филм на ужасите бе  Joy Joy Joy

Снимките са от статия в Милийет  Peace в която не се казва нищо ново. Джелал ще е боса на мафията. Ама ние това го знаем.  Joy

# 662
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Party Party

newsm03 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ох яяяяя, ох яяя, оххххх  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Oх, не ами оххххх  

Снощи са ни дебнали да си легнем и са ни заляли със снимки Laughing

# 663
  • Дубай
Добро утро  Hug Hug Hug

# 664

това наЩУ къде ли си е пукнало тиквата като малък  newsm78  Joy Joy 
кви готини малки ушички имааааа 

абе джадъ, този прилича на герой от филм на ужасите бе  Joy Joy Joy

кво бе, виж Ренка как пърха с мигли  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 665

ох яяяяя, ох яяя, оххххх  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Oх, не ами оххххх  

това наЩУ къде ли си е пукнало тиквата като малък  newsm78  Joy Joy 
кви готини малки ушички имааааа 

Burn, baby, burn!   #Crazy Laughing Laughing  ooooh!

Crazy  Crazy

# 666
# 667
абе кой си ремонтира колата спретнат в бЕло    ooooh!   Joy Joy Joy  туй блузе сигурно му е подарък от някоя бивша  Mr. Green

# 668
абе кой си ремонтира колата спретнат в бЕло    ooooh!   Joy Joy Joy  туй блузе сигурно му е подарък от някоя бивша  Mr. Green
Може да е от аннето и да й отмъщава  Whistling Whistling

# 669
  • Яко в Матрицата...

абе джадъ, този прилича на герой от филм на ужасите бе  Joy Joy Joy

кво бе, виж Ренка как пърха с мигли  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Този е излязъл от комкс направо Sick Sick Sick вЕрно с конкурс са ги избирали ooooh!

# 670
  • София

hahaha hahaha hahaha hahaha И аз сутринта си го мислех. Сигурно са търсили контраст  Whistling Whistling бяло - черно

А комиксовия герой - ИЗсмукания - ще си има любимци изглежда, още преди понеделник  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 671
  • Яко в Матрицата...

hahaha hahaha hahaha hahaha И аз сутринта си го мислех. Сигурно са търсили контраст  Whistling Whistling бяло - черно

А комиксовия герой - осмукания - ще си има любимци изглежда, още преди понеделник  Laughing Laughing Laughing Laughing

Виви Hug Heart Eyes, кажи ми как да не го съжали човек... То и аз не съм първа хубавица, ама...

# 672
  • София

А комиксовия герой - осмукания - ще си има любимци изглежда, още преди понеделник  Laughing Laughing Laughing Laughing

Виви Hug Heart Eyes, кажи ми как да не го съжали човек... То и аз не съм първа хубавица, ама...

Ренка  Hug Heart Eyes много добре са подбрали актьора  Peace не остава съмнение дали е от добрите или не  Mr. Green Въпреки че ако играе в комедия, също ще пасне  Mr. Green Какво да се прави - природа - едно дала, друго взела  ooooh!

# 673

Снимките са от статия в Милийет  Peace в която не се казва нищо ново. Джелал ще е боса на мафията. Ама ние това го знаем.  Joy

Peace Hug Hug Ани  Grinning

И има още две...  hahaha hahaha 

Чачи и Дедо щели да бъдат "двойка на годината" - ТТ  Grinning Grinning  ох бее  Praynig Joy

Може да е от аннето и да й отмъщава  Whistling Whistling

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Това отделно и пак, и пак...  Heart Eyes  Crazy

Crazy Crazy Crazy  Разцепи ме Чачи!  Heart Eyes

# 674
  • Яко в Матрицата...
Ренка  Hug Heart Eyes много добре са подбрали актьора  Peace не остава съмнение дали е от добрите или не  Mr. Green Въпреки че ако играе в комедия, също ще пасне  Mr. Green Какво да се прави - природа - едно дала, друго взела  ooooh!

Баш за комедия става, ако питаш мен. Дано това да е от комедийните елементи в нашето дизи Joy Иначе човекът сигурно си е добър по душа Rolling Eyes Joy

Общи условия

Активация на акаунт