Проблем с косата след употребата на Lakme Rings

• 1 876
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте! Пиша, за да питам дали някой е пострадал също като мен след употребата на балсама-активатор за къдрици Lakme Rings? Поръчах си го от zlatnaribka.com, тъй като имам къдрава коса и исках да я оформя. След като го използвах обаче косата ми стана просто ужасна и на всичко отгоре сега е страшно права. Ако някой има идеи как да я възстановя, да каже ще ви бъда много благодарна!

# 1
Хм, аз използвам продукти на Лакме, но от друга серия, и досега винаги съм била доволна.
Предполагам си спазила точно инструкциите... Измиване и маски не спасяват ли положението?
Преди месец пострадах така от друг продукт, но ме спаси интензивно миене, маски, и олиото на Керастаз - след 3-4 дни косата се възстанови.

# 2
Хм, аз използвам продукти на Лакме, но от друга серия, и досега винаги съм била доволна.
Предполагам си спазила точно инструкциите... Измиване и маски не спасяват ли положението?
Преди месец пострадах така от друг продукт, но ме спаси интензивно миене, маски, и олиото на Керастаз - след 3-4 дни косата се възстанови.
Да, спазих ги и ефектът беше ужасен, няма и следа от къдриците ми. Сега косата ми е само чуплива. Ами мия я както обикновено през два дни. Направих си и маска с кокосово масло. Ти каква маска си правиш?

# 3
Използвам готови маски, няколко, и редувам. Специално след щетата по косата ми, използвах на Миосотис червената, но аз миех косата по 2 пъти на ден - при мен стана така, че стана твърда като метла, и нямаше какво друго да направя. Слава богу, оправих я. И след миене - олиото на Керастаз. При мен продукт направи белята и затова я миех като полудяла, докато се отмие гадостта Simple Smile

# 4
Вече ме е страх да й слагам маски и такива неща като видях какво й се случи след активатора на Лакме. Просто не зная какво да направя, за да се възстанови. Мисля, че ще е по-добре да пробвам с маска, която сама съм си направила. Поне да знам какво има вътре. Голям ужас е!  Cry Сякаш не е моята коса

# 5
Разбирам, че си препатила, но не позволявай един продукт да те откаже от всички Wink
Аз не съм привърженик на домашните маски, рядко получавам желан ефект от тях.
И какво като знаеш какво има вътре, като не ти върши работа?
Стискам палци да се възстанови бързо косата ти, знам какво е  Hug
Можеш да се обърнеш и към златна рибка - нали оттам си го купила, ако евентуално има проблем с партида, знам ли... аз съм много доволна от Лакме, но ползвам продукти от серия за права коса.
Не на последно място, можеш да пробваш с масла в малки ампули, мисля че се продаваха по аптеките. Просто гледай да отмиеш тази гадост и да подхраниш.

# 6
Маската с кокосово масло изправя косата.Ползвала съм продукти на Lakme и нямам оплаквания.Може просто да не е за твоят тип коса  Thinking

# 7
Благодаря! Дано да постепенно да се оправи. Да, може да погледна в аптеката, за да видя какви ампули има, дано нещо да помогне. Не се бях сетила за този вариант.  Thinking

# 8
Маската с кокосово масло изправя косата.Ползвала съм продукти на Lakme и нямам оплаквания.Може просто да не е за твоят тип коса  Thinking
Да, възможно е да е така. За маската четох, че подхранва и възстановява. Ще пробвам нещо друго щом изправя. Какво си ползвала на Лакме? В смисъл продукти за права или за къдрава коса?  newsm78

# 9
Можеш ли да дадеш линк към продукта на Лакме?

# 10

Общи условия

Активация на акаунт